• DiddyGuela
    3.5k
    Zabavno je citati sva ova izmotavanja tipa "pa nerealno je stalno biti prvak" dok se svrsavalo na 1. tocku DPovog programa - rezultatska izvrsnost.

Da vas podsjetim kako je to izgledalo na prezentaciji:

1.REZULTATSKA IZVRSNOST
    "Svake godine cilj je osvajanje prvog mjesta u HNL-u, igranje u jednom od europskih
    klupskih natjecanja te redovito Dinamovo proljeće u Europi."

Sada ovi isti koji su glasali za DP i prvu tocku "rezultatska izvrsnost" prvi skacu na svaku kritiku upucenu nekim ljudima u vrhu kluba zbog rezultatskog pobacaja.

Bas simpaticno.

Nadam se da je Zvone shvatio sa kakvim podkapacitiranim ljudima je okruzen i da ce inzistirati i na ciscenju kancelarija a ne samo igrackog kadra.

Demokratska metoda - metla za svakoga.
  • vjeko1701
    15.4k
    Sada ovi isti koji su glasali za DP i prvu tocku "rezultatska izvrsnost" prvi skacu na svaku kritiku upucenu nekim ljudima u vrhu kluba zbog rezultatskog pobacaja.DiddyGuela

Tko su ovi? Imaš imena? A kaj sa onima koji ovo sve nazivaju debaklom ili sramotom? Za koga su oni glasali?

Hoćeš prestat samo tražit svađe ovdje. Ti i ekipica.

Demokratska metoda - metla za svakoga.DiddyGuela

Mogli bi i mi uzet tvoj savjet.
  • DiddyGuela
    3.5k

Ma kakve svađe. Niti trazim svađe niti sam trazio tvoj reply na moj post. Napisao sam svoje misljenje bez da sam ikoga vrijeđao ili govorio ista ruzno poput psovki,uvreda i slicnih stvari.

Imas krivi dojam i izvlacis nekakve cudnovate zakljucke iz mojeg posta.
  • pencilneck
    891

To što govoriš je kontradikcija.

Ako smatraš da je IO morao intervenirati u Marićeve transfere, onda je valjda rješenje staviti tamo ljude koji će se se VIŠE uplitati u rad SD-a, a ne ukinuti to tijelo i omogućiti SD-u da radi što hoće.
  • vjeko1701
    15.4k
    Tražiš. Štoviše, pališ klasičnim trpanjem ljudi u isti koš i "zaključcima". A čiji reply jesi ili nisi tražio je nebitno.
  • vlatkomarkovic
    1.1k
    Ja ne razumijem zašto zaziva mijenjanje kada je su sve ovlasti prebacene nedavno na Bobana...
  • mali M
    7.6k
    Ne kužim kaj sad tu ekipa glumi. Pa nije Boban došao kad smo bili na +10 pa je sad revoltiran i bijesan i želi sve napenaliti!
    Došao je u već dobranom rezultatskom raspadu i samo se igrom slučaja, tj. neigrom naših konkurenata dogodili da smo ekšuli mogli i osvojiti da je bilo malo sreće.
    Sad gluma ove ekipe koja kritizra DP i ostale spike su zbilja deplasirane.

Sada ovi isti koji su glasali za DP i prvu tocku "rezultatska izvrsnost" prvi skacu na svaku kritiku upucenu nekim ljudima u vrhu kluba zbog rezultatskog pobacaja.DiddyGuela

da li bi ti bio sretniji da je DP napisao u svom programu "Rezultat nije bitan, ideal je vječan"? Pa normalno da "cilj" prvo mjesto, nisu napisali "garantiramo životima i svojim pozicijama SVAKE godine prvo mjesto, SVAKE godine proljeće u Europskim natjecanjima..."
    I pitanje, kad kažeš "...ovi isti koji su glasali za DP..." znači da ti nisi među njima i da si glasao za Barišića ili si bio toliko lijen da nisi ni izašao ili nisi ni imao uvjete za glasanje pa zato malo voliš kenjkati?
  • Jurki
    17.3k
    Mislim da sa novim izborima nebi dobili apsolutno nista.
    Umjesto da se skupe glave i resetira klub po pitanju sportskog sektora i napravi posao kak spada time bi fokus otisel u totalno krivom smjeru a to nam ne treba.
    Ok, sezona je fulana zesce i toga smo svi svjesni, ali novim izborima nebi rijesili problem loseg rostera.
    Promasili smo svaki prijelazni rok zadnjih 5 godina i to ce se sad morati ispraviti.
    Imamo covjeka koji zna posao, nadam se da ce se reset napraviti kak spada.
    Kaj moramo promijeniti je 3/4 momcadi. Boban je svjestan tog problema i zato je pocel delati prije nego kaj je sluzbeno stupil na duznost.
    Ne treba sve razjebati zato kaj se sjebala jedna sezona osim "zasluznih" a to su igraci i to ne svi.
    Zajecove ovlasti su smanjene do maksimuma i to je jedna bitna stavka.

