• emilperska
    17.7k
    Kao kvalitetno ili ulazi u geopolitiku?
  • Laugreano
    5.9k
    Iskljucivo politicki misli.
  • emilperska
    17.7k

On se nasao srat. Svaki drugi gost mu je ili srbin ili Bošnjak, a sad broji krvna zrnca Dinamovim pojacanjima.
  • ElDorado
    12.9k
    Sere o ukrajini i rusiji o bbb. Potpuni kreten uopce ne kuzim od kud mu to pravo. Ali kvaliteta je ok kao.
    Lik je jednostavno tupav.
  • Marc
    1.3k
    Nakon 5 minuta sam ugasio podcast, nezz kak se ikome da diskutirat s ovim tovarom. Njegova razmisljanja, artikulacija i izrazavanje je na razini ekipe ispred trgovine tj tommya da bolje docaram
  • emilperska
    17.7k
    Koje je "podcast" ime tog potomka "osloboditelja"?
  • ElDorado
    12.9k
    To je Denis podcast di Kvasina prica o Dinamu ali je veceras ugurao i tu budaletinu. To je inace taj tzv prgavi. Prgavi kuracodovce.
  • podravskimodrikibicPMK
    395
    ne broji on nego legitimno izražava sumnju, pa meni prvom nije drago kaj nam dolazi Rus a vjerujem da u tome ima i puno zagriženijih i iz grupe i općenito.

Mislite da će mu se isto gledat greške, loša forma itd ko drugima?
    Oće oće

Opravdano ili neopravdano, tak je i ne vidim problem da se za to izrazi sumnja. Drugi dio priče je ovo loš transfer, to nam ne treba i ostalo izrečeno/napisano, jasno je da većina toga dolazi zbog clickbaita i tih gluposti (pogotovo naslov).

Ps sve na stranu, napokon imamo igrača kojem je primarna pozicija šestica :pray:
  • ElDorado
    12.9k
    Mene boli kurac jel Rus, Čečen ili Uzbekistanac ak je dobar igrač, priča samo o nogometu i ubija se na terenu. On je samo nogometaš i čovjek, a s obzirom da je želio zbrisati od tamo i to nekaj govori o njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.