• tp1997
    1.7k
    Ako ova ekipa nije dovoljno dobra da dominira u Hnlu (kad se poslozi) e jebiga decki onda mi imamo puno vece i dublje probleme.Jurki

U HNLu bi se dominiralo i sa pola ovog rostera, uz motivaciju i dobru taktičku ideju trenera. Za Europu je već pitanje

Marco Pašalić za 8-10 milijunaKikster21

A ovo ne dao Bog većeg zla. Prvi sam u taboru koji zaziva krilo, ali Pašalić je limitirano krilo HNL razine koje ima samo usijecanje u sredinu i šut, pročitano odavno. I još takve pare dati za njega...pa za te pare dovedeš dva za HNL vrhunska krila i još ti ostane za Bakrara i Zajca
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Smiješno je da se potrošilo ili će se potrošiti cca. 20 mil. na odštete gdje se "ciljano" dovodilo za formaciju 4-3-3, a ključne pozicije su najlošije odrađene, napisao je Vice Karin dobar članak o tome. Samo se nadam da neće biti tvdoglavi i da će rješavanjem nekih viškova pojačati dodatno i te dvije xy pozicije. Evo primjera, Grady Diangana je slobodan. U obrani smo dobro popunjeni, u vezi isto, uz Zajca ćemo imati kvalitetnu širinu u vezi kao nikada do sad, ali zato su ove pozicije prema naprijed katastrofalno odrađene s obzirom na potrošeno. Još Bakrar za 1 mil. eura, ne vidim poantu tog transfera, pogotovo ako se ide po Ryana na zimu. Bolje da je ostao Kanga jer, kako kaže Zvone, trenutni ugovori nisu bili problem pa ne vidim razlog zašto bi se Kangu mijenjalo gorim igračem poput Bakrara. Doduše, možda bi nam dobro došao takav tip napadača, malo niž i brži, ali preplaćivanje Bakrara nije rješenje.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ali što je najbolje, mislim da je logika iza krila sasvim jasna ako nam je trener Kovačević, možda griješim.

Kovačević generalno voli kompresiju terena. Uglavnom je igrao, da mu jedno krilo ide u sredinu, a drugo daje dubinu
    Mi imamo dvije vrlo dobre opcije za krilo broj 1, Vidović i Stojković, na treneru je odluka da odluči tko mu je bolji za tu rolu.

S druge strane, doveo se Lisica koji je među hitrijim igračima u HNL-u i on će biti taj koji će napadat prostor. Uz dodavanje Belje, sad imamo tu dimenziju u ofenzivi.

Kovačević nije lik koji će forsirat širinu od krila i lijepit ih uz liniju već će nam nju donosit bekovi.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Možda se za krilo čeka onaj famozni kraj kolovoza kada kapitalcima propadnu bolje opcije. Fakat nemam imena iz glave, ali pretpostavljam da bi lijevonogo desno krilo koji bi bio klasa za nas koštao nekih 3.5 mil. Ako se nema para razumljivo, jako puno je uloženo, ali ako je procjena da je ovo sad zadovoljavajuće to mi je minus. Golman isto
  • rokikaciga
    3k
    Cop je izmislio nogomet za Bakrara...cak i u ovim penzionerskim godinama
  • CastAway1986
    3.5k
    Ja neznam zašto se stvorila slika ovdje da je Bakrar tolika taraba od igrača kad moze biti upotrebljiv i to na vise pozicija..Nije valjda toliko nazadovao u Americi...Imamo i mi nekolicinu igraca čija karijera stagnira pa su i dalje u klubu !
    Dok je bio u Istri Bakrar mi je bio čak jedan od boljih stranaca mimo Dinama uz Hebera koji je igrao za Rijeku
  • Kikster21
    2
    Pa ako dovedemo desno krilo možeš se oprostiti od Cordobe i Topića koje sigurno ukupno možeš za 2 milijuna rješiti.

Gledam sad Bakrarove highlightse iz MLS mogao je lagano jos 5 golova nabaciti i asistencija da nisu suigrači panjevi.
  • rokikaciga
    3k
    Nije taraba ali stavljam ruku u vatru da bi npr Santini odradio kvalitetniji posao....da nije tovar
  • Dadox
    525
    Koliko je ovdje stručnjaka koji su ga toliko puta gledali i procjenili da Bakrar nije za nas.Čudo jedno!
  • rokikaciga
    3k
    zadnje 4 sezone manje golova nego Kule sam prosle godine

Napadac je jebote. A nije tehnicki kao Petko da moze nadoknatiti 10 golova u sezoni sa svim svojim majstorijama
  • Fatos Beqiraj
    5
    Ljudi pisete o Bakraru ko da ima obe lijeve, a zapravo je odlican za ono sto nama treba. Pa valjda znaju Dabac, Boban i Kovacevic koji su ga vjv pogledali 50 puta, vise od nas koji ga se sjecamo iz Istre a i tada ga nismo gledali.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    upravo je to problem, tako je bilo i prošle sezone. Tada nismo doveli 3. napadača, šesticu niti lijevog beka, mislili smod a smo jaki i da nema veze, lijevog beka bi krpali Ogiwara, Perković i Oliveras, Petković i Kulenović su bili dovoljni, a šesticu bi igrao perspektivni Pavić. Takvo je bilo razmišljanje i daleko smo stigli, a stiglo se reagirati jer se vidjelo valjda na treninzima da Oliveras nije taj, Perković se ozlijedio, itd.
  • CastAway1986
    3.5k
    Shvacam ja tebe ali moze li Santini odigrati ijednu drugu rolu osim klasičnog centarfora??
  • rokikaciga
    3k
    Jel trazimo napadaca ili zamjenu za Belju, Sakomana i Perasicu u jednoj osobi?
  • Dadox
    525
    ok znam to.Također sam znao da ni Petković nije zabio prije Dinama 3 godine. Nova ekipa,novi sustav…Pa kak možete tak decidirani biti? Zna valjda Zvone neki k
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.