• scooniepenn
    4.8k

Baš si me nasmijao s ovom usporedbom. U zadnjih godinu dana doveli Kvaradonu, Joaa Nevesa, Douea i Pacha, a godinu ranije Goncala Ramosa, Dembelea, Barcolu i Hernandeza. Nisu to Messi, Neymar i Mbappe, ali ovo su ekstra klasni mladi ili igrači u najboljim godinama, praktički najbolje što se nudi u Europi. Pritom nas uopće ne uspoređujem, ali u njihovom slučaju su uz vrhunskog trenera doveli top igrače, samo vodeći računa da su to igrači koji igraju u oba smjera za razliku od ranijeg ofanzivnog zvjezdanog trojca.
  • Paggini
    52.8k
    Kad se sjetim ove zime i prošlih ljeta, ovo mi je kao simfonija.

Dva mjeseca jebanja s Cordobom, hoće neće, Omake naučio španjolski, ušao u kartel, završio u zatvoru u Paragvaju da dođe do informacija o Cordobi, pa tri mjeseca svakodnevnih članaka o Pašaliću. Hoćemo ga, nećemo ga, nemamo tih para, imamo tih para, ali ipak zastoj, pa nikad ga nismo ni htjeli, pa ga želimo, pa ipak ne baš, pa možda bude. Pasalic, ni kriv ni dužan, mi je postao ekstremno nepoželjan kroz to medijsko onaniranje, iako nikakvu krivicu nema. Šotiček saga da ne pričam.

Pa onda zima, Galesic navlacenje cetiri tjedna, napadaca imamo, ali Maric se ne javlja na telefon, pa evo Kanga kad već gnjavite.

A sad - nije ni kakti sezona završila, imamo u dzepu već Lisicu, Mudražiju, Valincica, Soldu, Ljubicica, Jagusica, Vidovica, Vinloefa, Godu, a rijesili se kamiona igrača. Trenera dogovorili na vrijeme, došao odmah kod nas. Čak i ovo s malim Varelom, sramotno pranje para smo maksimizirali koliko je to moguce.

Sve je tako jebeno lagano postalo, stvari se baš RJEŠAVAJU. Jako osvježavajuće za vidjeti u Dinamu. Neću ulaziti u kvalitetu igrača i odluke koje su donesene, ali skidam kapu Bobanu na efikasnosti, odlučnosti i jasnom smjeru u kojem ide, kao i mudima da donese teške odluke
  • Pacho
    1.4k

Bas. Pise se kao da su sklepali ekipu svojih juniora i bivsih igraca Bresta i Nantesa.
  • keppi
    400
    U ovoj postavi bekova za mene su prvi bekovski par RPG desno, a Valinčić lijevo li obratno pošto obojica igraju obje strane. Od Vinlofa očekujem da bude pozitivno iznenađenje, a Goda je korektan dečko i igrač, ali po meni opcija "zlu ne trebalo" ili za popuniti rupe. Iako, mu zbilja želim da me demantira.
    Zbilja se čini glupo da Mikić neće ostati jer bi u ovakvoj postavi sigurno imao prilike da pokaže jeli stvarno takav kakav on za sebe očito misli.
  • rokikaciga
    2k
    Ma ne moze igrati desni bek lijevo ako dovodimo dva ljeva beka :cry:
  • Jurki
    17.7k
    naravno da to nisu juniori i igraci Bresta.. vec odlicni nogometasi... ali isto tak nisu planetarno popularne zvijezde ala Messi, Ramos, Neymar, Mbappe.. slozili su odlicnu momcad... jer oni su sad to prvi put otkad su dosli Arapi.. momcad, a ne skupina zvijezda gde svaki igrac igra svoju neku privatnu utakmicu.

Isto tak i Dinamo.. imali smo hrpu "zvijezda" Rile, Ademi, Petkovic, Pjaca i vidli smo na kaj je to izgledalo prosle sezone.. nadam se da bu Kova od ovih "losijih" igraca stvoril stroj koji melje.
  • Filip Međimurje
    171
    Dečki, sve je to jasno, ali isto tak se i piše za nas da dovodimo ne znam kaj.
    Mi trenutno dovodimo:
    1. Lisica - Najbolje desno krilo HNL-a
    2. Valinčić - Najbolji desni bek HNL-a
    3. Vinlöf - Najbolji lijevi bek Austrijske Bundeslige
    4. Jagušić - Najbolji mladi (U-21) igrač HNL-a
    5. Radeljić - Najbolji LCB HNL-a
    6. Ljubičić - Nema epitet najbolji u prošloj sezoni, ali svi znamo što će donijeti

I to nije sve, još dogovaramo igrače. Nije da dovodimo random igrače, nego najbolje, hej, NAJBOLJE iz liga. Ajde mi recite koja je do sad momčad HNL-a toliko takvih igrača dovela u svoj roster, a da još ima nofčeke za nekoliko kvalitetnih pojačanja? Kaj se bojite, pa bu sve vredu!

EDIT: Plus Mudražija koji je 14 komada utrpal...
  • scooniepenn
    4.8k

Planetarne zvijezde možda nisu, ali sam svjetski vrh na svojim pozicijama jesu. Shvaćam ja tvoju poantu, ali dozvoli da meni nije usporedivo.
  • scooniepenn
    4.8k

Moram te ispraviti za Valinčića i to sam već jedno 10 puta ovdje na Zoni. Pored živog RPG-a Moris niti teoretski ne može biti najbolji desni bek lige.
    Osim toga, uz svo dužno poštovanje svima, ipak očekujem da ključni igrači u idućoj sezoni budu bolji od najboljih ili ponajboljih igrača na svojim pozicijama u HNL-u. Nešto kao RPG, Mišić i Ljubičić. Alternacije svaka čast, ali ključna pojačanja ipak ne. Zato sam i napisao da će preostala tri pojačanja odrediti koliko ćemo biti jaki, a Radeljić nije igrač koji je na tragu ovoga što pišem.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    zasto ga nisu onda kupili austrijanci kad je bas tako brutalan? Polako sa pohvalama stari
  • Os doc do sta
    135
    Imamo prvog ljevog beka
  • MAGDA7
    21
    Od onih koje sam nasao svida mi se Taylan Bulut, nadam se da je to taj, a i vidim da može igrati i stopera i zadnjeg veznog pa ga mozda gledaju na jednoj od tih pozicija
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Paggini zasto ga nisu onda kupili austrijanci kad je bas tako brutalan? Polako sa pohvalama stariKujtim Shalla

Eto ti @Paggini, sad si dobio svoje.
  • Mali Zeus
    17.6k
    ti mater od 0 lijevih bekova do 2 u jednom danu.

Ulice će zauvijek pamtiti.
  • Paggini
    52.8k
    zasto ga nisu onda kupili austrijanci kad je bas tako brutalan? Polako sa pohvalama stariKujtim Shalla

Istina, povlačim svoje činjenice koje sam iznio, nema 19 godina, nije švedski u21 reprezentativac, nije prošao bayernovu školu, nije bio u najboljoj ekipi austrijske lige.

Nismo ga trebali uzeti za 700k, nisu mi ove reference nikakve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.