• vjeko1701
    30k
    Realno, Oršić je prva zamjena za Perišića na mjestu lijevog krila i za to ga ima a recimo u današnjoj utakmici ga ni ja ne bi stavio u drugom poluvremenu jer mislim da bi onaj teren bio užasan za njegov stil igre.
  • Navijač Dinama
    13k
    ko3g4whr94didcbd.jpg

Ron Jeremy i Lile. :heart:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Zasluženo na kraju i to teško. Rusi, ajd igrat na bod, al ne pokazati nikakvu ambiciju prema naprijed, onda ti se dogodi ono kaj s enjima dogodilo. Još je dobro i bilo s obzirom na teren, u drugom je bio takav da sam si mislio da jedino nekim ružnim golom ili krumpirom možemo dobiti i tako je i bilo.

Sad lijepo godinu dana pripreme za Svjetsko iako u međuvremenu počinje opet ona glupa Liga nacija (kad ono?)

Ova mi se momčad po širini klupe i kvaliteti općenito čini i bolja od one iz 2018.

I na kraju, atmosfera. Dobra do pred početak utakmice (a i tad niš posebno). Jebiga dogodi se to tak kad one silne udruge navijača organiziraju spontanu atmosferu. Jednom rječju hrba klobučara i ekipe koja ne zna da Rakitić više ne igra za repku.
  • deda
    48.5k
    Liga nacija je u prokletom lipnju kad mi trebamo imati pripreme :rage:
  • Guinness
    3.5k
    Sad lijepo godinu dana pripreme za Svjetsko iako u međuvremenu počinje opet ona glupa Liga nacija (kad ono?) — Mali Zeus

Lipanj, 4 utakmice
  • deda
    48.5k
    Al je neke zasmetala Hercegovina na kraju tekme. Bogati, pisma je pisma.
  • Eduardo
    30.9k
    Plačko Dalić, iskreno ne volim ga jer ga smatram populistom, ulizicom i pomalo proračunatim likom koji jako dobro pazi i važe svaku riječ koju će izgovoriti. S druge strane kao izbornik mislim da ipak zaslužuje veliki respekt. Lagao bih kad bih rekao da mu i sam nisam ljubio majku milijun puta, opravdano, ali često i ne.

4 godine mandata, treće veliko natjecanje; viceprvak svijeta, na EURO-u drugi u skupini te ispadanje u 1/8 finala, nakon Rusije bezbolno odrađena smjena generacije glatkim plasmanima na EURO i SP. Preživio taj EURO koji je bio katastrofalan na svim poljima, izuzev nekog rezultatskog okvira i stvorio je reprezentaciju za idućih 10 godina, a Katar je tek njen početak dok vrhunac možemo očekivati u razdoblju od 2026. do 2030.!?

• Livaković (26)
    • Ivušić (26)
    • Grbić (25)
    • Ćaleta-Car (25)
    • Pogrančić (24)
    • Barišić (29)
    • Gvardiol (19)
    • Juranović (26)
    • Stanišić (21)
    • Sosa (23)
    • Ivanušec (22)
    • Majer (23)
    • Vlašić (24)
    • Kovačić (27)
    • Sučić (19)
    • Jakić (24)
    • Brekalo (23)
    • Oršić (28)
    • Petković (27)
    • Pašalić (26)
    • Livaja (28)
  • marcio amoroso
    54.3k
    Grbic je baš smeće. Osim one izjave da je hajduk najzaslužniji za karijeru mi na živce ide da se nije sjetio Livakovića ni spomenuti.
  • Jaro
    12.9k
    ono kad skuzis da Kovacic s 27 godina ima 3 sezone Premier League, 3 sezone La lige, sezonu i pol Serie A i sezonu i pol HNLa iza sebe... osim Intera, sve klubovi koji su top u domacem prvenstvu, real i chelsea i u LP...
    Jos k tome dodati 75 nastupa za reprezentaciju...
    A ima ispred sebe jos 5-10 godina ako ga zdravlje i volja posluzi...
  • Mali Zeus
    22.2k
    Plačko Dalić, iskreno ne volim ga jer ga smatram populistom, ulizicom i pomalo proračunatim likom koji jako dobro pazi i važe svaku riječ koju će izgovoriti. S druge strane kao izbornik mislim da ipak zaslužuje veliki respekt. Lagao bih kad bih rekao da mu i sam nisam ljubio majku milijun puta, opravdano, ali često i ne. — Eduardo

A gle, realno najuspješniji naš izbornik ikada.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Grbic je baš smeće. Osim one izjave da je hajduk najzaslužniji za karijeru mi na živce ide da se nije sjetio Livakovića ni spomenuti. — marcio amoroso

Hajduk koji ga je šutirao najzaslužniji, a o Lokomotivi ni a...
  • Nolifer
    15.8k
    mene ovaj ruski izbornik podsjeća na hajdukovog stranog trenera, pognuta i tužna glava, trkelja o atmosferi, a igra im bila nikakva, klasika :lol:
  • deda
    48.5k
    Onaj za stolom i ispod stola misli jednako. Tako je moj pokojni djed govorio za Srbe tj. Jugoslovene
  • masacusec
    8.3k
    ptgsc4vb4r29nipq.jpeg
    Ovaj kolindin izmet se i dalje gura u prvi plan
  • Navijač Dinama
    13k
    Liga nacija je našim legla jako dobro. Smjena generacija uradita, jaki ali dobri protivnici, vidiš na kog možeš računat, i ko će ti biti uzdanica za ubuduće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.