• Filip B
    501
    Samo da provjerim - spustanje tramvaja od Bukovacke do Av. Gojka Suska bi kostalo kao 2-2.5 Peljeska mosta?
  • Thor
    3.9k
    Ne tramvaj spustit nego promet dolje a tramvaj ostaje gore to bi bilo top
  • jakov1
    1.7k
    Odnosno 20 rotora Remetinec (btw, meni je suludo da je most samo 10 puta skuplji od rotora).
  • Hnlovac
    7.8k
    Nek ga spuste pa da bar dobijemo 1 podzemnu tramvajsku stanicu s obzirom da nikad nećemo imati metro
  • NitkoBitan
    38.7k
    Bilo kakvi poveci radovi na Maskimirskoj bi znacili barem godinu dvije bez tramvajskog i cestovnog prometa na jednoj od zila kucavica grada. Good luck sa tim.

Meni takvi skupi projekti nisu opravdani s obzirom na svrhu, postoje jeftinija i bolja rjesenja. Najjeftinije i najjednostavnije je blokiranje prometa, odnosno pjesacka zona na dijelu Maksimirske kod stadiona kad za to postoji potreba (20+ tisuca ljudi na utakmici), integracija sa parkom par ekselans.
  • Endeavour
    716
    Cijeli projekt. Stadion, podzemna garaža i dva poslovna tornja.
  • shameless86
    2.2k
    a u odboru je 9 ljudi...lako moguce da bobanov i senfov favorit nece biti izglasan uopce
  • Mali Zeus
    22.1k
    Aha, Boban i Senf imaju istog favorita ili?
  • shameless86
    2.2k
    a odkud ja znam..mozda sam se krivo izrazio..da njihovi favoriti mozda nece uopce biti izglasani..mozda im je favorit isti,a mozda svaki ima svog..jel
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet