• Tvrdica McTvrdi
    4k
    ne slazem se, vezni red ti je onaj koji donosi pobjede i titule.Fatos Beqiraj

To sve lijepo zvuči, ali su floskule. Ključan je golman, ključni su bekovi, ključna je veza. Naravno da je sve važno kad se igra 11 na 11, ali postoji razlog zasto se rekordi i stotine milijuna daju na Neymara, Dembelea, Isaka, Mbappea, a ne Marquinosa ili Brozovića. Najveći impact faktor danas su krila, da te nitko pita bi li u svoju ekipu stavio Viniciusa ili Salibu naravno da bi svi Viniciusa
  • rokikaciga
    9.3k
    da te nitko pita bi li u svoju ekipu stavio Viniciusa ili Salibu naravno da bi svi ViniciusaTvrdica McTvrdi

Kaj ce mi Saliba kad imam Scotta i Sergija :cool:
    Ma jebes i kmecavog Vinicijusa kad imamo Air Albaniju. :cool:
  • Plava balada
    24

Generalno se slažem s ovime.
    Jedino, sjajnu šesticu nije tako lako naći. Bilo je puno drvlja i kamenja po Mišiću pa kad se ono bio ozlijedio na duži period vidjeli smo koliko je to ključan igrač za ekipu i koliko su razina ispod bile njegove zamjene.
  • Peškaman
    8.4k

Mlačić je odigrao solidnu polusezonu seniorskog nogometa, teško da za Jakirovića možeš dobiti istu cijenu.
    Pretpostavljam da na valu prodaje Vuškovića/Prpića još dižu cijenu mlađim stoperima, nakon Mlačića ide Skelin kao projekt.
  • Droljo
    24.1k
    A na osnovu čega smo zaključili da je jakir talentiraniji od mlačića ili bilo koga drugoga? Kad smo ga vidjeli u akciji protiv bar dabre ili čopa? A kamoli rebića ili livaje...
  • Krulek
    1.1k
    Jakirović ne dobija ni minute i gle dečko hoće igrati pa ide ( valjda? ) u Inter da krene sa seniorskom karijerom kad ne može u Dinamu. Mikić po potrebi među seniorima, sada ( valjda?) prema juniorima jer dolazi zvijezda iz Vukovara. Stojković prema izlazu iz kluba jer Dinamo pristaje prodati ga za minoran novac u pustinju. O Soldi i Mudražiji je sve već toliko puta prožvakano. Dovodi se Tabinas, Coulibaly, mali Alžirac potpisuje za Dinamo, sve " Dinamova djeca". I onda se neki ljute kada govorimo o navijanju za Legiju stranaca ili čak neki za odlazak Dinamove djece okrivljuju agente i/ ili očeve koji su, eto, dobri s omrznutim likom pa namjerno sabotiraju Dinamo. Koliko gluposti na jednom mjestu, bez ikakvih objektivnih zaključaka. Dinamova kadrovska politika je loša, osobito za budućnost, ali nažalost ima (ne)znalaca koji o tome vode brigu.
  • Peškaman
    8.4k

SP u17, Premier Liga u21, juniori (prošle godine).
    Očigledno da postoji nešto ako Inter nudi 3mil€ (uzeti s rezervom,prenosi Germanijak).

Tu i leži problem jer ga nismo vidjeli u seniorskom nogometu protiv HNL napadača.
  • Laugreano
    5k
    Jakirović ne dobija ni minute i gle dečko hoće igrati pa ide ( valjda? ) u Inter da krene sa seniorskom karijerom kad ne može u Dinamu.Krulek

Jel ovo sarkazam ili?
  • rokikaciga
    9.3k
    Pretpostavljam da nije jer Inter ima "u23" momcad u Seriji C.
  • Debelko
    397
    znaci 90 posto navedenog nije istinito...kako ti se da?
  • Fatos Beqiraj
    869
    je al real sa modricem i krosom i bez nije ni blizu isto. Isto Milan sa Modricem i bez nije isto.

Bennacer je za ovu ligu to sto su oni u svj nogometu po kvaliteti
  • Chempers
    1.2k
    Jer ako negdje Maminjo i ostala bagra imaju utjecaja, to je s agentima i lako moguće da se pokušavaju spalit temelji kako bi što više ocrnili trenutnu upravuDragon1Warrior123

Nisam ni sumnjao da ćemo doći do ovog zaključka. To više ni 1950 ekipa ne puši, al glavno da mi znamo da je Mamic razlog neuspjeha naše škole.
  • rakurs
    2.3k
    Krivac za neuspjeh naše škole je ekipa koja je u klub stigla prije manje od dvije godine, a posebice Zvonimir Boban i Albert Capellas koji su omladinsku školu preuzeli prije pola godine. Svi ostali su radili odličan posao, posebice pandur, Vlatka i ostatak genijalaca.
  • njurci10
    335
    Koliko.su jedni pozitivni, isto toliko.su drugi negativni.
    Istina je je negdje na sredini niti je toliko dobro, a niti je toliko loše.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k

Sam kaj mi nismo Real..
    Kak misliš da bi se Jakir vratio kod nas, da recimo ode u Salzburg (čak ne niti Inter) za bubam 3 milje i mi stavimo otkupnu 5 milja.
    Mali se ok razvije i dobije ponude klubova iz liga petice... Baš bu se vratil u HNL, iako mi imamo pravo otkupa...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.