• Orc123
    13.8k
    ne igra ni Baturina u Comu, pa je Modric za Vlasica! Majer mozda ne igra ali u svakom potezu se vidi klasa, dok ovaj Vlasic osim fizicke moci nema nista.
  • KtcGoat
    2.1k
    Kako se gubi Lugonjic hahahahaha, strasno
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Znači Kule je R9 za ovog Matanovića, užas
  • Carmichael
    372
    ma tehnički je jako fin, ali to ga ne čini igračem.. prošle sezone 3 starta od ukupno 9 nastupa Bundeslige, 34 minute po utakmici.. ove sezone 4 starta od ukupno 8 nastupa, 43 minute po utakmici..

Ozljede nisu baš išle u korist Majeru i nije se razvio onako kako smo se nadali, ne možemo tvrdit da je trenutno bolji igrač od Vlašića samo zato jer ljepše vodi loptu od njega
  • E46
    1.9k
    je je baš. Od kuleta si i ti bolji napadac, de nemoj molim te.
  • Orc123
    13.8k
    dao si si i odgovor odmah...bio je ozljeđen zato nije ni igrao...
  • Zg123
    3k
    Meni je totalno bezveze činjenica da netko može potrgat nogu nekom, a proć bez posljedica jer "prvi je na lopti".Dzoni

A gdje bi on trebao s tom nogom ne razumijem? Niti mu je bila visoko dignuta, niti je bio start na dzon, znaci odnio loptu i u produzetku igraca sa koljenom meni je to smijurija da se svira
  • KtcGoat
    2.1k
    Nikad nisam mogao pomislit da Mirko Vucinic moze biti trener ili izbornik nekome
  • Efes Pilsen
    13.7k
    Neko gura ovog Matanovica, frajer nije pokazao nista i opet je tu. Prime Orsic je za minute morao molit, ovog bolida se ceka kao da je Ronaldo u pitanju.
  • Orc123
    13.8k
    Mislio sam da je Vlasic strasan, kad ono pogledam Ivanovica i odmah mi jasno zasto ga nisam zelio u Dinamu....odlicni fizicki kapaciteti ali izuzetno nizak nogometni IQ......
  • Xpert1992
    154
    Svabi satrali slovake odmah u prvom poluvremenu. :confused:
  • Krulek
    1k
    Nikad mi neće biti jasno kako u Premier ligi ima toliko obrambenih blokada udaraca napadača, a u Dinamu i repki 90 % takvih lopti prođe prema golmanu.
  • BrankoBrankovic
    22
    S ovim je na kraju je sve pokazao
  • Zg123
    3k
    Ivanovic je igrac za sustav s 3 od iza sa 2 spice, on krilo igrat ne moze pogotovo ne u ovom nasem staromodnom nogometu koji igramo. Nece se ni kod Mourinha naigrati tako da bi on mogao i izvisiti za SP
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Majer mora igrati ako se dovode igrači koji ne igraju. Šta to Matanović igra u Fraiburgu? Majer je doktor nogometa za kompletan vezni red ,plus sve što je odigrao za tešku bilo je više nego dobro. On je zvao Vlašića isto kad nije igrao. Prevara od trenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.