• Blueshadow86
    3.6k
    Nisam siguran u tog Valincica.Gledo sam Istru par puta i vise mi se svidao Koski.Beowulf112

Igraju dvije različite pozicije. Valinčić je desni bek, dok je ovaj stoper. Ali slažem se za Koskija. Dobar stoper.
  • Droljo
    17.4k

Osim što ne razlikuje unutarnji glas od škegrinog... Ostalo je ok rekao manje više.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Možda smo ga trebali uzet i ostavit na posudbi
  • Goncalo Santos
    24
    Ako nastavi pruzati kvalitetne partije tesko da ce biti dostupan Dinamu.
  • Crni86
    11.8k
    ako je reko 20-tak utakmica, to je do polusezone tocno. Tko kaze da ga vec nismo zakaparili, ali ce se transfer odviti s 1.1. da on tamo odigra jos jednu polusezonu?

To bi u ovoj situaciji bio idealan scenarij. Adriano dobiva tih svojih 20 utakmica, mi dobivamo igraca na zimu te ne moramo trositi dodatno mjesto za slanje igraca na posudbu (u slucaju da ga sad otkupimo i ostavimo u belupu na posudbi da se do kraja isprofilira)
  • Paggini
    55k

Ne bojim se da ako nastavi fini razvoj i nastavi sa dobrim igrama da će doći na zimu/ljeto za sličan deal kao što je i sad bio. Ako mali ima ovakav mindset, da mu za razvoj potrebno ostati na istoj stepenici, neće mu oduća stepenica sigurno biti neka Legia, Norwich, Rennes i slični, nego će mu to biti Dinamo.
  • BluePhone67
    5.1k
    Lagano si mali zatvorio vrata Dinama za sva vremena zbog instant novca i bahatog managera. Kada te zove Dinamo, onda se to ne odbija. Ovako je mogao potpisati i ostati na posudbi u istom tom klubu. Bravo mali. Sretno .
  • Zg123
    2k
    Vidjet cemo, meni se cini da je Skegro taj koji donosi kljucne odluke, nesto mi se ne cini da ce mali ici u Dinamo, prije negdje u inozemstvo
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Mali ima intuiciju da ne ide u Dinamo. Sad vise nema briga i ne treba my intuicija ,.bok decko i sretno
  • NitkoBitan
    27.7k
    Ili je Dinamo jednostavno odustao od Jagusica ovaj prijelazni rok jer trenutno ima druge vece prioritete? Dosta dobra PR prica da je decko odbio Dinamo a prijelazni rok nije ni poceo.

A osim Dinama bas i nema drugih zainteresiranih inozemnih klubova.
  • Goncalo Santos
    24
    To bi bilo idealno ako je tako, ali Dinamo je odradio puno transfera, puno odsteta, a tek jos treba dovesti kapitalca, ne znam ima li u toj racunici i Jagusica, jos s obzrirom na to tko mu je menadzer ne bih se zacudio da ga krene nuditi npr Rakowu i da preko Jagusica nastavi vodit rat s Dinamom.
  • Crni86
    11.8k
    to je samo moje neko razmisljanje. Mozda sam skroz u krivu, ali ako su sve tri strane zainteresirane, ovakav posao nije bio problem sklopiti.
  • Olmic
    4.8k
    Nadam se da slijedeci tjedan rješavamo valincica, mpv i barem jednog napadača uz Kulušića
  • Orc123
    12.1k
    Trebt ce nama i barem jedno kapitalno krilo, barem jedno ako ne i dva.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.