• ZG plavi 01
    631
    ma ljudi su smjesni. Gle, ja prvi sam zgrozen ovim stadionom, ali ocekivati da sad mi biramo izgled stadiona mi je potpuno neocekivano. Evo zbilja nisam siguran da je to praksa inace kod klubova koji su u vlasnistvu clanova, bas nekako sumnjam da je netko ponudio clanovima Bayerna 10 opcija i da su oni izabrali Allianz Arenu.
  • Nogo
    13k
    Ovo je horor i ovo treba čim prije poništiti.
    Ne samo Dinamo, ovdje će i repka igrati. Svi na svijetu će nam se smijati!

Ovo neće ostati samo nama, nego našoj djeci, generacijama!
    Bolje pustiti onda stari Maksimir nego raditi ovo ruglo.

Bobane, nisi samo ti i vas par Dinamo, nego svi mi uz vas. Poništite ovo!
  • jedan u nizu
    19.9k
    Ako idemo u homage sadasnjem stadionu, zar se to nije moglo napraviti sa ovom sportskom dvoranom u JZ dijelu parcele.

Ta dvorana je isto poprilično velika, neznatno manja od stadiona.

Ajmo nju napraviti u ovom stilu. Ajmo tu fasadu dignuti i nagnuti i neka vanjski dio izgleda kao otvorena kutija.
    Iznutra ce izgledati kao svaka sportska dvorana, a izvana ces dobiti megalomanski spomenik rugobi.

I to ce biti jebeni homage koji je samo 200m udaljenog od stadiona.

I vise ce ze brutalizam uklopiti tamo, na krizanje Svetica i Zvonimirove gdje vec kmas socijalisticke zgrade i ekonomski fakultet.
    A ne tamo gore pored park sume.

Uostalom, totalno mi je neshvatljivo kako se jedan brutalizam uklapa u sumu, drveća i prirodu, a toliko trabunjaki o uklapanju u prostor.
  • Crni86
    24.9k
    nije imo nikog svog u žiriju jbga

Al sad bez zajebancije da li nam se svida, ne svida. Samo zbog sukoba interesa sve mora biti ponisteno. Likovi se znaju, ne bitno je da li su zbali da su se prijavili ili ne. Ovo je cisti sukob interesa i ti decki koji su se prijavili jako dobro su znali tko sjedi u ziriju.

Ostalo me ne zanima. Ruzan, lijep. Prva stvaka a to je transparentnost ovime nije ispunjena.
  • Unodinoii
    151

Neće izgledati ovako , izgledat će bolje ali neće se sigurno puno odmaknuti od onog zbog čeg je izabran!
    Najbitnije stavke krov i tribine razdvojene će ostat kak jesu a to je bila jedina bitna stavka svakom navijaču Dinama bila i praktički jedini kriterij za novi stadion
  • Mr Anderson
    22.5k
    Na stranu sad ova lupetanja uzduž i poprijeko ali trenutna pozicija je da je žiri odabrao rješenje koje je odabrao. Koje su formalne opcije da se odluka promijeni ili donese neka druga? — The Undertaker

Pa jedino ako se utvrde neke bitne nepravilnosti u samom natječaju. Sigurno se neće promijeniti odluka jer se navijačima ne sviđa ako je prije odlučeno da žiri donosi odluku, automatski onda imaš na vratu žalbu ovih koji su pobijedili i cijeli kaos.
  • K3p
    478
    kako ti znaš da ce tribine bit razdvojene ? Ajde nam molim te reci
  • Unodinoii
    151

Jer je izvorni projekt takav i ako spojiš tribine onda to nema veze s izvornim projektom točnije maknuo si ono zbog čega si odabran
    Ušminkan će bit i puno bolji od ovog sivog smeća ali tribine ti ne budu spojili
  • Dinamo-SB
    1.5k
    . Samo zbog sukoba interesa sve mora biti ponisteno. — Crni86

Ostalo me ne zanima. Ruzan, lijep. Prva stvaka a to je transparentnost ovime nije ispunjena.
    2mReplyOptions1
    — Crni86

Odlično napisano i jednostavno razumljivo sumirano. Svaka daljnja rasprava je bespredmetna.
  • K3p
    478
    Daj si odi pogledaj idejno rjesenje kranjce i projekt pa razmisli ponovo
  • Makedonion
    413
    Jel ti shvacas da je ovo tek skica i da stadion nece 1/1 ovako izgledati u stvarnosti?? Jeste vi likovi iz crtica ili odrasli ljudi? Koliko vam je IQ svima?

Oce li zatvorit kuteve i spojit krov? Nece. Zasto? Zato jer onda to objektivno cudesna arhitektura nece ni priblizno izgledati kao model na skici.

Oce li pofarbat stolice i stavit light show? Jebe me se
  • SAS1987
    20.7k
    Siguran sam da se taj stadion neće graditi ali bi bilo jako neozbiljno da dopustimo da ovaj projekt ide naprijed jer će "finalni projekt biti bolji pa neće ispasti tako loše".
  • vjeko1701
    29.9k
    Čisto iz znatiželje, kaj bi mislio da se ovako zatvori zapad-sjever-istok i stavi normalan krov iznad svega?
  • Infinity
    21.5k
    Ima lijepih stadiona s odvojenim tribinama, ima lijepih stadiona s krovom koji se preklapa, ali su oni uspjeli napraviti da to sve zajedno izgleda katastrofa.

Da li neka 'poslovna' zgrada kao ova koju imamo izmedju zapada i sjevera ne podsjeca na trenutni Maksimir? Jel stadion CSKA ruzan? Meni nije. Jel malo podsjeca na Maksimir? Podsjeca, barem toliko koliko i pobjednicki rad.

30cska2.jpg

Da smo dobili nesto ovako, ja bih prvi popusio pricu o nekom duhu Maksimira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet