• scooniepenn
    6.5k
    Ovo što piše Olivari za Bakrara nema nikakvog smisla. Prodali smo vrlo vjerojatno Kuleta, još ako prodamo Hoxhu ostajemo na Belji i Lisici kao ozbiljnim opcijama za sve 3 napadačke pozicije. Osim toga, te prodaje nakon samo jedne sezone me jako podsjećaju na "vrlog menadžera" koji je Eskimima led prodavao. Imamo mi dovoljno popunjavanja na ljeto kad je riječ o napadačkim pozicijama da bi se još i Bakrara prodavalo. Da sad dobijemo 10+ milja jasno je da je to nešto drugo, ali to nećemo sigurno dobiti.
  • Laugreano
    5.3k
    Mislim da ce Bakrar bit trazena roba, i da ce se moc dobit dobra cifra za njega. Nema ga smisla drzat kao 2 napadaca ako mozes dobit ozbiljnu lovu.Vec ulozis u mocno krilo, i nađes nekog novog Bakrara jeftino.
  • scooniepenn
    6.5k
    Ne znam što je dobra cifra. Platili smo ga milju pa meni 5 milja za Bakrara to nije. Kao što sam napisao 9 ili 10 je, što nećemo dobiti. S obzirom na broj utakmica Bakrar će ih imati i više nego dovoljno i premda nisam za gomilanje igrača ne želim više nikada doživjeti onu situaciju iz uzvrata sa Genkom gdje nemamo koga uvesti. Osim toga, Bakrar može igrati i na krilu i kad trebaš uvesti drugog napadača. On je puno polivalentniji od Kuleta i zato mislim da nemamo taj problem kao sa Kuletom koji je ulazio isključivo kao zamjena za Belju i tu i tamo otpočetka.
  • Orc123
    15.3k
    naravno, Zebica racunam da bude u tih 5 stopera za sljedecu sezonu.
  • Carmichael
    554
    Bakrar pod svaku cijenu treba ostati, osim ako ne dođe neka ponuda koja će nas izuti iz cipela.

Nije preskupo plaćen, nema problem biti na klupi, polivalentan je te može igrati i špicu i krilo, ima dobre brojke, zna zabiti gol iz ničega.. ovakvih profila igrača nema na tržištu za kupiti
  • Paggini
    77.2k
    Da mi je netko rekao da će Dinamov puk pola godine nakon dovođenja Bakrara za milijun eura, koji je imao valjda 2 gola u 2 godine u MLSu, s gnjušanjem odbijati i pomisao na prodaju za 5 milijuna eura :lol:

Mislim, još je smješnije da i Hoxhu isto ne želimo uvaljati ispod 5 milja, a kad se sjetim molitvi ljetos da dođe neki Lecce sa milju i po eura.

Kakvo vrijeme za biti živ
  • deda
    44.3k
    Da je neko rekao dinamovom navijaču kako će Bakrar 4. ožujka imati 13 pogodaka za pojasom promjenio bi vjeru.
  • hardek
    9.2k
    Ljudi moraju shvatiti da će se neki igrači morati prodati jer mi nemamo sigurne prihode kao prošle godine Europsku ligu. Ako ti netko za rezervnog igrača ponudi 5,6 milja eura to je no-brainer jer to ti povećava šansu da jednog Domingueza ili Vinlofa možeš zadržati još jednu sezonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.