• ShanKu
    1.9k
    Eto to mu je za onu umišljenu izjavu od neki dan... poniznost jaka, nemaš kaj
  • Orc123
    13.8k
    Mi jos uvijek nakon Manđukica trazimo napadaca.....ovo je sve jako jako slabo kaj imamo.

Opce se bojim kak bude nakon odlaska Modrica, pa Kovacica...ne znam kako jedan Vlasic moze biti ispred Majera koji nije ni pozvan. Baturina je avion isto za Vlasica, ali on mora igrati jbg......

Mario Pasalic je meni malo bolja verzija Andrijasevica, Tolica, Mudrazije.....nit je vezni, nit napadac....igrac koji ne moze spojiti vezni red, nikako.....meni ne bi igrao, ali nikad. . .
  • Dzoni
    2.8k
    Njemačka 2:0, hvala mr 10% za pičkastu igru protiv Češke i ovog u Podgorici
  • Mathiasovi Chageri
    6.9k
    Al moraš biti baš teški genijalac za trokut Moro-Pašalić-Vlašić u sredini, nemaš kreaciju, nemaš destrukciju, nemaš ni nekakvu stabilnost u sredini terena, ne možeš se nametnuti s takvom sredinom ni Gibraltaru.

Dalić strikes again.
  • Filip B
    174
    Pa super, kvalificirali se, a sad neki decki sami sebe diskvalificiraju.
  • Carmichael
    372
    taj Majer nije u prvoj postavi Wolfsburga koji je 14. od 18. u Bundesligi.. nisam fan Vlašića, ali Majer nije taj koji treba igrat prije njega
  • miro
    8k
    Majer je 100 puta bolji igrač od svih veznjaka koji trenutno igraju
  • Zg123
    3k
    Veze ovo s penalom nema, meni je ovo skolski start na loptu, uzas sta rade od tih pravila
  • Miske
    41
    Ovaj vezni red nije puno jači od crnogorskog hehe
  • E46
    1.9k
    Ovo je trebo bit crveni karton.
  • Facke
    7k
    Nije mi opce jasne cemu se zivcerate. Presli sme, kvalificerali sme se. Mene je bile jasne da budu neki igraci denes igrali prek kurca. Ko da nas mentalitet neznate. Navek iste.
  • Gringo
    554
    Svaka lopta Vlašiću je lopta u bunar
  • Dzoni
    2.8k

Meni je totalno bezveze činjenica da netko može potrgat nogu nekom, a proć bez posljedica jer "prvi je na lopti".
  • BBBaranja
    4.2k

Meni kao stoperu je ovakav start čista perverzija,bolje od gola..
    Čvrst,pravovremen,unazad par godina to se sigurno ne bi sudilo kao penal..
  • Tom Hanks
    4.4k
    Primorskih SrbaTvrdica McTvrdi
    Koji su to?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.