• Ludovic IX
    8.8k
    Boban radi posao kakav oni prije njega nisu imali hrabrosti obaviti. Danas čitam a zapravo nisam ni morao, prošle sezone igrači koji nisu ni četvrtinu prvenstvenih utakmica odigrali su primili preko 7 milja place. To je 50% svih hajdukovih i vjerojatno 100% svih rijekinih igrača.

Ozbiljan klub si ne smije dozvoliti da mu opstanak ovisi o igranju LP. A ugovorima koje smo mi davali bi došli do toga. Ne vjerujem da u norveskom bodeu imaju takve ugovore a imaju u zadnjih par sezona jedno četvrt finale i jedno polufinale europskih natjecanja. Po meni, ugovore treba staviti u realne okvire a bonuse za prvenstvo odnosno ulazak u LP podignuti ako treba. Igrac ako vjeruje u sebe, pristati ce na 500-750k ugovora sa mogućnošću da to dodje do 1,5 milja ulaskom u LP. Ako je dinamo uprihodio 40 milja od LP, 10 treba odvojiti za igrace . Na 30 igrača je to 300k u prosjeku s time ds bi neki dobili i 700-800a neki 50-100 ovisno koliko su igrali. To treba uglaviti u ugovore i igrac onda nek odluči, jel ce insistirati na milju po sezoni ili ce bit i 500-750k dosta a sa bonusima i do milje i pol. Ako ne vjeruje u sebe, onda nam i ne treba
  • majstor-dzg
    25
    T.B. Toni Borevković
  • Dzoni
    1.4k
    Borevković je desni stoper, ne bih rekao da je desni bek
  • majstor-dzg
    25
    Al moze igrat i desnog beka
  • Fan
    1.1k
    Ne kužim sad niš...RPG, Valinčić i taj neki treći na desnom beku?
    RPG ima ugovor do sljedeće godine, il će onda potpisat novi il će bit prodan ovo ljeto.
    A ako će on igrat lijevog beka onda nek ide u k sve...
    Koji bi tu mogao bit plan???
  • Maximo
    786

haha...pa Lisica i je taj kapitalac koji nam je obećan...
  • dd29
    727
    netko je spomenuo barišića, najviše smisla ima da je on
    zadovoljava sve uvjete
    mladi hrvatski reprezentativac, debitirao i za prvu ekipu lyona, sigurno može bit treći desni bek u dinamu
  • GOAT
    2.9k
    Možda samo tražimo prospekt desnog beka sad kad Mikic odlazi? Netko tko ce biti treca opcija ove sezone pa postaje druga opcija sljedece
  • dd29
    727

a možda će rpg još ove sezone bit prvi desni bek pa onda ide, a nastavljaju valinčić i TB
  • Fan
    1.1k
    hm, a moguće, al se nadam da nećemo na to potrošiti ništa ili minimalno jer imamo jako puno gorućih pozicija za pokrpat...
  • Ivdzo11
    6.9k
    Kao što su Sportske novosti ranije najavljivale, Dinamo je završio posao oko dovođenja dvojice igrača Bayerna, maksimirskog povratnika Gabriela Vidovića i Mattea Pereza Vinlofa, 19-godišnjeg Šveđanina koji je prošlu sezonu proveo u bečkoj Austriji.

Dinamova struka na čelu sa Zvonimirom Bobanom dogovorila je sve detalje s igračima i bavarskim velikanom, dvojac će uskoro i službeno postati igrači Modrih.
  • Paggini
    52.7k
    Mattea Pereza Vinlofa,Ivdzo11

To je to dečki, apokalipsa dolazi sutra jer potpisali smo dobrog lijevog beka, sve piše u Bibliji
  • Droljo
    16.7k
    Oba su pala! Ak je istina super posao! I imamo lijevog beka- što mi graniči sa nadrealnim. Fucking zona sumraka! Juhuhuhuhu. Sutra počinjem pit od jutra ak bu službeno! :pray:

apokalipsa dolazi sutraPaggini

Kao i uvijek, vizionarski si me preduhitrio za koju sekundu.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Jesu to ti kapitalci koje su nam obećali??
  • Infinity
    18.6k
    To je onda ok, ja sam mislio da se prica o prvotimcu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.