• Orc123
    14.3k
    Dwcki moji, ako je debitirao za 1. Momcad Barcelone koja ove sezone igrala odlican nogomet, i to je dobio par utakmica a ne jednu onda znate da se radi o talentu! Mozda ne d igra u Barceloni ali su ga vidjeli ko rotaciju! Braco mila ako moze tamo kako nece kod nas??!! Brz, zna s loptom, mlad, peosao Barcinu skolu, sigueno ga ne bi dovodili bez preporuke Capellasa.....ovo je top transfer....daj Boze da se ostvari....za godinu dvije imamo Jakira i njega ko udarne igle.....
    Ovaj vec sad moze u prvih 11, bar u hnl...

Btw. Ako postoji i malo šanse odmah krenuti po Livija da bude nas kapetan i vođa!
  • Ludovic IX
    10.2k
    Za mene je kulenovic kao nekad dario zahora s time da je dario zahora znao igrat nogomet ali je uvijek nešto falilo.

Siguran sam da kule nema sto raditi u prvih 11 dinama koji je 20 bodova ispred rijeke i hajduka jer taj dinamo vjerojatno ne igra na "refule" vec traži igru i golove iz igre. Kule je najbolji strijelac z sezoni di imamo 65 bodova. Nažalost po njega, ti mu golovi ne vrijede ni 50% koliko bi vrijedili da smo dobili osijek dva puta kad smo trebali, slaven dva puta kad smo trebali, goricu ili lokomotivu kad se lomilo prvenstvo .

Neznam jel to bilo u sezoni kadamo igrali ligu za bedaka, ali onda nam je najbolji strijelac bio sedloski i bilo bi to super da nismo gubili svako malo i primali golove di je on kao obrambeni trbwso bit bolji. Želim reći da kuletovi golovi malo vrijede ako ne dolaze u pravo vrijeme.. a samo su neki bili takvi
  • Makedonion
    142

Slazem se. Dinamo vec ima reputaciju najbolje akademije u Europi. Ovo sto se radi sa prvom momcadi ce kroz buducnost privuci paznju vecih klubova koji mogu izdvojiti po par desetaka milijuna eura, i jos talentiranije mlade igrace koji zele biti dio naseg projekta. U zadnje vrijeme sam uocio da se Salzburg, i jos klubova slicnog profila okrecu Skandinsvskom bazenu talenata, drago mi je da smo mi otisli na Pireneje.
  • Crusades
    20.7k
    Ne brinite se, još nije počeo :lol:
  • JakovK6
    288
    Jebote koji ste vi stručnjaci, niste ni vidjeli malog kak igra, ali već znate da nije za prvi sastav.."ak se nije mogao izborit u Barci, neće pored KTC-a i Galešića". Pa ne znam dal se sprdate ili ne..
  • Niko1986
    5.1k
    Jel moguće da je Fener raskinuo s Livakovićem, a do jučer su tražili 10 mil eura??BPAM

Nikakav ugovor nije raskinut, Turci pišu gluposti.
  • Kumerle
    2.1k
    Po ovome mi malo stilom igre vuce na sutalaCrni86

Meni je isti Torrente :smile:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Priča kao i sa našom školom, ne mogu svi preći u našu prvu ekipu već najbolja 2-3, ali to ne znači da nema i ostalih 5-6 koji su dovoljno dobri za Goricu ili Slaven. Tako i s Barcelonom, nije možda među tih 2-3 koji će njima uć u prvih 11, ali može biti odličan igrač za klubove i puno veće razine od Dinama. I reputacijski (iako je to sekundarno) dobro zvuči Dinamo doveo igrača iz Barcelone i Španjolci uvijek dostižu dobru tržišnu vrijednost. Odlično dovođenje bi bilo po meni, jedino ne vidim koja je noga u pitanju, nama bi trebao lijevonogi stoper u rosteru.

Što se tiče Livakovića ako je stvarno slobodan dati plaću koliku traži i vratiti, boljeg nikad nećemo pronaći.
  • Droljo
    23.8k
    dario zaboravioLudovic IX

dario zaboravioLudovic IX

Daj ugasi taj autokorekt jebote. Zahora misliš valjda?
  • sport
    5.5k
    hvala sad mi je lakše,valjda bumo nekog i dopeljali :rofl:
  • Orc123
    14.3k
    daj mu pogledaj graf i koliko je mali jak na lopti...u tom segmentu je daleko bolji od Torrentea...ako mu defanziva na razini Torrentea imamo stopera top klase!

Govorimo o stoperu iz 1. Momcadi Barcelone a ne juniora.
  • Zagi
    13.9k
    Dobro polako. Bumo ga vidjeli na pripremama.
  • Omake
    14.4k
    Statistički je spektakularno kompletan, rating i za tradicionalnog i za build up stopera mu je u najbolji u toj ligi. Većinom vuče na jednu ili drugu ulogu. Tipa Torrente je u HNLu kao tradicionalni stoper na dosta visokoj razini ali je prosjek po build upu. Mmaee je poslije Marešića i Galešića najbolji build up stoper, ali je po metrici za tradicionalnog debelo ispod prosjeka. Na oko je dosta brži od Torrentea. Ako bude u pola igrač kao npr Marc Bartra ili Eric Garcia, odlično smo pogodili, a meni djeluje atletičniji od obojice.
  • NitkoBitan
    34.2k
    Slikaj se Miskovicu! Da mi je vidjet tko ce mu dat 2 milje za trubu od igraca u zadnjoj godini ugovora. Sto je reketario Dinamo reketario je, mi se okrecemo Barceloni i Bayernu samo ne znam ciji ce Misko broj okrenut, FC Dubaia?
  • Orc123
    14.3k
    ako ne vjerujemo Omakeu kome ćemo onda! :strong: :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.