• Praskaton
  1.8k
  zato sad idu opreznije korak po korak..prvo test jednom tjedno,a najavili su vec da bi bilo dobro 2-3 puta tjedno.Hoce li to napraviti prije sezone sumnjam al na jesen je moguce
 • Jurki
  8.2k
  Nadam se samo da je to za Njemačku istina da ce 18.3. sve ukinuti jer smo onda uskoro mi na redu.. ovog sranja je vec previse
 • GZomanid
  572
  Dečki bojim ste da ste preoptimistični. Kod nas se sve može ukinuti samo u trajanju turističke sezone, a onda se sve opet vraća..
 • NitkoBitan
  11.6k
  @SAS1987 Citam da se u Sloveniji ukidaju covid potvrde, koliko ima istine u tome s obzirom da ne vjerujem bas nasim clickbait medijima? Hocete li moci na stadion bez covid potvrda?
 • db-izbjeglica
  12.6k
  79scgzc55rk4jf5y.jpg

  Kakav klaun, ovo nisu istine! :rofl:

  Ima li ovaj čovjek uopće obraza, doslovno sve što je zagovarao zadnje 2 godine pokazalo se krivo i onda odjednom, hop...samo napravi totalni zaokret...pridružio se partizanima '46.

  Na kraju je radman, koji je dao valjda 2 izjave bio totalno u pravu, a ismijavali su ga i nazivali senilnim, ludim, da je otišao na kvasinu i slično...
 • Baneki
  712
  Kraljica Velike Britanije ima koronu, a liječe ju Ivermextinom. Zaustaviti video na 19oj sekundi
  https://mobile.twitter.com/JoostBroekers/status/1495739818407518208
 • SAS1987
  13.2k
  ako sam dobro skuzio covid potvrde skoro pa više ne postoje kod nas... Klubovi mogu raditi 24/7 punom kapacitetom pa mislim da isto vrijedi i za stadione :smile:

  Hocete li moci na stadion bez covid potvrdaNitkoBitan
  Ja idem jedino na Maksimir :smile:
 • NORTE
  8.9k
  da je otišao na kvasinudb-izbjeglica
  Šta to uopće znači?
 • db-izbjeglica
  12.6k
  Ustajalo vino, pokvari se i nije za piće. Izraz znači da nekome mozak više ne funkcionira, pokvario se zbog starije životne dobi.
 • superhik
  10.2k
  U Hrvatskoj je od danas omogućeno izdavanje EU digitalnih covid-potvrda o preboljenju temeljem brzog antigenskog testa, izvijestila je Agencija za komercijalnu djelatnost (AKD).

  Testiranje mora biti obavljeno u ovlaštenim laboratorijima, testom koji se nalazi na EU listi pouzdanih brzih antigenskih testova. Potvrdu je moguće zatražiti i preuzeti 11. dan od prvog pozitivnog testa, a ona će biti valjana 180 dana od dana testiranja.

  Za ranije evidentirane rezultate nalaza moguće je retrogradno preuzeti potvrdu o preboljenju ako pozitivan nalaz brzog antigenskog testiranja nije stariji od 1. listopada 2021. godine, navodi se u priopćenju.

  AKD podsjeća da je Europska komisija donijela 22. veljače odluku koja omogućuje državama članicama da izdaju digitalne covid-potvrde o preboljenju na temelju brzih antigenskih testova. Do sada su se potvrde o preboljenju mogle izdavati samo na temelju PCR testa.
 • Baneki
  712
  Te totalitarne potvrde treba ukinuti i zbrisati svaki trag na njih kao jedno od najsramotnijih poglavlja ljudske civilizacije. Ostvarivanje temeljnih ljudskih prava na neki rok samo ako si prihvatio neki nebulozni diktat od režima je put u katastrofu.
 • cron1ck
  1.5k
  d2uboowqf2jnzd60.jpg
  Ovo je malo jadno, nemam nikakvo mišljenje općenito o Mostu i Grmoji, ali mjere su ukinute već diljem EU i ovo je samo logičan i prirodan slijed uslijed slabljenja pandemije i prema tome ovakvo slavljenje "pobjede" je stvarno glupo.
 • superhik
  10.2k
  "Od sutra u ponoć stavljamo van snage gotovo sve odluke stožera, osim nošenja maski u zdravstvu i socijali", rekao je Božinović.
 • Mr Anderson
  5.3k
  Znači, moći ćemo na stadion bez potvrda odnosno bez testiranja mi koji se nismo nikad cijepili?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.