• DiddyGuela
    5.1k

Kad budem SD Dinama onda cu i komentirat konstruktivno. Do onda sam samo forum protuha poput tebe i slicnih ovdje. A na kraju dana, ovo je ipak samo forum, ne?
  • Orc123
    14.4k
    Rpg nije skart, a od Vidovica je ostavio puno veci trag u Dinamu. Covjek je ozljeđen, svi su to potvrdili, ima zeznutu ozljedu i sigurno ne zasluzuje da ga se proglasi skartom ili da ne zeli biti ovdje.
  • Mr Anderson
    16.2k
    RPG možda nije škart, ali je roba s greškom.
  • mlkaskic
    328
    Dejan Ljubičić je pravi Dinamov navijač, čak je odbio i Union Berlin, koji mu je ponudio više novca od nas. Postigao je dva gola u važnoj utakmici Europske lige osiguravši tri boda. U redu, prva polovica sezone nije bila toliko uspješna, ali trebalo bi mu se dati malo više vremena, zar ne?
  • CastAway1986
    4.8k
    ne mislim da je škart gledajuci kvalitetu igraca ali trenutno je višak ..Ima on bolikurčinu koju je dobio cim se u klubu pojavio mlađi i bolji Valinčić , neznam kakva je to strasna ozljeda pa je bio spreman za Hajduk a poslije opet ni na mapi ..Sto se tice toga koliko je dao Dinamu ja ga smatram jednim od boljih stranaca koje smo imali iako realno desno su mi bili bolji i Pinto i Rile...Nije slucajno da je promjenio ovoliko klubova
  • Crusades
    20.8k
    2 gola i 3 aistencije... na početku je bio dobar kao i cijela ekipa, kad se dogodio pad ekipe pao je i on. Al forum struka ga je uzela na zub pa bi ga valjda trebalo poklonit nakon jedne polusezone jer nije po guštu dijela foruma.
  • Dadox
    1.2k
    na članakom danu je Boban,onako kao u šali,rekao da je RPG osjetio ozljedu kada je Moris potpisao…
  • Praskaton
    5k
    Al forum struka ga je uzela na zub pa bi ga valjda trebalo poklonit nakon jedne polusezone jer nije po guštu dijela foruma.Crusades

Ovo je možda izjavio jedan ili dva forumaša.Nitko normalan ne misli da ga treba prodat nakon jedne lose polusezone.Igrač sa takvim CV ne moze bit ovoliko loš kako trenutno igra.
    Koji je razlog ne znam al imat će vremena vratit formu kakva je bila s obzirom da ga trener favorizira
  • Dzoni
    3.3k

Vjerujem da kad bi pod drugim trenerom(možda i istim ako shvati što radi krivo) imao drukčiju ulogu da bi ga se bolje iskoristilo.
    Nema šanse da je on odjednom u Dinamu zaboravio igrat nogomet, pričamo o igraču sa 100+ Bundesliga i Bundesliga 2 nastupa.
  • znajdatevolimja
    1.9k

Dinamovi navijači su na tribinama maksimirskog stadiona, a te priče oko velikih Dinamovaca na terenu me nj najmanje ne diraju.
  • hb1
    302
    Potpisujem životom, sigurno je uloga problem, ili kontekst taktike u kojoj se nalazi, al jbg treba svima pogodit.
  • Dadox
    1.2k
    Realno bi nama u ovom prijelaznom roku dva igrača - Livi i Jagušić donijela sve potrebno.Uz oporavak Morisa. Druga je stvar što je od svega realan samo oporavak potonjeg.
    Siguran sam da ni Villar ni Ljubo nisu promašaji i da bi u drugim okolnostima pokazali više.Možda i Vidović,ali za njega više nisam siguran.
  • Crni86
    18.8k
    zato jer ljudi ne razlikuju igrace sustava i igrace individualce.

Ima igraca koji ce bez obzira na ekipu bit “dobri” proci ce nekog 1 na 1, uputit ce nek sut.. Dok igraci sustava padaju u crnilo isto kad i momcad.
  • Plava balada
    15

Po komentarima s društvenih mreža čovjek bi zaključio da je on najgori igrač ikad...dugo dugo nisam vidio pljuvačine po nekom igraču kao po Ljubičiću.
  • SAS1987
    19.4k
    dugo dugo nisam vidio pljuvačine po nekom igraču kao po Ljubičiću.Plava balada

Ima brata... :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.