• GOAT
    9k
    Podcast oprema nije dovoljno skupa
  • Crusades
    25.1k
    Taj denis mi je u rangu balkan dede i takvih... sve u istoj kantici.
  • Niko1986
    8.1k

Ne bih se složio :rofl:
  • GOAT
    9k
    Ne bih se složio :rofl:Niko1986

I mislio sam si hahah ali komentar nije upucen vama :lol:
  • NB86
    17.6k
    Uvest dodatne poreze na podcast opremu
  • Zagi
    18.6k
    Njegov najveći problem je kada se Dinamo odvoji na 10+ bodova u ligi jer je to loše za posao i podcasteri nemaju o ćemu pričat, i to sve kao navodno navijač Dinama. To je i sam više puta javno rekao.hardek

Ovo.
    Prvo ja i moj osobni interes, a tek onda (daleko iza) dinamo.
    I to samo jer se rodio ovdje pa ajd, kud svi tud i mali mujo.

Sada je kasno jer je deklariran ali da nije.... kladim se da bi u sekundi prešao na navijanje za juzne jer to donosi više pregleda.

A najviše od svega bi vjerojatno volio da se moze deklarirati kao jugoslaven pa da ga gledaju svi.

Takav tip osobe. Namirišao sam to odavno i sukladno vonju, blokirao sav kontent.
    Da bi onda jedan dan upalio podcast Zona Dinamo i ... eto ga opet.
  • skener
    9k
    Možda ipak malo previše dajete na važnosti potpuno nebitnim osobama čiji podcasti imaju par tisuća pregleda.

A pogotovo mi nije jasno praćenje i svakodnevno prenošenje i komentiranje stvari za koje sami kažete da su gluposti, da nemaju veze s mozgom i sl.
    Čemu taj mazohizam?
  • Zagi
    18.6k
    Možda ipak malo previše dajete na važnosti potpuno nebitnim osobama čiji podcasti imaju par tisuća pregleda.skener

Ovog se , vjeruj mi , treba drzati na oku jer je alternativa (kolektivno ingoriranje) nemoguća.
    Onaj tip osobe koja je, kroz ovakvo ili onakvo laktarenje, uvijek tu negdje u blizini.

Ljudi gledaju pa prenesu taj smrad ovdje ili negdje drugdje, pizdarije se propagiraju munjetivo brzo ,a onda nitko ne zna da je debilana poput "rus u dinamu, znači li to da su boysi zapravo protiv Ukrajine u ratu?" proizašla iz "nisam za narkosa ali ..." kuhinje.

(karikiram naravno ,teško da je to rekao ali ... sigurno mu ne bi bilo previše žao da se takav narativ uhvati)

Zmija se ne ostavlja bez nadzora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.