• Jurki
    18.3k
    nemam nis protiv Radeljica, ali imam protiv toga da uplatimo Rijeci i 1 cent za njega.
    Ako igrac ima toliku zelju doci k nama, nek ceka sljedece ljeto i dojde za dzaba.
  • Marcinko
    758
    Mierez i Rebić nemaju nikakve poveznice osim što je jedan rendom (ili dvojica nebitno) napisao da neće biti pojačanje hajduku, ako već ideš pravit te usporedbe onda si pogriješio
    PDFDinamosaurus
  • Paggini
    58.1k

Možemo mi misliti što god o Radeljiću (meni osobno ne bi smetao na lijevom stoperu), ali ovakav stav prema dolasku u Dinamo i granično slijepi fanatizam oko te odluke ću uvijek poštovati i cijeniti - kad jedan igrač vidi samo naš klub i sve ostalo ga ne zanima, toliko da kaže menadžeru da javno otkloni Miškovićeve igrice i koketiranja.
  • Droljo
    18.3k

Imam i ja slijepi fanatizam oko dinama, igrao sam stopera i lijeva noga mi je jača.
    Mi ćemo morati i prodati nekoga nekad...
  • Orc123
    12.5k
    pa ok, sve ro stoji ali onda se nek ceka sljwdecu godinu i dobit cemo ga bedplatno....KTC sigurno nece vise produzivati i taman da ovaj upadne na njegovo mjesto ako ce biti potrebe....ovaj trazi 3mil eura? Pa tko normalan bi dao vise od 1mil eura za njega trenutno?
  • Zagi
    10.6k
    .Sljedeće ljeto nećemo tražiti lijevog stopera. Treba nam ovu sezonu dok Jakir ne skupi iskustva.
  • dd29
    745

Još ak si (po)najbolji stoper lige... javi se bobanu
  • Mr Anderson
    12.8k
    Radeljić već može na zimu s nama dogovoriti transfer. Nebi me čudilo da Miško koji sve gleda kroz lovu malo omekša.
  • Crni86
    12.4k
    Radeljić već može na zimu s nama dogovoriti transfer. Nebi me čudilo da Miško koji sve gleda kroz lovu malo omekša.Mr Anderson

Mislim da je upravo ovo i poanta Radeljicevog menadzera. Dogovori se ili iduce ljeto ide za dzabe.
  • Sajla
    10.6k
    Mišković: "odigraj kvalifikacije, zaradi mi neku lovu tamo pa te pustim za milju"
  • Orc123
    12.5k
    i onda ces sljedece godine imati w mlada stopera, a mozda i 3....Jakir, Torrente, mozda i Perkovic i koji ce nam Bog jos i Radeljic i jos bi ga sad trebali masno platiti!?
  • Ivdzo11
    7.7k
    Doći će vjerojatno nakon 2 kola kvalifikacija...
  • don
    14.1k
    zašto službeni Dinamo dili objavu od 433 za transfer Modrića u Milan? :lol:
  • Laugreano
    4.4k
    Jer je na njoj u dresu dinama
  • Crusades
    16.8k
    Zato jer je na dvije slike u Dinamovom dresu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.