• Archangel
    441
    Ovo definitivno nije Livakovićeva večer..
  • ZG plavi 01
    645
    Samo 2 udarca u okvir...
  • hardek
    13.5k
    Marco, Pongračić i Budimir stvarno nemaju šta raditi čak ni na širem popisu reprezentacije. Probao si i vidio da jednostavno ne pripadaju tu.
  • Xpert1992
    1.3k
    Kaj ti znace krila. Imas Yamala s jedne i Williamsa s druge. Strasno.
  • don
    22.5k
    Marco Pašalić nema šta tražiti u reprezentaciji. — Krizy

meni bi takav tip igrač uvik bia u reprezentaciji.
  • ElDorado
    15.5k
    Imas vezu koja ih hrani loptama u dubinu
  • Nadmocniji
    713
    Budimir nije taknuo loptu, doslovno.
  • vjeko1701
    30.1k
    I nek mi sad netko objasni Budimira. Ne zanima me kaj radi u klubu. Beljo iz HNL-a je zabio al uz to se i izvlačio, išao u zračne duele, nudio se na dodavanja, probao zadržati loptu. Jel Budimir imao pošten dodir do sad? Jel se nudi? Jel imao ikakav doprinos osim neuspjelih pokušaja trčanja za Španjolcima? Evo, ne razumijem kako je on nakupio ovoliko utakmica za reprezentaciju. Sjećam se jedne utakmice u kojoj je bio vidljiv i to je bila prijateljska.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Šegečića — Krizy

Ni blizu repke jos, ali nije ni pasalic
  • d-Zg
    114
    Ovak kak igra Španjolska, tak dinamo sutra treba izgledati protiv Segeste, bez obzira na nedostatak igrača.

A ovaj poraz u ovom trenutku nije toliko bolan, sviđa mi se kako Bilić isprobava igrače i mislim da kroz par utakmica bude imao već neku bolju sliku što može s kojim igračem.
    Vjerujem da ostajemo u A grupi, da se možemo s Englezima potući za drugo mjesto u grupi i otići dalje u LN.
  • KtcGoat
    7.9k
    Ako budemo treci, igramo playoff za ostanak ili ostajemo 100%?
  • Jaro
    12.9k
    Livakovic lose
    Gvardiol ocajno
    Pongracic ocajno
    Sutalo solidno
    Smolcic solidno
    Misic solidno
    Kovacic slabo
    Sucic dobar
    Pasalic nemam pojma kaj je on igrao opce
    Perisic lose unatoc asistu
    Beljo dobar
    Zamjene lose

Nemres s tim bolje proc protiv Spanjolske

Edit: Vuskovic dobar
  • Thor
    4.4k
    Ivanovic me stvarno ugodno iznenadio.
    Znali smo da bumo zgubili. Jedino mi je zal da nismo bar na gol razlike bili.
    Miske jako dobar. Beljo gol :heart: kaj se nas tice dinamovaca odlican nastup .
    Ostali...Kovacic nedobar,Gvardiol ispod prosjeka, Pogracic 0, Smolcic kak tak, Perisic odlican ubac Belji,dalje nevidljiv, Sucic pod pritiskom stalno P. Sucic jako dobar. Vuskovic korektan. Livi ok iako ga natrpalo. M.Pasalic onak. M. Pasalic nis bas posebno.
    Sve u svemu skolska ocjena -3. Bilic pokusao nesto novo, pa nemam prigovor. :victory:
  • hardek
    13.5k
    Imao je jedno dobro dodavanje iz prve na Ivanovića. Meni je najveći nogometni misterij kako je on zabio 100 golova u primeri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.