• NVKOD
    14k
    maksimir.jpg

team-america.gif

Zgadili su mi cijeli dan. Ovo je valjda najružniji stadion koji sam vidio... nešto odvratno. Doslovno stari Maksimir s krovom. Niti krov NIJE U ISTOJ RAZINI! Rupe na uglovima.. pa kad počne puhati vjetar, kiša. Užas, užas, užas!

Dođe mi da povraćam od muke... rađe nemojte onda ništa raditi. Broj 2 izgleda milijardu putra bolje nego rad ovih digića kaj su u Paintu napravili. Sramota me... ruglomir!
  • Kermit
    1k
    Hrđavom kurcu i dlaka smeta. Osim što nas ima 4 milje izbornika, ima nas toliko i arhitekata.

Stadion je jeben, nije kopija, prati tradiciju Maksimira.
  • uunniiqq
    14
    Ne smije biti samo "ok" kad su takvi novci u pitanju i kad je u pitanju najmoderniji i najbolji stadion u drzavi
  • MateG
    384
    povlacim svoje ranije receno, gornja etaza istoka = koji apsolutni k

Edit: definitivno je unikatan ali na krivo nacin…
  • Krulek
    1.4k
    Opus arena je prema odabranom Bernabeu...
  • skener
    9.6k
    :heart:
    o-39651404-1280.jpg
  • Hrvatski Gradjanski
    358
    Kaj?

Ovo?

To neskladno zdanje sa sklepanim tribinama.

Bože Isuse mi smo nesposoban narod. Ništa ne možemo napraviti kako spada. Jednom u sto godina gradimo stadion i ne možemo napraviti nešto monumentalno, skladno, lijepo.

Ovo je stadion za Cork ili Debrecen.

Užas.
  • Ere86
    278
    Koji kurac ovi drobe kao da galeriju gradimo ne nogometni stadion...
  • jp23
    4.8k
    Koliko vidim ništa nije spojeno, bar ne na neki normalni način
  • Dani Olmić
    2.4k
    Opus Arena je Allianz Arena na spram ovog rugla
  • građanin
    159
    da su jedamput bili na tribini sa normalnim navijačima, a ne u usranim ložama, kurac bi ostavili rupe na uglovima. jebote ovo smeće od prijedloga.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ljudi su ispravno rezonirali da za 20 godina zima neće biti problem već vrućina. Znači, Turina je o prije 80 godina bio veći vizionar nego svi ovi arhitekti danas.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    izgleda ko engleski stadion samo da je zatvoren
  • LilScav
    102
    Koliko vidim, Boban veli da je ovo jedini rad od 80-ak koji je predvidio Sjever kao zasebnu tribinu...
  • Twisted1
    1.2k
    Btw, gdje ce na ovaj spomenik komunizmu koji gradimo usred ZG stati oni coworking spaceovi o kojima je pricao Nauković?

I tražili su moderan stadion da klub ima sto vise profita, a na ovomw jedino Staljinov muzej mozes komercijalizirati
    crophantom

Riga mi se na izgled stadiona, ali tvoji komentari o Ceaușescu i ovaj su me baš nasmijali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet