• Batigol
    189
    U srijedu se budemo nasli pa ce mi nesto pokazati...budem javio..
  • crophantom
    5.8k
    Sad kad leakate nesto o javnost i srušite natječaj radi toga, tražit ce vas ljudi po gradu :lol:

Daj se strpite ljudi jos vrazjih mjesec i pol, želim biti iznenađen i stvarno me neke poluinformacije sad ne zanimaju
  • mokoxax468
    1.7k
    Ne može se srušiti natječaj, mogu samo oni biti diskvalificirani iz natječaja
  • dumitrumitu
    2k
    Pišu na skyscrapercity forumu da se očekivalo 50 radova za maksimirski stadion ali je došlo dosta više od toga .
  • Batigol
    189
    Bio sinoc s frendom...pokazao mi je PDV fajl sto taj ured nude za Maksimir Park(tako ga zovu)...inacd firma od frend radi statistiku za taj arhitektonski ured...

Glavni stadion(30 do 40tisuca),slican Leipzig stadionu(po mom misljenju),plave sjedalice,navijacka tribine bi bila jedna..
    Izvana ima ono sto i Allianz arena ima(da svijetli)...

Onda atletski stadion...i multi dvorana...
    Okolo bi se to sve uredilu i za nase sadasnje standarde bi izgledalo kao Mars postaja..

Ali kako je rekao,imaju 1% izgleda da budu izabrani,posto su se javili ili javljaju dosta"veci","jaci"i iskusniji uredi...
  • pešća
    1.7k
    imaju 1% izgleda da budu izabrani,posto su se javili ili javljaju dosta"veci","jaci"i iskusniji uredi...Batigol

A gle, radovi se šalju pod anonimnim šiframa tako da ako su kvalitetno odradili zadatak imaju šanse, možda podcjenjuju sami sebe.
  • Batigol
    189
    Me znam...tako mu kaze kolega sto statiku za taj projekat radi..
    Ali ako bude islo u tom smjeru onda ce biti stvarno nesto lijepo...
  • gledatelj
    1.4k
    Znači zadovoljan si time kaj ti je pokazao? A ostali mogu samo bolji bit onda,.top
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet