• Jos-Optimus
    6.1k
    Ma opet će svi dnovinari pozeleniti kad doleti neki napadač za kojeg nisu znali da dolazi
  • Dzoni
    1.5k

Jer su to jedini napadači koje naši vrli novinari koje znaju da nisu ni svjetska klasa niti neke random tarabe.
  • Odani Zgd
    587
    Slažem se,nego kad pročitam ta imena,imam osjećaj da smo zapeli u vremenu epidemioloških mjera i socijalne distance....bar po pitanju napadača
  • Ivdzo11
    7.3k

Josip Šutalo otišao je iz modrog kluba, nova nogometna lokacija hrvatskog reprezentativnog stopera bit će amsterdamski Ajax. Dinamo će na ime transfera dobiti 20 milijuna eura, 2 milijuna eura bonusa i 15 posto od budućeg transfera.

Prica se da Sutalo ide za preko 25 mil, nadam se da imamo tih 15%
  • Nolifer
    11.6k
    Ma Beljo i Mierez i taman onda imaš sve kaj ti treba u napadu :ok:
  • Pavinho
    311
    jel 15% od razlike transfera ili bas od transfera?
  • Ivdzo11
    7.3k
    e to ne znam...
  • Slepicka
    131
    mislim da je gotovo uvijek od razlike taj postotak u transferima, tako smo dobili i od Gvardiaola i od Olma, neka me ispravo netko ako sam u krivu
  • Orc123
    12.2k
    Mozda ide u nepopularna ali ja mislim da je Bakrar igrac za Dinamo! Ne za 1. Napadaca ali definitivno ko rotacija...od prvih dana u Istri meni on bio osvjezenje. Istina, nije se snasao u MLS-u ali neka posudba s mogucim otkupom i mislim da bi dobili zanimljivo i potencijalno dobro i jeftino rjesenje u napadu. Znam da vecina misli suprotno ali eto cisto moj stav.
  • Dzoni
    1.5k
    Problem je što smo već doveli jednog, a vjerovatno i 2 napadača koji su rotacija, nama treba 1.napadač
  • Orc123
    12.2k
    Kulusic ce ici dalje na posudbu, imas samo Kuleta....slazem se da nam treba 1. Napadac
  • CastAway1986
    3.2k
    moram se složiti s tobom ..Iako ga ovdje mnogo pljuje Bakrar je u HNL-U bio jako dobar , sjećam se jedne utakmice protiv Istre kad se poigravao sa Pericem i Šutalom ..U kakvoj je formi sad neznam ali bio je jako nezgodan tada ..Kao rotacija bi dobro došao kao prva špica ne
  • Crni86
    11.8k
    Bilo bi top da uspije Ramon raskinut sa saudijcima i dode za 0 eura, ali to mi djeluje kao nemoguca misija.

I jos da uspijemo ispregovarat Belju, stvarno bi onda imali slatke brige u spici.
  • CastAway1986
    3.2k
    Kanga i službeno napustio Dinamo
  • Pavinho
    311
    Kanga sluzbeno prodan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.