• Bosna86
  5.9k
  Korak po korak, dosli smo do zadnje utakmice grupne faze. Grupu smo odradili bolje nego sto je itko ocekivao. Dominantno smo zavrsili na prvom mjestu i ovu utakmicu docekujemo bez ikakvog pritiska. S druge strane nas protivnik CSKA je izgubio sve sanse za prolaz i u Zagreb dolaze na izlet. Od njih ocekujemo sareni sastav i isprobavanje nekih novih varijanti u igri. Sto se Dinama tice, na korak smo do povijesnog uspjeha i prolaska grupe bez primljenog gola. Po reakciji igraca u zadnjem dijelu utakmice u Nizozemskoj, oni su i vise nego motivirani da ostvare taj poduhvat.

  Za vikend je Dinamo pomeo Slaven Belupo rezultatom 5:1, dok je CSKA remizirao kod kuce sa Khimkijem 2:2. Vrijedi napomenuti da je jedan gol postigao Nikola Vlasic. CSKA se trenutno nalazi u velikoj krizi, u zadnjih 5 utakmica nemaju pobjede. S druge strane, za Dinamo mozemo samo reci da je steta sto polusezona zavrsava za 10 dana. Vrhunac forme je dosegnut u idealnom trenutku, a svi glavni igraci su spremni i zdravi. Izuzetak je samo Bruno Petkovic koji ce preskociti ovu utakmicu zbog nakupljenenih kartona,
  1. Kakav rezultat ocekujete? (71 votes)
    Pobjeda Dinama
    61%
    Nerijeseno
    25%
    Pobjeda CSKA
    14%
  2. Hoce li Dinamo primiti pogodak? (71 votes)
    DA
    42%
    NE
    58%
 • Neki tip sa Zapada
  6.6k
  Baš se vidi ta kolektivna trauma.

  Ok, tek je 12 glasova, al svejedno..

  Sad kad više ne postoji šansa da primimo neki dinamovski gol za ispadanje, kad je čak i prvo mjesto osigurano, a "ganjamo" jedino čistu mrežu, kad u 5 utakmica nismo primili ni jedan - pola nas ne vjeruje da ćemo uspjeti još tu jednu.
 • Infinity
  5.9k
  Cak 74.35% prognozera s predictora vjeruje da necemo promiti gol. Do sad je svoju prognozu ostavilo oko 60% ljudi od nekog standardnog broja. Rijetko vidjen optimizam.
 • xavier
  5.1k


  A dobro, siguran sam da je barem pola ovih koji su glasali da ćemo primiti gol, to napisalo ne zato što vjeruju da ćemo stvarno primiti gol nego kao neku vrstu "praznovjerja" u stilu "ako ja napišem da nećemo primiti, onda ćemo sigurno primiti".
 • vjeko1701
  1.5k
  Ja uopće ne glasam zato az svaki slučaj..a ne igram ni predictor. Ako predvidim loše i dogodi se - prizvao sam, ako predvidim drobro a dogodi se loše, zacopro sam. Jedino sam praznovjeran kad je u pitanju nogomet i Dinamo i apsolutno niš drugo na svijetu. Tokom utakmice s Villarrealom sam jeo Bobi smokije, i nakon toga sam valjda 3 godine svaku europsku tekmu kupio i jeo te iste smokije, za svaki slučaj. Nije pomoglo xD
 • xavier
  5.1k
  nakon toga sam valjda 3 godine svaku europsku tekmu kupio i jeo te iste smokije, za svaki slučaj. Nije pomoglo xDvjeko1701

  :strong: :rofl:
 • marcio amoroso
  9.5k
  Vidim da su svi nabrijani na to da se ne primi gol. Meni bi iskreno bilo draže da dobijemo 6-5 nego da bude 0-0.
 • deda
  8.9k
  Ja bi rađe dobio Rijeku, a izgubio od Armije. A ne obrnuto. Iako vjerujem u obje pobjede.
 • xavier
  5.1k
  Meni bi iskreno bilo draže da dobijemo 6-5 nego da bude 0-0.marcio amoroso

  Kako vjerojatno možeš i pretpostaviti, ja bih u ovom trenutku radije 0:0.
 • marcio amoroso
  9.5k
  Kako vjerojatno možeš i pretpostaviti, ja bih u ovom trenutku radije 0:0.xavier

  Sve mi je jasno. Nebi ni ja bio razočaran.
 • namodi grebza
  1.9k
  ja bih u ovom trenutku radije 0:0.xavier

  Ja bi također da se odigra nula, ušli bi u povijest s tim rezultatom. Stvarno je čudno kad znaš da su nas punili razni Ludogoreci, Črnomoreci, Astre, a sad prolazimo bez primljenog gola.
 • Neki tip sa Zapada
  6.6k
  ja bih u ovom trenutku radije 0:0.xavier

  Moj čo'ek. :strong: :lol:
 • immerwieder
  569
  0:0, nema cijenu, kad god bi u budućnosti netko imal nakon 3,4 kola nulu, svi bi spominjali da možda stignu jedini klub koji nikad nije dobil gol
 • Crusades1986
  4.6k
  Kaže Bistrović da Vlašić ne dolazi u Zagreb... vjv onda nece sa prvim sastavom igrat.
 • xavier
  5.1k
  vjv onda nece sa prvim sastavom igrat.Crusades1986

  Treba im "ponuditi" 0:0 remi i svi zadovoljni :cool:
 • marcio amoroso
  9.5k
  Realno osim Vlašića i onog dečka na lijevom krilu sa brojem 11 oni i nemaju nekoga da sad ulijeva neki strah.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.