• Kujtim Shalla
    5.2k
    Miške ako zeli ostati i bit vodka neka ostane , a ako zeli razguliti dovidjenja i hvala za sve . Nadam se da ostaje ,ali samo tako
  • Droljo
    17.1k
    netko tko ima 180cm i 65 kg sta ce on napraviti u seniorskomE46

Nabit deset kila mišića i pojest ligu.
    Koliki je badelj bio kad je odlazio iz dinama? Zna li tko? Visina i težina me zanima. Gdje bi se to moglo vidjeti?
  • Krizy
    58.1k
    Koliki je badelj bio kad je odlazio iz dinama? Zna li tko? Visina i težinaDroljo

184cm, 79kg
  • skener
    3.5k
    Netko je jučer spomenuo Jedvaja i evo odmah na Indexu tekst o njemu
  • Crni86
    11.6k
    Po sofi ima odlicne ocijene za proslu sezonu, prosijek 7,1. Ne znam da li ga je tko malo bolje pratio proslu sezonu?
  • E46
    1.5k
    Kod Jedvaja je problem što pije više od mene.
  • Droljo
    17.1k
    184cm, 79kgKrizy

Znači skoro isto kao ovaj dečec od 180 i 65 kil...
  • Krizy
    58.1k
    Netko je jučer spomenuo Jedvaja i evo odmah na Indexu tekst o njemuskener

80. igrač u 2025. :cool:
    Novinari rade prekovremeno
  • skener
    3.5k
    Kod Jedvaja je problem što pije više od mene.E46

Mislim da se @Droljo nikako neće složiti da je ovo problem
  • E46
    1.5k
    treba vremena da se nabije 10kg mišića dosta dugo,prodje više od pola sezone dok ti nabijes 10kg misicne mase ravnomjerno raspodjeljeno da ne izgubis na brzini, eksplozivnosti itd.. Zato kazem, decki trebaju vec u juniorima radit na sebi a ne da je prioritetno ganjat instagram pickice od 16 17 godina, igrat plejku i zderat mcdonalds. Gvardiol da nije dosao vec izgrađen fizicki propao bi. Bartol Franjic koji ni tad ni sad po meni nije kvaliteta za prvih 11 Dinama je uspio tada samo jer je bio fizicki dominantan u svom uzrastu, recimo to trenutno jakirovic nije a vec bi trebao biti.
  • Droljo
    17.1k
    Jedvaj kao taj prvi stoper uz Galešića, KTC-a i Mmaeea super opcija! Apsolutne sam za!
  • Fan
    1.1k
    Izbjeći Jedvaja pošto poto.
    U zadnje 2 godine u 9 različitih navrata propustio 26 utakmica zbog ozljeda.
  • OsamŠest
    5.5k
    Ma jedan Tin Jedvaj bi savršeno legao ovoj ekipi. :zip:đole

Ups :smile:
  • blue heart 72
    2.3k
    Kaj se eventualnog odlaska Mišića tiče (nadam se da se neće dogoditi), očekujem drugačiji stav kluba nego kod Petka i Pjace. Ono što očekujem da mu se da do znanja, da klub na njega ozbiljno računa i da nema "slobodnih papira", a pogotovo ne uz nadoplatu. Imaš važeći ugovor, odradi ga do kraja ili neka taj eventualni novi klub uplati odštetu u visini 2 milijuna i onda možeš ići. Miško nam je jako važna karika, i nije poznat po problematičnom ponašanju i zaista ne bi imalo smisla da ga samo tako pustimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.