• ElDorado
    3.9k
    "Neki će svjedoci tako reći da drugo poluvrijeme utakmice s Varaždinom nije gledao mirno na svojem mjestu u loži, već je stalno bio u pokretu, da mu nije najbolje sjelo kad je nakon utakmice vidio klupske suradnike da bezbrižno jedu i piju u VIP-u te prepričavaju kako je generalno nezadovoljan onime što je zatekao u klubu. I da želi sve mijenjati, od ljudi u kancelarijama, momčadi i trenera, Škole, načina rada, do Statuta i načina funkcioniranja kluba... Svi oni koji ga znaju od ranije, a potvrđuju to i oni koji su ga u Dinamu tek upoznali, Boban je odlučan, tvrdoglav i uporan, nekad i isključiv, odluke donosi brzo, a kad je u nešto ili nekoga 100 posto siguran, onda ga ništa i nitko ne mogu natjerati da promijeni mišljenje."

Znači nije jučer pobjegao....
  • austrijanac
    6.8k

Pa svaka čast onda njemu, još jednom je potvrdio kakva je osoba.
  • Olmic
    4.6k
    sad bu i @Papastrumf dobio otkaz. Spavas li mirno?

Salim se. Clanstvo je rijetka pozitivna stvar u ovoj sezoni
  • Patak
    3.4k
    Ja nisam rekao da klub nije naoredovao, ja sam pitao za neku analizu, izvješće, gdje bi se taj napredak kvantificirao. Prije je bilo toliko članova, sad je toliko, pa posjeta na tribinama, broj sponzora, broj i količina artikala u fan shopu i prihodi od istih, itd...

Eto takvo je to pitanje.
  • NKDZ86
    4.1k
    ne znam koji, možeš istražiti, ja nemam vremena za to.
    za loše odluke postoji NO čije samo ime govori šta radi.
    uprava je dovoljna po meni, mora se znati ko je za kaj ,a ne da 15 ljudi potvrđuje da li ćemo kupit nekog ili ne i sl.
    IO je bio uz MM koji je kriminalno vodio sportsku politiku. on je otisao ,a kaj cemo s njima? hoće i dalje loše donositi odluke?
    previše baba - kilavo dijete, to je naš IO.

edit:
    generalno nezadovoljan onime što je zatekao u klubu. I da želi sve mijenjati, od ljudi u kancelarijama, momčadi i trenera, Škole, načina rada, do Statuta i načina funkcioniranja klubaElDorado

tako je, teraj sve kojima je do funkcija, love i žderanja, a ne do dinama koji bi im trebao bit na prvom mjestu !
  • Mali dioničar
    17.4k
    sportski sektor pod vodstvom sportskog direktora Marija MarićaZGBhoy

Marko.
  • Mali dioničar
    17.4k
    dati podršku časnim ljudima poput Zvonimira Bobana i Zvonimira MamićaZGBhoy

Ti baš imaš grdi autocorrect.
  • dmil
    697
    ocite lose odlukeNitkoBitan

odlično su odradili posao onda, nema šta
  • Jaro
    10.1k
    Pa bome reakcija prema Skenderu (mislim da je bio on) nakon gola je dovoljna bila da svi vidimo koliko je nezadovoljan vidjenim. Ta faca ne pokazuje dojam covjeka koji je dosao u "klub koji je jako napredovao na svim poljima osim eto na sportskom". Bas me zanima hoce li ostatak ljudi u vodstvu pokazati spremnost na suradnju (i uzmicanje) poput Manenice ili ce se rukama, zubima, noktima i nogama boriti za svoje stolice i mjesto pod reflektorima...
  • NitkoBitan
    26.8k
    A sta su trebali imat kristalnu kuglu pa vidjet da Mmaee nece opravdat ocekivanja, da se Cordoba nece prilagodit, da Mbuku nece bit na razini kao u Bundesligi? Ajde pojasni koje su to odluke ocito bile lose da ih se trebalo u startu blokirat.

Od poznatijih poteza odbijena je Suciceva prodaja za
    8,9 milijuna i ispalo je kao dobar potez.

Nama da ove sezone nisu dobar dio vremena bili ozljedeni Sucic i Petkovic ne bi toliko pricali o losim odlukama nego bi sad slavili naslov.
  • crophantom
    593
    Zvone je ozbiljan covjek koji iza sebe ima ozbiljan angažman na ozbiljnim mjestima u sportu...
    Naravno da mu se povraca od puno stvari, ali to je dobar znak. Usto je i Dinamovac od glave do pete pa kad vidi na kaj licimo naravno da ga još više boli.
    Mi na tribinama smo jučer zaslužili onu atmosferu na kraju, a oni bi se mogli zamisliti, a ne se zajebavat.
    Ali tješi me da će Boban raditi po svom ili ga neće tu biti, a ne mislim da se nakon ovakve sezone iko tamo ima muda suprotstaviti Zvoni.
    Ja sam optimistican...
  • Patak
    3.4k
    Te korekcijske poslove može odraditi NO, manje i operativnije tijelo, umjesto IO sa prevelikim brojem članova.
  • ElDorado
    3.9k
    Skender me stvarno razočarao sa svojim ulizivačkim izjavama, ponaša se ko dijete koje je s frendovima došlo u igraonicu. Bobanu to sve očito ide žestoko na kuac sasvim sigurno jer dobro vidi di smo i šta smo
  • NitkoBitan
    26.8k
    Te korekcijske poslove može odraditi NO,Patak

Koje korekcijske poslove? Ima klub kojem NO drma odlukama i u kojem se trener cudi kako su poslozene stvari.

Kada sve sagledamo ova sezona nam je losa ali ne trebamo se lagat, bila je protkana sa puno nesretnih okolnosti. Iz LP smo ispali zbog gol razlike u scenariju sa vjerojatnoscu manjoj od 1%, prvenstvo nismo osvojili zbog medusobnih omjera, a ne manje bodova. To ne znaci da je klub lose poslozen. Vec 2-3 sezone su stvari vodile prema ovom scenariju, trebalo se inat puno ranije hrabrosti za odradit smjenu generacije.

Skender me stvarno razočarao sa svojim ulizivačkim izjavama, ponaša se ko dijete koje je s frendovima došlo u igraonicuElDorado

Nista protiv covjeka, simpatican i dobronamjeran, al jebo ga Ademi da ge jebo haha.
  • Mali dioničar
    17.4k
    prvenstvo nismo osvojili zbog medusobnih omjera, a ne manje bodova.NitkoBitan

Ovo si napisao kao da je 99-99 u bodovima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.