• Davieboy86
    542
    Zato sto smo bili neuspjesni te izgubili proslo prvenstvo i na guzove osvojili pretproslo. Sa njim na celu kao kapetanom.
  • hardek
    4.8k
    Ako će netko platiti Radeljića 2+ milje neka plati, ne moramo to biti mi.

Sve što vrijedi iz Rijeke smo propustili Frigan, Smolčić, Fruk, Ivanović pa čak i Pašalić. Miško nam uvaljuje drugorazrednu robu po prvoklasnoj cijeni.
  • FrenchMontana
    1.3k
    Bogu hvala da je Miskovic odbio ponudu za Radeljica, jer bi za pocetak Topic izdominirao ligu i na kraju iduce sezone se prodao za 5-6m. Vec viden scenarij.
  • kibatech
    45
    jadni oni s kojima ti poslujes. Ljudi su legende kluba, prema njima se tako treba i ponasati, s postovanjem. Napravila se stvar koja je dobra za obje strane.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Mislim da nije ok sada doći i posrati se po senatorima… ,al ok…

Radeljic mi je ok, samo malo je dosta to, a Goda mi fkt nema nikakvog smisla, ak fkt je Goda…. mene najviše u ovom trenutku zanimaju krila i napadači… Napisao sam tu, ključno je za Kovinu taktiku…. Mislim općenito nam treba napadača, ali profili igrača su jako bitni. Stojke ili Jagusic ili tko god ovih koji se spominje i koji su u klubu ne mogu biti to krilo koje širi igru. To može samo Lisica, ali prošla sezona je bila prva sezona u kojoj je nije imao ozlijeda, a i ono staviti takav teret na jednog tog igrača mi je full riskantno. Sve ostale kombinacije u ofanzivnoj liniji bez čistog wingera neće šljakati. Pogledajte si kako je igrao Kova…. Doći će do zagušenja…
  • Paggini
    52.9k
    Topić ima 9 golova i 4 asista na krilu, jel ima tu ikakvog potencijala za Dinamo, možda kao backup ili al pari Lisici ako i Cordoba ode? Nisam ga gledao u Zrinjskom, pa ne mogu reci, ali ako se snašao na desnom krilu...
  • The Undertaker
    8.2k
    Ademi je najtrofejniji igrač Dinama svih vremena.
    Ej, svih vremena. Koliko god su mu dali, malo je.
  • pešća
    319
    Ademi je najtrofejniji igrač Dinama svih vremena.The Undertaker

Bilo je malo teze fajtat se u jugi protiv rezimskih klubova nego igrat u danasnjem HNLu. Generacija 82' ce uvijek imat vecu tezinu i bit kultnija od Ademija. 67' takoder. I to pricam kao pripadnik mlade generacije koji tad nije bio ni roden.

Osobno me niti jedan igrac novijeg Dinama nije oborio s nogu. Nemam svog "Tottija". Za mene je Dinamo prije Lamzina izjava ili Bobanov udarac nego broj HNL trofeja.
  • The Undertaker
    8.2k
    Tako je, prije je bilo teže. Pitajte navijače Hajduka.
    S obzirom da sam to prije ja nešto i gledao, zapravo je obratno. Prije je bilo lakše, posebno u Europi.
  • Davieboy86
    542
    Nitko to ne spori ali covjek nije za ozbiljan nogomet vise i to je to.Barem ne za razine koje Dinamo ocekuje.Neka ostane u klubu sto se mene tice.Ali ne sigurno kao igrac.
  • The Undertaker
    8.2k
    Moje pitanje je bilo zašto mu dati cijelu godišnju plaću i otjerati ga iz kluba umjesto da ostane i sljedeću sezonu i pomogne koliko može. Ako bude zdrav, sigurno je po kvaliteti prvotimac. Što klub dobiva time da ga isplati? Niti je zabušant, niti je lijen, niti je nelojalan niti loš primjer u svlačionici. Zapravo je sve suprotno.
  • Pacho
    1.4k

I generacija ajduka 2025 bi njima bila legendarna da su, ne daj Boze, uzeli naslov.
  • criticus
    3.9k
    Moje pitanje je bilo zašto mu dati cijelu godišnju plaću i otjerati ga iz kluba umjesto da ostane i sljedeću sezonu i pomogne koliko može.The Undertaker

Pitanje je zapravo što se nudi? Odnosno jel Ademi želi bit dio te nove priče i backup backup opciji, sto realno jedino jos moze. Ako da onda se slazem da apsolutno nema smisla. Al ako postoji mogućnost da on ili bilo ko drugi bude remetilački faktor u ovoj novoj ideji onda ima smisla. Posebno jer je on istinska legenda, ako on nema buy in onda se sve urusava i nikako nemoze ostati, pod nikoju cijenu. Ako tipa Kule nema buy in, stavis ga sa strane, Ademi u Dinamu nikad nemoze biti sa strane.

Neznam sto se zbiva, samo postavljam meni logicne scenarije.
  • Davieboy86
    542
    Ma ja nemam nista protiv njega osobno niti njegove place niti tko spori njegovo zalaganje za klub.Po meni nije vise po kvaliteti prvotimac jer se gledaju samo rezultati kluba.Opet ponavljam sa njim na celu su zadnje dvije godine bile lose.Igra kriminalna.Smatram da nije vise razina za Dinamo.Klub je iznad svega i rezultati kluba su najbitniji.Prije sam se cudio kako je Real znao odjebat Hierra ili Raula ,takve legende i kako to mogu raditi legendama ali sada kada pogledas sa vremenskim razmakom to je bio jedini i pravi put.Perez i jest zato najtrofejniji predsjednik jednog kluba.Jer je znao na vrijeme prepoznati koji igrac nije vise za Real makar se zvao Raul.Dakle,klub ispred svega .To jedino donosi rezultate.
  • skener
    3.2k
    Istra odbila Dinamovu ponudu za Valinčića?

Prema ekskluzivnim informacijama Lorenza Leporea, Istra je odbila poboljšanu ponudu Dinama za Morisa Valinčića. Dinamo je ponudio nešto manje od 1 milijun eura uz bonuse i 10% od iduće prodaje, dok Istra traži oko 2 milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.