• Kujtim Shalla
    5.6k
    Mislim da je ovo najveca bljuvotina od clanak i dno dna os novinarstva. Da nam RPGa zamjeni Špikic na desnom beku ,našeg najkonstantnijeg igraca unazad 2 godine . Ljudi jel ovo moguce Hahaha
  • Noel
    13.6k

Vjerojatno se ne misli da bi Špikson zamjenio RPG nego Valinčić. Špikson bi bio na klupi. Ali da.. tragikomičan smješan članak svejedno..
  • Mali Zeus
    18.8k
    Olivari opet pije.
  • Sajla
    11.1k
    A po svim informacijama klub je (ili će) iskoristio opciju produzenja ugovora na jos jednu godinuIvdzo11

ako jest, to bi se trebalo vidjeti u Cometu, zar ne? nadam se da netko od forumaša može provjeriti i javiti nam. ako nije, ne znam što se čeka...
  • scooniepenn
    5.2k

Spikic ne moze mene zamijeniti na desnom beku, a ne RPG-a. Inace, valjda bi bilo u redu da nam i ostane pokoji igrac od prosle godine kao neka poveznica nakon ovakve rekonstrukcije. Ionako uz Misica i Nevistica nema niti jedan igrac s planiranom vecom ulogom u momcadi, a da ima barem jednu cijelu sezonu u Dinamu. Teo je tu da uskoci, a Stojke je prakticki tek drugu polusezonu dobio neku minutazu.
  • rokikaciga
    3.1k
    Špikadona stvarno je jako dobro odigrao svoje minute na desnom beku u odnosu na očekivanja. Solidno je zatvarao prostor, ispratio svog igrača, išao u pressing. Izgleda mi kao bolji bek nego kao desno krilo, ako ćemo iskreno.

Kao bek nemora donositi toliko važnih odluka jer nema toliko često loptu u nogama, a kada ima nemora razmišljati jer mu često jedine opciju budu srednji vezni ili stoper. A kao bek ide 1 na 1 ofenzivno protiv krila koje nisu baš najbolji defenzivno.

Da je netko ovu opciju otkrio prošle godine bila bi druga priča kaj se tiče bekova jer je Rile bio na izdisaju i ofenzivno i defenzivno.
  • Zoran
    284

Nesto su ovlastenja mjenjali u Cometu pa se vise nemoze pretrazivati kao prije. Prije se moglo vidjeti puno toga, a sada su ovlastenja mjenjali. Vidis samo svoje utakmice.
  • Sajla
    11.1k
    šteta :( ja sam pogledao javno dostupne zapisnike o registracijama, ali tamo nisam ništa pronašao.
  • Zoran
    284
    Vjerojatno si gledao glasnike na stranici od HNS-a. Ja tamo isto nisam nista vidio za njega.
  • E46
    1.6k
    pa da jer ga je doveo maric a vec znamo da je većinu transfera odradio pod mutnim okolnostima, vjerujem da je to razlog zasto se većinski cistimo igracima koje je doveo maric, na to sam mislio.
  • rokikaciga
    3.1k
    vjerujem da je to razlog zasto se većinski cistimo igracima koje je doveo maricE46

I ono najvažnije - jer su to igrači za donji dio HNL-a. Vukovaru bi dobro došli.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    sve za 10 ali neka se ici negdje drugdje ako ce mjenjati poziciju. Kakav je to signal Mikicu , da se cak i krilo prebacije na tvoju poziciju ,decko drugin rijecima neces nikad dobiti priliku. Ma kakav crni špikic
  • rokikaciga
    3.1k
    Ma slažem se s tobom. Ako RPG stvarno i odlazi po meni bi trebalo Mikića zadržati kao drugu opciju na beku, a Špika neka bude dio rostera ali uz jasan i glasan znak da igra samo i isključivo ako su svi ispred njega ozljeđeni ili kartonirani na desnom beku i krilima.
  • NitkoBitan
    29.3k
    Spikic je brz i to je cinjenica i uz potpuni fokus na obrambenu zadacu bi mogao dobro odradivat posao, cim ima loptu u nogama nes zasrlja ali u igri bez nje bi mogao bit bolji.

Isto sam davnih dana pricao za Moharamija od kojeg smo od beka trebali napravit krilo. Bio je los u fazi obrane i igri bez lopte al zato kad je imao loptu znao je izgledat kao Neymar sa provlacenjima kroz noge.

Sve zlo i naopako.
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Ja sam za ostanak Spike u svakom slučaju ako ne dođe vise nitko na desnoj strani, em sto je pokazao da može korektno pokriti desnog beka em sto mislim da uopće nije losa alternativa Lisici, još, ako RPG ode….

Mislim da ljudi imaju prenegativan stav prema Spikicu. To sto su neki očekivali da će biti rang Pjace to je jedan par rukava, ali čovjek je igrao velike utakmice za Dinamo, u HNLu zna nešto napraviti. Nikada nije zasrao gol, u obrani je uvijek ispratio igrača i ok nije senzacionalno odigrao, ali ok.

Istovremeno je taj Spikic bio u visokoj rotaciji već godinama u Dinamu bezobzira tko god je odlazio i dolazio. Čovjek je korektan igrač, djeluje kao ok lik, mislim da je hejt prema njemu prevelik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.