• Infinity
  4.3k
  Ulazimo u novu sezonu s predictorom, ali ovaj put kroz aplikaciju koju nam je pripremio nas clan @gh0c kojem se jos jednom u ime cijelog Zona Dinamo tima zahvaljujem.

  Pravila vec svi znate, ali, kome je nesto nejasno moze procitatI - OVDJE - PRAVILA!!!

  Tu su neke promjene u pravilima koje su minimalne. Joker vise ne postoji, a broj dozvoljenih propustanja kola je neogranicen.

  Za pocetak, potrebno se registrirati - OVDJE

  Registracija je vrlo jednostavna. Sve sto trebate je u prazna polja unijeti svoj nick koji se moze, ali i ne mora razlikovati od nicka na zonadinamo forumu, email, te lozinku. Nakon potvrde vec mozete ostaviti prognozu. Takodjer, u pravilima je jasno navedeno, uopce ne morate biti clan foruma zonadinamo, mozete slobodno pratiti sa strane dogadjanja i ostavljati svoje prognoze na web aplikaciji.

  Ukoliko medju ponudjenim igracima fali igrac kojeg zelite postaviti za strijelca, s desne strane imate znak '+', te mozete sami dodati igraca. NEMOJTE DODAVATI IGRACE KOJI VEC POSTOJE!!!

  Razumijemo da se na spisku igraca potkrala neka greska i vjerojatno ce ih biti kroz 2-3 kola, te ce odredjeni visak igraca biti uklonjeni. Bitno je da nitko ne fali, a u tom slucaju budite slobodni da sami dodate igraca koji fali ili napisite u komentar na ovoj temi, te ce igrac biti dodan.

  Necemo otvarati nove teme za svako kolo kao protekle sezone, jer za to sad nema potrebe. Te teme se svakako nisu komentirale, te su na njima samo ostavljane prognoze. Obavjesti o otvaranju kola bit ce na ovoj temu, kao i na temama koje najavljuju naredne utakmice Dinama kroz domaca takmicenja i Europu. Nakon sto kroz 2-3 kola imadnemo dostupan kompletan update svih transfera vrlo vjerojatno da ce nova kola biti otvarana i desetak, pa cak i vise dana unaprijed. Pravilo nalaze da kolo mora biti otvoreno tri dana ranije, ali nikome nece smetati da bude otvoreno puno ranije, jer postoji i mogucnost kasnije izmjene svoje prognoze. Mnogi zaborave ostaviti svoju prognozu tako da ce im ovo nekad dobro doci da ostave prognozu za dva kola.

  S vremenom ce nam se u igru ukljuciti Futsal Dinamo, te se nadam da ce nam kolega @Mr Blue izaci u susret, te prije prvog kola dostaviti spisak svih igraca koji ce nastupati za FD, a ne bi bilo lose i kada bi kasnije iz kola u kolo dostavio spisak igraca protivnika, ako iste bude posjedovao, naravno.
 • Infinity
  4.3k
  Prosli put nas je do kraja sezone svoju prognozu ostavilo stotinjak. Mozemo li to ponoviti i ove sezone? Mozda vec u prvom kolu?

  Tko se nije prijavio i prognozirao jos uvijek stigne. LINK ZA REGISTRACIJU

  117444870_3223209331078951_5005432133345913421_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeEBAMpeFB78yy-RSpr8N7Cgm6V9CoqJsUCbpX0KiomxQNPHsClNbL7nhPOAHV2PgZo&_nc_ohc=UNW7C8lf0e4AX87gbIm&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=d39bb5cd7cbb80e96d7595c54fbedb17&oe=5F590135
 • Infinity
  4.3k
  U ime Zona Dinamo tima zahvaljujem se svima koji su nam se pridruzili od prvog kola.

  Ukupno okruglih 100 ljudi se registrovalo na nasu web aplikaciju, a 90 je ostavilo prognozu. Deset se registrovalo malo prekasno ili prerano dok nismo izbacili utakmice, ali stignu prognozirati drugo kolo za par dana.

  Proslu sezonu smo zapoceli sa 66 prognozera i sad imamo ogroman napredak. Vjerujem da cemo u drugom kolu pobrati jos novih clanova, jer ce do tad svi znati i sta se krije iza rijeci 'vrijedna nagrada'. Igrati se isplati, a ZD na ovaj nacin nagradjuje kolom prednosti sve koji su se ukljucili u igru dok se mislilo da nikakvih nagrada nece biti. Naravno, to je znaci da ce nekome s kolom manje biti nemoguce pobrati prvo mjesto i nagradu.
 • Bosna86
  4.8k
  Kako da nadjem sta sam i koga sam tipovao? Ima li ta opcija uopće
 • gh0c
  255
  Probaj reloadati početnu, sad bi trebalo biti ispravno prikazano aktualno kolo.

  Zbog updatea, moguće da ste svi prijavljeni u zadnjih par minuta odjavljeni.
 • Neki tip sa Zapada
  4.4k
  sve koji su se ukljucili u igru dok se mislilo da nikakvih nagrada nece biti.Infinity

  O jbt, nisam znao ni kad je rečeno da neće ni kad je rečeno da hoće biti nagrada. :lol:
 • Infinity
  4.3k
  Nije receno da nece, al nije receno ni da hoce :lol:
 • Dino
  753
  Infinity=Pitija :lol:
 • Neki tip sa Zapada
  4.4k
  Nije receno da nece, al nije receno ni da hoce :lol:Infinity

  :lol: odlično, sad još samo objasni kak da znam jesam li među onima koji su se priključili kad se znalo ili nije znalo da hoće ili neće biti nagrada :lol:
 • markoli
  663
  Lijepa brojka. Pogotovo jer je dosta ekipe još na moru.
 • MM17
  60
  Dobar start sa moje strane, pogodio Kamerunca kao prvog strijelca, jedino igrao 2 umjesto 3 nula, ali ako se po jutru dan poznaje bit će dobra sezona :ok:
 • Krizy
  4.5k
  potpuno isto sam postavio :wink:
 • Infinity
  4.3k
  Nitko nece biti lisen nagrade. Tko god osvoji bit ce nagradjen.
 • Neki tip sa Zapada
  4.4k
  Lijepa brojka. Pogotovo jer je dosta ekipe još na moru.markoli

  Pih, pa i na moru se prati Zona. :cool:
 • Neki tip sa Zapada
  4.4k
  Nitko nece biti lisen nagrade. Tko god osvoji bit ce nagradjen.Infinity

  Infinitija ti je novi nick. :lol: Ili Bob Rock možda.
 • Infinity
  4.3k
  Zovi me kako hoces, za prijatelje sam Infinity :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment