• Nolifer
    13.4k
    Ma kakvi sad crni sukobi, interesi, podjele, to je najmanje kaj treba Dinamu, mislim da je to sve dio tog procesa i ko iole prati nogomet zna da bu toga uvijek bilo, a na kraju momčad trpi, nadam se da će bit sretni završetak...I po meni nek bude to interno u klubu, a ne za piskaranje po forumima...
  • Jurki
    20.6k
    Evo vec vidim clanak.
    Germanijak ekskluzivno doznaje od visokopozicioniranog izvora u Dinamu.. Dinamo pretrpio jos jedan udarac pred sudbonosne utakmice. Raskol u svlacionici Dinama, igrac taj i taj se sukobio sa tim i tim. Zvijezda ta i ta razmislja o odlasku iz kluba.

Nas sve i svasta zanima u vezi kluba, al od ove informacije nemamo apsolutno nist korisnog.
    Samo gorivo za senzacionalisticka zutila, istovar novinara po klubu i drugo bas nist.

Neki bi stvarno trebali razmisliti prije nego kaj stisnu "post comment" i razmisliti kaj s tim dobivaju.
  • Mr Anderson
    15.2k
    Bezveze se izmišljaju afere da bi se potkrijepilo nekakve osobne teorije. Općepoznata je stvar da su igrači nakon Istre imali sastanak bez prisustva bilo koga iz kluba. Za očekivati je da su si dosta toga rekli, između ostalog sigurno i Kule nekima kao neki Kuletu. Nije to nikakav sukob, iz toga može samo na dobro izaći. Bolje da si u glavu kažu nego da iza leđa šuruju i truju atmosferu.
  • ElDorado
    7.6k
    Ne znam čemu taj narativ protiv stranaca?! Zanemarimo li Marićeva "pojačanja", koji to stranac ne pokazuje odanost Dinamovom dresu i ne grize do maksimuma uz poštovanje i grada i kluba i navijača??? Danas kad u velikim klubovima povećalom tražiš domicilne igrače mi hoćemo da igraju "domaći dečki" jer oni kao znaju kaj je Dinamo. Znaju kurac. Pola njih ucjenjuje klub putem svojih mngra, jedva čekaju otići, a poslije se ni ne sjete kluba osim kad su u kurcu pa bi se malo vraćali reaktivirati svoje karijerice. Naravno uz časne iznimke. Ovo ljeto trebalo je svima malo otvoriti oči.
  • Efes Pilsen
    13.8k
    Ne znam cemu uopce narativi kao da sukobi u svlacionici nisu normalna pojava. Sam Zvone je rekao da je to normalno, a i ima smisla. Ne postoji mjesto gdje 25 ljudi radi i bori se za pozicije, a da si svi medusobno ljube dupe. Stvari se dogadaju i rjesavaju. Kad se ne budu mogle rjesavat treba otic onaj kome je posao rjesavat te stvari ili udaljit one koji stvaraju nerjesiv problem.
    Koliko vidim niko ne trenira s juniorima tako da mi se cini da takvih problema nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.