• Droljo
    18.3k
    Mierez vrijedi tih 1.2 milijuna eura.NORTE

Zajebavaš se ili? Petko kao hr reprezentativac ne vrijedi taj novac (nama) a kamoli mierez koji štopa loptu kao kulenović.
  • ElDorado
    4.6k
    to za njega je bila teška glupost, nakon što je transfer propao. Novinari nisu znali kaj bi pa izmišljali.
  • skener
    4.8k
    Video je maknut…Crni86

Sad stvarno je
  • Facke
    6.3k
    :naughty:
  • bazooka93
    20
    na današnje cijene i inflaciju kapitalac kao Mierez koji ti garantira 15+ golova po sezoni presing i odbranbenu odgovornost plus dokazan je u ovoj ligi.
    Mislim ja bi mu pinudio 850K ostalo po učinku.
  • Crni86
    12.4k
    ocito je izazvao reakciju kojoj se nije nadao pa je sad video maknut. (Ocito nije bila naznaka oprostaja) Nemam drugog objasnjenja.
  • Orc123
    12.5k
    Ma to je to....nema veze ovo sa transferom...nista nije dogovoreno...
  • mlkaskic
    261
    Što to Mierez garantira? Igrao je okay jednu sezonu s poluprofesionalcima. Imajte na umu da je njihova liga dosta lošija od naše. Samo zato što je bio dobar u HNL-u ne znači da će se vratiti i igrati jednako dobro.

Ja sam za Miereza, ali ne bih rekao da nam on garantira titulu. Ako je granica plaće 750 tisuća onda bi trebao dobiti toliko maksimalno, sigurno nebi trebao imati bolji status od Ljubičića.
  • Goncalo Santos
    134
    Cracovia ponudila 1 mil za Bakrara, NYC prihvatio, zainteresiran i Ferencvaros. ~ Index, Lapore

Nadam se da ovime zauvijek prestaje njegovo spominjanje u kontekstu Dinama
  • Ivanmtk
    1.5k
    ne postoji igrač koji ti garantira titulu, a opet i s ovom momčadi je možemo osvojit.
  • Crni86
    12.4k
    Što to Mierez garantira?mlkaskic

Konstantnu napast u 16 metara. Svaki centarsut, lopta u 16 metara s Mierezom postaje opasna. Nesto sta tovari imaju s Livajom. Nesto sto nama kronicno fali jos odlaskom gavre.
  • Dinamosaurus
    36
    Ako Rebić nije pojačanje za Hajduk, nije ni Mierez za Dinamo
  • mlkaskic
    261
    Takav je bio prije godinu dana, na temelju toga neće moći izvući neki top ugovor. Nek se pokaže sa normalnim ugovorom. Da je toliko dobar nebi mu opcije bili ostanak u Emiratima i Dinamo, budemo iskreni.
  • Jaki991
    332
    Taj rebić ti u zadnje 4 sezone ima ravno 8 golova, i di si se njega sjetio na ovoj temi
  • Crni86
    12.4k
    a tko je reko da dolazi za tu lovu ili da uopce dolazi? (Novinari napisali koliko ima tam i odmah se kod nas pise da ce toliko imat tu ako dode, znacu veze s vezom nema) Iz izvora bliskih njemu usprkos dobroj lovi ima jako velikih problema u prilagodbi dole (kolege su pisale na forumu o tome) i to je kljucan razlog zbog cega bi vjerojatno i otiso . Samim time je vjerojatno spreman i na manju lovu.

Zasto ne bi dobio 750k plus bonus za golove i ligu prvaka? Da bude placen reciprocno rezultatu i nastupima. Ako sam dobro razumio svi novi igraci imaju na taj nacin slozene ugovore, da su place nesto vise varijabilne.

Ako Rebić nije pojačanje za Hajduk, nije ni Mierez za DinamoDinamosaurus
    :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.