• LilScav
    42
    Nisam previše sudjelovao u ovim raspravama, nemaju baš smisla. Evo moj 5 centi:

1. Prodaja Jakirovića - mogla je biti pametnija odluka. Ne znam što je bilo u dogovorima, ali mislim da je Dinamo mogao predložiti igraču neki plan, ako nije. Ta cijela priča mi je čudna, zar stvarno jedan Boban ne bi igraču predložio neki plan razvoja? Sigurno mu je predložio neke minute do kraja sezone i nešto juniorskih minuta, a sljedeće godine barem B momčad? Što je jednako, ako ne i bolje (osim financijski) od onoga što je dobio od Intera. Mislim da mali Jakir nije htio trčati po pašnjacima i oranicama sljedeće sezone. U Dinamu nek se dogodi 1 ozljeda stopera, neki kartoni,umor i već si unutra i imaš priliku iskorisiti šansu 1-2 utakmice. Ali dobro.

2. Prodaja Pavića - na prvu mi je žao jer mislim da je perspektivan, ali realnost je da je ovo najbolja odluka za sve. Ne znam umjesto koga bi igrao ove sezone? Mišića, Zajca, Bennacera? Kada igraju spomenuta trojica možemo pronaći komentare: što je s Mudrim?? što je sa Stojketom?? dajte Soldi da igra! zašto su dovedeni Villar i Vidović ako sjede na klupi? A imaš još i Ljubičića tu.. ionako sad ti isti komentatori pišu: trebali ste malom dati šansu! A gdje?? Umjesto koga??
  • tp1997
    2.4k
    zar stvarno jedan Boban ne bi igraču predložio neki plan razvojaLilScav

Zar bi stvarno jedan Boban iskrcao fine pare za igrača (Vidović) koji nije osmica samo da bi ga pokušao pretvoriti u osmicu pritom govoreći kako je isti žrtva sustava kojeg je nametnuo taj isti Boban, umjesto da u sustavu koji ovisi o krilima taj novac uloži u elitno krilo?

Imam dojam da se neki ovdje i dalje drže kao pijan plota ideje "ma nemoguće, ne bi Boban nikada". Ne kažem da u ovom slučaju nije stvarno malom predložio famozni plan razvoja, ali stvarno već ima dovoljno upitnih odluka koje je Boban donio da je vrijeme da se odmaknemo od te mesijanske vizije.
  • LilScav
    42
    Slažem se s tobom za Vidovića, ali ne govorim o Vidoviću. Nije nikakva mesijanska vizija, ali treba biti realan - stvarno ne vidim da postoji šansa da malom Jakiru nije ponuđen plan razvoja koji je lošiji od Interovog, izuzev financiskoj i samog renomea Intera kao svjetskog kluba.
  • tp1997
    2.4k
    Ali je jednako tako moguće da je plan ponuđen pa da nije ispoštovan, velim, dovoljno je upitnih izjava dano i odluka doneseno da bih samo skočio na zaključak da "ne bi Boban nikada" i implicitno, da Jakir stariji laže kad kaže da klub nije ispunio obećanje
  • LilScav
    42
    Siguran sam da klub nije ispunio obećanje (do ovog trenutka) jer mali ima 0 minuta, na što sigurno nije pristao. Samo me nervira kada mediji furaju narativ kako je mali otišao jer mu nije ponuđen nikakav plan za budućnost ni minute u seniorima, a onda ode u Inter treću momčad, gdje mislim da neće vidjeti klupe do kraja sezone.
  • Ivdzo11
    8.9k
    Rumunji su i svjesni činjenice da Dinamo ovih dana prodaje braniča u Inter. Što Kovačević misli o odlasku Leona Jakirovića?

Tako je on odlučio sa svojim ljudima, prihvatili su tu ponudu Intera. Žao mi je što odlazi, ali želim mu svu sreću svijeta da uspije.
  • blue heart 72
    3.1k
    I na kraju je ispalo sa Pavicom bas onako kako sam od pocetka tvrdio i zagovarao. Dobili smo neku pinku (ja sam pisao da bi bilo ok nekih 500 tisuca, dobili 400 tako da je to tu negdje), a nije gratis ustupljen Misku. Svi ostali detalji ok, i opcija sa otkupnom klauzulom i eventualni postotak od iduce prodaje. Ovo mi je bitno da nas Misko nije opet naguzio i da nije dobio od nas igraca gratis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.