• Droljo
    22.2k

Pa šta je ovo :lol:
  • Dinamosaur
    2.7k
    'Oni su se rano odvojili od civilizacije, Maje na svoju stranu, oni na svoju' :rofl:

Pa šta je ovoDroljo

Ja sam čak išao guglat pa mi iskočio tekst sa rješenjem jednadžbe;
    Vodenica ima 7 kamenova, a vodenički kamen melje žitarice i pokreće ga tok reke. Svaki kamen ima 4 litre, naravno, pod pojmom litra ne misli se na mernu jedinicu za zapreminu, već na posudu u koju se stavljaju žitarice od kojih se pravi brašno. Ukupno ima 28 litri, a svaka litra podeljena je na 100 drama. Svaki od vlasnika vodenice ima vlasnički udeo koji se izražava u dramima.
    Da se samlje jedna litra žitarice potrebno je 7 dana, tako da ako na primer jedan vlasnik ima 50 drama u litri, on može za 3.5 dana očekivati da će njegovo brašno biti spremno.
    1 dram = 1.68 sati mlevenja brašna za koje vlasnik tog drama uzima procenat tokom jednog meseca.
  • Droljo
    22.2k
    Aha...
  • rupke
    250

ne igra u juniorima
  • Sajla
    14.4k
    a je li na klupi kao što je nedavno bio Livaković? fali nam još rasprava tog tipa... :wink:
  • rupke
    250

nije u zapisniku
  • fakin
    1.6k
    DOMINIK LIVAKOVIĆ našao se na popisu igrača Girone koji konkuriraju za nastup protiv Getafea u 11. kolu La Lige, a ta je informacija privukla pozornost u Španjolskoj

toliko o tome da ima veliku želju vratiti se u Dinamo.
  • San Lorenzo
    22.8k

I sad ako prvi golman dobije crveni, Livaković ide na gol i ode mast u propast.
  • Zagreb1992
    2.7k
    Pa dobro nije da od golmana samo Livaković postoji pa ga se mora uzeti
  • NORTE
    20.9k
    Livaković nije u prvih 11, neće on ni nastupit za njih, očekujem ga u dinamu.
  • SAS1987
    19k
    Igrači dovedeni u sezoni kada je Jagušić proglašen nedovoljno perspektivnim u Dinamu.Carrasco

Nije bila priča da je bio problem obitelji malog furati na treninge svaki dan?

Opomena: Prica u novinama, ne znam ni tatu, ni mamu niti bilo kojeg člana obitelji Jagušić :lol:
  • Zagi
    12.6k
    ne znam ni tatu, ni mamu niti bilo kojeg člana obitelji Jagušić :lol:SAS1987

nice save :rofl:
  • NitkoBitan
    32.5k
    Girona placa igraca i posudbu, najbolje da im nije uopce u zapisniku i da ne racunaju na njega u slucaju da im otpadnu svi drugi golmani.

A i o Livakovicu u Dinamu otom potom, ne zna se uopce postoji li zelja za tim sa obje strane. Mi kakti vjerujemo Nevisticu a Livakovic ganja "iskorak".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.