• Tranzicijski Napad
    460

9b8dc89d0a9dc3aa3e5a8907cc3d0fba.png

Koliko sam gledo ajax trazi 5-7mil za Sosu, jedino posudba sa otkupom ako ga nitko nece
  • Ludovic IX
    8.6k
    ako pričaš od kutincaninu, imao je takav ugovor da dok je u hr, ne mora plaćati glavi ništa ali ako ode u inozemstvo, 20% do kraja karijere od bilo kakve uplate
  • Droljo
    16.5k

Znam ja kakav je ugovor imao. Ovo što sam ja napisao je vezano za menadžere i kako uzimaju klince. Povukao sam paralelu kak je mamić radio...
  • Noel
    12.1k
    Na tragu ovog kaj je @deda napisao. Ko nemre bežat po terenu 90 minuta nema kaj radit u Dinamu u prvih 11. To je moderni nogomet. Nemremo više ni HNL utakmicu na šetnju i potez dobit a kamoli u Europi. Pjaci svaka čast na svemu ali ozljede su napravile svoje. On je idealan igrač za rotaciju za zadnjih 20 25 30 minuta. Pojačanja poput Valinčića i Ljubičića trkački i fizički dominantnih igrača su dobar put kakvi igrači trebaju Dinamu za moderan nogomet. U Dinamovom kadru iz prošle sezone jedini koji sigurno može igrat takav moderan nogomet su Stojković i RPG.
  • deki87
    66
    Valjda nije u planu, da nam Vidović bude prvo lijevo krilo a Pjaca drugo?
  • Mr Anderson
    11.9k
    Valjda nije u planu, da nam Vidović bude prvo lijevo krilo a Pjaca drugo?deki87

Možda planiraju Stojkovića lijevo, a Vidovića u sredinu?
  • Crni86
    11k
    Možda planiraju Stojkovića lijevo, a Vidovića u sredinuMr Anderson

Ovo sam i ja na prvu pomislio. I ima mozda najvise smisla. Vidjet cemo.
  • Orc123
    11.7k
    Nit Vidovic, nit Stojkovic ne mogu dati najbolje od sebe na krilu, a pogotovo Vidovic koji je defanzivno truba, a i spor je jos k tome i nikako se ne uklapa u viziju brzih i motoricnih krila .....zasto limitirati igrace van svojih prirodnih pozicija? Zar to nismo radili do sad?
    Stojke moze odigrat krilo, on je igrac najslicniji Olmu ali najbolje od sebe ce dati u sredini....
  • Shkera
    41
    Vidović spor? nisam dobio taj dojam,,,
  • Mr Anderson
    11.9k
    Stojković je u Lokomotivi često igrao lijevo i kad je došao k nama prije ozljede je počinjao lijevo. Ta mu pozicija odgovara isto koliko u sredini. Čak mi i nije za sredinu jer nema mirnoću, sklon je riskantnim rješenjima.
  • serbus
    5k

Spori Vidović je dao 7 golova sa 20godina što je za sve tvoje dovedene strance sf...
  • deki87
    66
    Prema službenoj stranici Bundeslige :

https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/player/gabriel-vidovic

Speed (km/h)
    31.11
  • Krizy
    57.4k
    Vidovic koji je defanzivno trubaOrc123

Drugi dio prošle sezone Vidović je igrao kao lijevi wing-back i niti jednu utakmicu nismo primili više od gola, a stigao je i pomoći naprijed, zabiti par jako važnih golova.

Ako u takvoj formaciji nije bio truba, vjerujem da ne bi bio ni s bekom iza sebe.

Može pokriti više pozicija, rado bih ga opet vidio u Dinamu.
  • Twisted1
    728
    I meni je Vidović ostavio dojam dobrog igrača pa čak i na krilu.

Nažalost ta otkupna klauzula je bila stvarno prevelika u tom trenutku.

Uspije li ga se dovesti za pristojan iznos to bi bio veliki plus. Mladi, hrvatski brzi igrači koji mogu trčati i igrati presing. To je nogomet u Dinamu kakav bi volio gledati, a svi igrači koji se trenutno povezuju s klubom to i mogu igrati.
  • serbus
    5k
    Nažalost ta otkupna klauzula je bila stvarno prevelika u tom trenutku.Twisted1

Tu se nebi složio imao si gotovog igrača koji su uklopio u klub i tim. A onda se odluči da ga se ne kupi nego krenu po Cordobu za malo manji iznos pa još koji stranac od kojeg nije ništa bilo a imali smo igrača za prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.