Izbori nam u ovom trenu ne trebaju, a i pitanje je kaj bi s njima dobili. Ne treba potrositi kvalitetne ljude jer su igraci svojim igrama i pristupom sjebali sezonu.
  • DiddyGuela
    3.5k
    da li bi ti bio sretniji da je DP napisao u svom programu "Rezultat nije bitan, ideal je vječan"mali M

Ne bih. Od Dinama uvijek ocekujem izvrsnost u HNLu.

Pa normalno da "cilj" prvo mjesto, nisu napisali "garantiramo životima i svojim pozicijama SVAKE godine prvo mjesto, SVAKE godine proljeće u Europskim natjecanjima..."mali M

Naravno da je to cilj i zato su kritike opravdane. Nema ALI...

znači da ti nisi među njima i da si glasao za Barišićamali M

Nisam x2

lijenmali M

Jesam
  • FrodoJePurger
    330
    Pretjerujete, svaki klub ima kiks. Dinamo je isto tako imao kiks s novom upravom na vlasti (kao što je imao i kiks u vrijeme zločinca) koja se, budimo realni nije sa sportskom politikom baš najbolje snašla, ali bože moj. Na Dinamu se ne bi trebalo učiti, ali zbog situacije u kojoj smo se našli došao je Boban i nadam se da će riješiti sve probleme koje imamo u momčadi. Prestanite raditi od muhe slona, međusobni omjer nas je dijelio od prvenstva. Da, sezona je bila za k****, ali idemo dalje ujedinjeni i jači u nove pobijede :strong:
  • Jaro
    10.1k
    Prestanite raditi od muhe slona, međusobni omjer nas je dijelio od prvenstva.FrodoJePurger

mozda nije slon, ali nije ni muha bas - sa nikad vise novaca na raspolaganju, nikad losiji rezultat u prvenstvu... U novu sezonu cemo realno uci slabiji na papiru i imati manje novaca na raspolaganju...
    Nemojmo ni ignorirati slona u staklarni...
  • NitkoBitan
    26.9k
    Dinamo najvecu snagu moze pokazat da nakon ovakve sezone promarsira iducom, tocka. Poruka svim konkurentima i lesinarima. I ono najvaznije, stabilnost. Nikakve umjetne krize, zazivanje glava i upiranje prsta u onog kog treba i ne treba.

Takvu energiju sam osjetio i jucer na stadionu i ispred poslije utakmice.

U novu sezonu cemo realno uci slabiji na papiru i imati manje novaca na raspolaganju...Jaro

Bobanova Barcelona.
  • FrodoJePurger
    330
    u pravu si, želio sam zapravo reći da nije tako loše kako neki to predstavljaju da je. Naviknuli smo se osvajati prvenstva kao navijači i igrači, pa smo postali preležerni u HNL-u. Zato mislim da nije tako strašno kiksati, svako zlo za neko dobro.
  • Crni86
    10.8k
    Mene samo zanima od onih koji traze glave, sto vam je cilj? Boljitak dinama? Da se na nekom iskalite za ovu sezonu? Zanima me sta zelite postic skidanjem glava?

Jednostavno ne razumijem, priznalo se da se sjebalo kada se smjenio Maric i kada su ukinute sve ovlasti Zajecu po pitanju sportskog sektora. Krenuo se traziti novi iskusni SD i doveden je na kraju Boban.

Predsjednik ionako ima samo figurativnu ulogu od tada, znaci ovlasti nema. Znaci ne moze vise nikako nastetiti klubu. Njegovim odlaskom idemo na nove izbore sto nam svakako nije potrebno jer bi doprinjelo jednoj destabilizaciji kluba u totalno krivo vrijeme. Ja sam bio najveci hejter Zajeca u ovih par mjeseci ali ne vidim sta bi klub dobio njegovim odlaskom osim stete. Nemam pet godina pa da moram vidjet nekoga da pati kako bi osjetio osobno zadovoljstvo vec zelim najbolje za svoj klub.

Maric je bivsi. Zvone jos nije ni doso. Kaj treba dobit Puhalo otkaz koji se bavi prodajom jer dinamo nije prvak? Ili netko iz clanstva? Ili skauti jer sd nije slusao i citao njihove reporte? Dajte konkretan zakljucak tko mora otic i sta to dobro donosi dinamu. Nemojte one fore, netko mora odgovarat. Odgovarali su vec njih dva, jedan je dobio nogu drugi je degradiran.

Ili napisite nesto konkretno i potaknite raspravu ili prestanite vise bacat cijelo vrijeme jedno te iste mantre kako netko mora odgovarat. Zadnjih 20 stranica netko mora odgovarat, a jos nismo saznali ni tko ni zasto.
  • Laugreano
    4.1k
    Ljudi su zbog osobne frustracije željni linčevanja drugih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.