• og1986
  2.9k
  Jest ćemo kukce. To je sada in
 • Jurki
  8.2k
  Nek se jebu pizduni sa svojom zelenom agendom. Samo kad pogledas s kakvim avionima dolaze u Davos i to u svakom avionu po jedan taj teletabis, onda ih je isto briga za okolis? Kolko ti avioni zagađuju? Vlasnici korporacija koje izljevaju hiljade i hiljade tona štetnih kemikalija u okoliš. Svo smece kaj kupujemo u ducanima je pakirano u plastici. Di ta plastika zavrsava? Smetaju im krave koje seru? A ne smeta im to kaj proizvode škart robu koja je kratkog vijeka trajanja i onda to moras baciti jer je neispravno i kam se baca? Prokleti bili nek gore u paklu i oni i njihovi kukci. Boli njih kurac za planetu. Bitno da nas jebu male ljude.
  Jebala ih zelena agenda.
 • masacusec
  3k
  Ako je to džo rekao, temu pod ključ!
 • db-izbjeglica
  12.6k
  Nek se jebu pizduni sa svojom zelenom agendom. Samo kad pogledas s kakvim avionima dolaze u DavosJurki

  Pa evo, jučer se cijela svita državnika okupila u londonu na sprovodu gospođe koja je preminula sa praktički 100 godina. Iz SAD-a, kanade, australije, novog zelanda, hrvatske... Svi skupa su spizdili toliko fosilnog goriva, na apsolutno nebitan događaj....koliko mi na forumu, svi skupa, nećemo potrošiti za 100 godina.
 • Gražvydas Mikulėnas
  11.2k
  S obzirom da sam dosta aktivan na twitteru, tamo sam vidio par zanimljivih klipova kako nam se korona vraca na velika vrata, odnosno kako planiraju pred usa izbore opet napraviti kaos
  Maske, cjepiva i lockdowni opet pod normalu.
  Cisto da ostavim tu info ovdje, da vidim kako ce se do kraja 2023 razviti situacija
 • Stihl
  3k
  Ta korona vise nije neka fora, kaj nisu mogli nekaj novo smislit
 • Patak
  2.2k
  Treba biti samo što veći otpor kovid talibanima pa će odustati. Nadam se da im ovaj puta neće tako lako proći srednjovjekovne štetne "mjere".
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.