• GOAT
    2.9k
    Izet na forumu jutros
    GSTbCc0XUAAsMkG?format=jpg&name=large
  • Olmic
    4.8k
    desno lisica topic, lijevo hoxha spikic.. tko nas moze zaustavit
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ako se već sad ovoliko kmeči bojim se pomisliti kako će biti kad počne sezona.
  • Ritam Ulice
    625
    joj brate cir mi proradio momentalno. Ako vidim spiku da se zagrijava proplakat cu do dehidracije i krepat
  • Nogo
    7k
    Topić kao treći napadač je ok opcija ili za krilo zamjena. Sada se treba dovesti glavna špica. Mierez ili netko.
  • pešća
    299
    lijevo hoxha spikicOlmic

Spikic u sezoni 23/24 nije imao nista losiji ucinak od Pjace ove sezone s obzirom na minute a imao je jedno 3x manju placu. I da, od Spikica mozemo i nesto zaradit. Malo respecta!
  • Ivdzo11
    6.9k
    On ce vjerojatno u Slaven Belupo, tako se pricalo...

Uz buyback klauzulu slicno kao kod Čavline.... Naravno ako pristane
  • mali M
    7.7k
    Da. Nije sve u golovima.Izet Hajrović

da Izete, ali si zanemario ostatak rečenice gdje sam napomenuo da je "došao" na samo par utakmica. Pjaca je meni mrcina ali zbilja je prespavao 2/3 utakmica a to nije prihvatljivo za milju godišnje..

Ajde mi navedi jedan primjer gdje su to igrači odbijali igrati na taj način.Izet Hajrović

brzim gulanjem mi je izbacilo nekoliko njih, a bez da sam precizirao.. Diarra iz Lokomotiva, Appiah iz Fenera, da ne velim da svi znamo iz domaćih primjera recimo iz Hajduka trčanje po Marijanu godinu dana od Caktaša i ak se ne varam Hrman? Skoro sam zaboravio slavnog Balabana koji je iscicao Aston Vilu do zadnjeg centa i već je imai rezerviranu stolicu na tribini. Što može spriječiti igrača da ne pristane na smanjenje ugovora? On je pravno vezan za klub i klub tu nemože ništa. Jedna stvar je da nekako radi povredu pravilnika, ali ako trenira, trčkara i sjedi na klupi ili tribini, klub ga na ništa ne može prisiliti. Pogotovo ovakve stare igrače kojima više nije ni bitno da se negdje prodaju...

Nisi odgovorio "Zašto ti nije bitno kako ni Pjaca ni Petko nisu pokazali mrvu privrženosti prema klubu i pristali na doslovno njima malo smanjenje ugovora"
  • Ritam Ulice
    625
    ma daaa, pa spika je najbolje krilo ipak
  • Izet Hajrović
    5.4k
    sjajno, Lisica i Topić desna krila. Tko će biti prva opcija, a tko druga? Zašto smo dovodili Lisicu ako je plan bio vratiti Topića? Potrošili smo 1.3 mil. na Lisicu, a mogli smo za te pare možda dovesti Nordina (Mainz ga je na zimu platio 1 mil., nije se naigrao, možda bi ga bili spremni pustiti kod nas za taj novac gdje bi praktički zaradili 300k za ništa). I onda mi neki goovre kako znaš da nećemo dovesti bolje krilo od Lisice? Kako znaš da Boban ima loš plan? Kako znaš da ne idemo u dobrom smjeru? Kome su Lisica i Topić dobar smjer na desnom krilu? Ok za rotaciju, pogotovo Topić nakon dobre sezone, ali obojica nikako, a kamoli da se na jednog od njih računa kao prvu opciju.

dobra :lol:
  • OsamŠest
    5.4k

To kaj ide na pripreme, ne znači da će bit dio kadra za sezonu. Bez veze dramatizirate i radite frku konstantno.
  • Olmic
    4.8k
    ma ja se zajebavam stari
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ako se pita Izeta i slične Lisica ima ravno jednu tekmu da se dokaže, ako i toliko. Porota je već odlučila.

Inače, Topić se vraća s posudbe, a ovod nastala totalna panika. Jebeno.
  • tp1997
    1.6k
    Fran Topic se vraća u Dinamo.Miro Vugrinec

Topić je trubetina, bio još kad ga je Bišćan iz samo njemu poznatih razloga gurao. Može biti neka rotacija za najgori slučaj gdje je pola ekipe ozlijeđeno i ne više od toga
  • Keyser Soze
    13.9k
    Vidjet ćemo u kojem smjeru idemo kad dovedemo špica, lijevo krilo i lijevog beka, odnosno kad vidimo koja su imena i kvaliteta. Sad govoriti loše o ovom krnjem, nekompletiranom kadru nema nikakvog smisla. Boban radi ono što smo svi zazivali, ali nitko već par sezona nije imao muda za to napraviti, on očito ima viziju i treba ga pustiti da radi, ako ikome vjerujem da može napraviti rebuild onda je to Boban.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.