• jp23
    3.7k
    Sjeća li se netko koliko smo mi dali Lokomotivi za Mudražiju?
  • Davieboy86
    1.2k
    I moram brzinski Offtopic iako “nije lijepo smijati se tudjoj nesreci” imajuci na umu sto su sve obecavali , kasnije ismijavali naseg Livia i naravno da iz dubine srca zelim brz oporovak Ter Stegenu (nema veze sa njim) ali evo vam jedna velika ogromna ………. spanjolske ckepi iz Girone!

p.s i nemoj slucajno da padne napamet nekom jazi jazavom da nas mori sada danima kako je Kulenovic protiv Intera dodao Vlasicu , kako je osvojio zracni duel, kako je izborio faul, kako je trenutno po Sofi najbolje ocijenjeni igrac Torina i kako je Zvone mrtvi jazavac prodaje domace decke bla bla bla bla Ljudi, sjasite vise sa …….. al ono bez zajebancije!
  • VolimDinamoOo
    261
    Ma ja mislim da je to s Jagusicem rijeseno..

Ovo "natezanje" sada je malo predstava za javnost da ne bi ispalo da su ga olako pustili, da neki ne kukaju kako svi "rade" za Dinamo..
  • Yovitssa
    960
    Ne znam zakaj ne ponudimo za Jagušića (i Matkovića) neki bonus u slučaju ulaska u skupine LP? Nešto tipa 3 mil € u slučaju ulaska plus ovo što nudimo. Ionako od ulaska dobivamo preko 30 mil €, a iz perspektive Slavena/Osijeka ponuda bi me zaintrigirala jer je bonus itekako ostvariv...
    Mislim, znam da "izmišljam toplu vodu", ali mislim da bi to bila win/win situacija za sve...
  • MarK
    1.4k
    i to je sasvim dobra ponuda. Ode li mali za godinu-dvije za 15 mil (što je itekako realno) to je 5.5 mil Slavenu. O većem transferu da ne govorimo. Osobno mi je 3+30% kako se spominjalo previše. To je praktički pola-pola.
  • fakin
    3k
    2,5 milje + 500 000 ako uđemo u ligu prvaka, 20% i bok.
  • hardek
    8.7k
    Sad kad malo bolje razmislim, zanimljiv je tijek događaja oko transfera Jagušića. Evo jedan sajns fikšn scenarij koji mi je pao na pamet.

U nedjelju Boban šalje ponudu za Jagušića od 1,75 milja i 15% transfera. Belupo to odbija i javlja novinarima da objave da Jagušić ide u Dinamo za 3 milje i 30% da navijački puk stvori pritisak na Bobana. Boban kad skuži igru koju igraju, javlja novinarima da objave da Belupo nema za biber i da su svi na prodaju. I evo danas demantija predsjednika Belupa što se tiče financijskog stanja kluba.

99,9% šanse da se ništa od ovog nije desilo, ALI malo je sumnjiv tijek događaja.
  • Dzoni
    3.8k
    Dinamo ima puno više vremena nego Slaven s obzirom na njihove navodne financijske probleme, lagano im se osipa kičma ekipe već sad
  • El Madrigal
    833
    Samo mi nije jasno otkuda od 3 milje plus 30% od zarade do milja i 75 plus 750 k plus 15%. Tko, kako i zašto dijeli takve suprotne info? Uglavnom igre su počele.
  • Davieboy86
    1.2k
    Procitajte intervju Juranovica sa 62-njim Bojanom Krkicem ( umalo nisam slag dobio trazeci odgovor how the hell je Bojan Krkic tako jbno brzo
    ostario) … Uglavnom svaka cast novinaru, ovako se istrazuje, razgovara i prenosi info sa ljudima koji nesto znace i znaju o nogometu. 23 godine Scoutinga u Barci- nije lose. Znaci u kakvim superlativima covjek prica o Zvoni i Dinamu pretvorih se u cvjetic. Sve mi neugodno bilo citati. Tek tada vidis koliki cobani su neki Dinamovi navijaci.
  • Thor
    1.9k
    bas stavio citat u "svemu po malo" :victory:
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Sve stoji ,puno je krkic toga rekao a i ništa u biti. 4.liga a vamo dinamo i liga šampiona na vidiku ugovor mu je do 2027 ma daj me nemoj jebat. Sad sam siguran da mali dolazi
  • LA BOMBA
    805
    Valerij Kolotilo je spomenuo da je Celje odbilo ponudu Dinama za Rieru negdje u Novembru.

5:30

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.