• FazeN
    3k
    HAHAHAHAHAHAHA ja tebe tražio da mi daš informacije? Ajde objavi javno poruke u shit of day temu pliz.
    Ako vidim da sam te tražio informacije da podjelis sa mnom napustam forum zauvijek.
    Kakve laži mrtve čovjek piše
    Tebe mogu jedino tražiti čijeg tatu znaš.

Sorry admini na offtopicu
  • ElDorado
    6.6k
    A jel tata od Subotića zna tatu od Jagušića?
  • rokikaciga
    6.5k
    Piju kavu u birtiji kod Marka Viduka.
  • FazeN
    3k
    Ne, ali znaju Dadoxa
  • Dadox
    1.1k
    e sada se smijem…Zna ga jer je radio individualno s malim jedno kratko vrijeme.Tata Slavko s malim Jagušićem.Jel vjeruješ u ovo?
  • FazeN
    3k
    Tata daj objavi gdje te tražim info.

Spucat će mi admini ban no vrijedi kad frajer laže hahahahahahahahahaha
  • Dadox
    1.1k
    Jesi li me prvi kontaktirao i napisao da mi vjeruješ?
  • Paggini
    73.9k
    Transferi rasprave tema gori od svađanja tko zna čijeg tatu usred listopada, jel ovo san, ako je ne budite me i pustite da sanjam :hearts: :heart:

images?q=tbn:ANd9GcSwJnRhYDuc0i3Zm6yKdTjHZ2Xi7Xg_NwgvTJtVC7dd0xHVz1UMnmSkSDo&s=10
  • ElDorado
    6.6k
    A očito se i tate međusobno znaju
  • FazeN
    3k
    storytime.

Admin nas opomenuo kao što će opet, ja bio novi na forumu reko da ne budem debil i širim negativu tdk došao, pošaljem poruku "vjerujem da su razočarani roditelji Jagusica u Dinamo radi svega što se izdesavalo." U tom smislu
    I ti kažeš da sam ja tebe tražio info? Koja picka materina.
    To što znaš nečijeg tatu ne znači da znaš što ljudi iza kulisa rade.
    Eto Jagusic će doći nama čini se, tatu si znao i kako je to ispalo kontra?
    Malog Subotica ne samo da pratimo već JE NETKO ZADUZEN za praćenje malog i njegovog napredovanja.
    Mogu se nastavit s tobom ali neću jer ideš toliko nisko, oke ne moraš mi vjerovat ali izmisljat laži da sam te tražio nešto to je već jako nisko.
    To što ja ne pišem neke stvari javno je druga stvar, evo može se javit 6,7 ljudi kojima u inbox privatno podjelim svašta prije javnosti što bude tako na kraju.
    Aj z
    Pozdrav od mene i mog tate.
  • Dadox
    1.1k
    naravno da se znaju jer je Slavko Subotić poznati trener u nižim kategorijama i individualni trener.Iz Jagine generacije radio je s 5,6 igrača…
  • FazeN
    3k
    de tata objavi screenshot covjece
  • flexXy
    3.1k
    svađanja tko zna čijeg tatuPaggini

Dobro je sto jos jedan drugom nisu upoznali majku
  • rokikaciga
    6.5k
    Manje bi svađe bilo
  • FazeN
    3k
    Dadox jel znaš majke?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.