• Frizura Robija M
    1.1k
    Jbt kak je tek Bobanu ak je meni ovdje ovak s vama :lol:
  • Hrc-Vg
    1.5k
    Ja sam danas pričao s jednim partnerom koji je dugo radio u jednoj velikoj arhitektskoj firmi, i kaže da je Plejić privatno super lik i da mu nije jasno zašto je od početka ovdje tako loše komunicirao…Ovaj frend je uvjeren da je ideja super i da se s kutovima zatvorenim pleksiglasom može napraviti udoban stadion s dobrom akustikom, a opet drukčiji i zanimljiviji od većine koja se gradi. Svi ti koji su imali veze sa arhitekturom su više manje zadovoljni…Mi koji primarno želimo funkcionalost nismo.
  • Jurki
    27.9k
    Da gledamo kao nekakvu skulpturu, spomenik ajd jos nekak.. ali mi pricamo o stadionu.
    Građevini koja ce se koristiti pri svakakvim vremenskim uvjetima i tu mora prije svega biti na prvom mjestu funkcionalnost i ekonomicnost.
    Nakon svega i svih pretumbacija, dorada, šminkanja Maksimira.. sad nam treba cim funkcionalniji stadion a ne jos jedan pokusaj improvizacije.
    Nemamo milijardu eura.. pa da idemo isprobavati.. pa koga jebe.. ak nebu dobar.. za par godina ga porusis bagerom i ajmo ispocetka.
  • Thor
    4.4k
    Jel ima jos netko nekog frenda za pitat za taj projekt i kak je zapravo dobar, super, a s pleksijem jos bolji?
    Zemlje beneluksa sa frenfovima smo pokrili tak da to ne treba. :chin:
  • Masto
    2.6k
    Pokazo sam kolegi afganistancu s posla koji prati nogomet, kako maksimir sad izgleda i pobjednički rad, nasmijo se
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Mogli su nakrkati hrpu betona i nebi potrosili ni blizu tolko love... a zaradili bi vise... koje amatercine. — Jurki

Bernabeu je oduvijek bio i ostao hrpa betona samo sada je to zakamuflirana hrpa betona. Uostalom koji to stadion nije hrpa betona?
  • Thor
    4.4k
    onaj od kontenera negdje u arabiji.
  • Jurki
    27.9k
    znas dobro na kaj sam mislil.. al dobro ak hoces preciznije.. hrpa betona koja izgleda bas kao rad žabara iz Milana.. ili ak hoces jos plasticnije.. kao da se djeca igraju legicima i nabacaju ih bezveze.

Pogledaj malo ostalih 87 radova.. nema šanse da su svi losiji.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ne znam, ne vidim razloga zasto tu revoluciju ne provode u Svedskoj nego su im svi stadioni zatvoreni..
  • Nolifer
    15.8k
    Pokazo sam kolegi afganistancu s posla koji prati nogomet, kako maksimir sad izgleda i pobjednički rad, nasmijo se — Masto

Znači ako bude kojim slučajem izabran rad to ruglo, zna onda kaj mu je za činiti...

:joke:
  • Thor
    4.4k
    a cuj,meni je u Malmu isto malo puhalo, ne kuzim :lol: a i neke cudne stepenice sklepane izvana imaju! Uzas!
  • Renato
    521
    Tko je bio u Herningu zna kaj je Maksimirski vjetar
  • fakin
    6.8k
    evo kako izgledaju stadioni gdje je zadnje 2 sezone Dinamo igrao ligaške faze europskih natjecanja.
    vidi li netko ovdje brutalizam i ostale budalaštine o kojim plejić priča?

allianz-arena-125-jahre-fcbayern-rot-duc.jpg

red-bull-arena-salzburg.jpg

1280px-Slovakia_bratislava_Národný_futbalový_štadión.jpg?utm_source=en.wikipedia.org&utm_campaign=imageinfo&utm_content=thumbnail

1280px-London_Emirates_Stadium_arsenal.jpg?utm_source=en.wikipedia.org&utm_campaign=imageinfo&utm_content=thumbnail

1280px-Sweden_malm%C3%B6_eleda_stadion_nya_stadion.jpg?utm_source=en.wikipedia.org&utm_campaign=imageinfo&utm_content=thumbnail

REFESHEET-grand-stade-de-lille-mainimg.webp?variant=145563&v=1.1

breberbbreber.png

bonus: nokaut faza europske lige

07genk.jpg
  • Nine9
    511
    IMG-9301.jpg

Da nisu talijančići plagijatori? :chin:
  • Thor
    4.4k
    ma uzas,fuj! Nema prozracivanja a sve betonski i grozne krafne i palacinke! Goni to :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet