• Mlađi referent
    13.8k
    Kakva bi to brutalna momčad bila s Livakovićem na golu.

Ne vjerujem u taj transfer, ali ostaje maštati
  • NORTE
    18.3k
    Tema nam gori 13.8., a pričamo o kapitalcu! :fire:

Nadam se da ima vatre oko dima s Livakovićem i da naš predsjednik uprave radi na ovom transferu!

Ovo je baš big deal za naš dinamo.

Ovo se mora iskoristiti uz neku razumnu cijenu transfera za otpisanog golmana.

Iskoristiti ovu priliku za dovođenje ekstra klase dok je Mourinho još uvijek tamo i škartira našu hobotnicu, jer nikad ne znaš bi li ga novi trener, kad Mou dobije pedalu, mogao promovirati u prvog golmana.

Nevistiću obećati minute i otvoriti vrata za transfer.
  • Paggini
    64.2k
    Rjesavaju se Livakovica, a jebu se za Jankovića.

Jesu se ovako i nama smijali iz drugih drzava zadnjih 4, 5 prijelaznih rokova :cry:
  • Borovljanin
    277
    Ma kupit ga nagodinu za 2.5-3 milje eura i ugradit im klauzulu 50% od sljedećeg transfera, a nikad ga ne prodat. Neka tu završi karijeru.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.6k
    Livaković uvijek i da turci traže obavezu otkupa 5 milki isplati se. Boljeg golmana imat nećemo.
  • FazeN
    1k
    Uvjeravam Vas da priča nije patka, podjelio sam s Pagginijem pouzdanost informacije.
    Stvarno je sve na Bobanu, ako želi Livi dolazi sigurno.
    Ako ne želi, sanjali smo makar satima
  • ElDorado
    5.3k
    da li postoji neki kontakt?
  • tp1997
    1.9k
    Nadajmo se da Zvone neće napraviti pogrešku na konto nekakve zadrtosti

Predsjedniče, samo je jedna ispravna odluka!
  • Omake
    11.1k
    Zamisli koliko sjeban klub moraš biti kada se rješavaš Livakovića, a dovodiš Jankovića
  • Ludovic IX
    9.5k
    Ja to ovako gledam. Iduće sezone nema tolike potrebe za kupovinom osim ako nekog prodsmk za velike pare pa onda kupujemo zamjenu.

To znači da iduće godine placamk samo ratu za belju. Ponudi posudbu i 3 milje za transfer na 4 rate i možda prihvate. Nama 750k neće puno značiti a imamo golmana 4 sljedeće sezone. Taman mladi Slovenac nauci do tad.

Svaka čast nevi ali neva je dve klase lošiji golman od livija
  • FazeN
    1k
    ↪FazeN da li postoji neki kontakt?ElDorado

Frende da te ne lažem stvarno ne znam PROVJERENO, ja sam evo iskreno na moru na odmoru i čim sam čuo za ovu informaciju odje*ao sam sve u k, i okrenuo brojeva i brojeva.

Dobio sam svakakvih informacija, ne želim pisati ako nije provjereno. A jedino što provjereno zasad što imam je to da on želi stvarno nazad.
    Ovo ostalo provjeravamo, pričamo s ljudima, dobio sam isto nešto za Dinamo ne znam, podjelio sam s Hazom i Mirom, čekamo i njih. Provjeravam i to dalje pa objavim, glupo bi bilo da pisem neprovjerene informacije, znam da zanima sve i svi zele aktualno novo odmah saznati, ali dok se ne provjeri nema svrhe. Sve u svemu patka stvarno nije.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.6k
    Odmah zasipati Bobana mailovima!
  • San Lorenzo
    20.9k
    Sad kad se Undertaker javi i kaže evo da sam ja u klubu, ja bi ga doveo...evo vam sad Bobana, da vam evo sad Bobana!
  • SAS1987
    18.2k
    Ma kupit ga nagodinu za 2.5-3 milje eura i ugradit im klauzulu 50% od sljedećeg transfera, a nikad ga ne prodat. Neka tu završi karijeru.Borovljanin

I milju aku bude najbolji strijelac lige :lol:
  • Crusades
    17.8k
    Jel ima netko od naših (Hrvata) da je otišao u tu Tursku i da je nešto napravio, da se nije zajebao dolje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.