• Crni86
    16.6k
    I kaj bu brzanac kad nam se protivnik zatvori u 16 metara? Po kojem prostoru bu trco?

Beljo treba imat 10 centarsuteva na tekmi pa bu opasan u hnlu.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Kane je najbolja špica u nogometu trenutno, Haland broj 2, nisu ni oni neki brzanci.Tvrdica McTvrdi

Sta sve necu procitat... Haland jedna od najbrzih i fizicki najmocnijih devetki na svijetu. Brzi je od nasih krila :roll:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Kad govorimo o top igračima svijeta, nije Adeyemi ili Mbappe, to sam mislio. Iako prihvaćam ako sam se zajebo, nisam provjeravao točne podatke
  • NitkoBitan
    32.6k
    Kad govorimo o top igračima svijeta, nije Adeyemi ili Mbappe, to sam mislio.Tvrdica McTvrdi

I dalje ti ne pije vodu. Halandu je najbrza brzina ikad izmjerena 36 km/h, a Aeyemiu i Mbappeu 37,38 km/h sto je u nokat, ali je impresivnije za Halanda s obzirom na konstituciju. Apsolutno spada u brzance za spice.

Pa mislim ne treba se tu znat ni neke striktne podatke, dovoljno je pogledat utakmicu Citya da vidis kako pretrcava protivnicke stopere kao cunjeve.
  • Zagi
    12.7k
    Nije samo stvar niti te famozne dubine. Sada protiv Rijeke mi stojimo visoko, Riječki stoper vrati Zlomisliću i trči prema Belji. Beljo ga gleda ko tele i stoji.

Dakle sam igrač ti napravi "cover shadow" i ti niš? Pet koraka treba napraviti da bi prisilio Zlomislića na ispucavanje pod stresom , a ovaj ga gleda.

Beljo bez lopte ne igra.
  • ElDorado
    6.8k
    Pogledaj jučer prvi gol Citya koliko je Haland spor. Lik ubija.
  • Pacho
    9.5k
    Uzet ovog za razbijat bunker

https://youtube.com/shorts/akMMeKuf-u8
  • Big Daddy
    1.6k
    Zkj ne jedan i drugi, jos i Livija
  • Crni86
    16.6k
    Riječki stoper vrati Zlomisliću i trči prema Belji. Beljo ga gleda ko tele i stoji.Zagi

A najbolje da ga sam pritsine, nitko od ostatka momcadi ne pritsine i pukli smo. Bezveze trosi energiju ni za sto.

Sve to lijepo zvuci kada bi bili momcad koja timski stisne kao na pocetku sezobe. Koliko puta je ljubo zvao u pritisak na pocetku sezone, toga vise nema. Dopizdilo je i njemu. Beljo je isto na pocetku konstantno zvao rukama da se ide i nista.
  • Zagi
    12.7k
    A najbolje da ga sam pritsine, nitko od ostatka momcadi ne pritsine i pukli smo. Bezveze trosi energiju ni za sto.Crni86

Ne , ne. Pričam o nekoliko puta ponovljenoj stuaciji gdje mi stojimo visoko, čovjek na čovjeka na liniji njihovog šenaesterca. Gdje njegov igrač dodaje golmanu i trči prema Belji (dakle sam sebi radi cover shadow), bolji trigger za presing ne postoji.

Olić/Mandžukić solo presing je gubitak enegije. Ovo je lijenost.
  • Smotanihaker
    941
    Ja mislim da je to bila trenerova odluka. I mene je živciralo što Beljo ne ide u presing i onda kada sam malo bolje pogledao činilo mi se da je on stalno stajao pored jednog igrača Rijeke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.