• Daliban
    4.1k
    Navodno je Kanga taj kapitalacMaximo

Dajte više otkaz tom Mariću, taj dobrog igrača ne bi prepoznao ni da mu Messi pokuca na vrata.
  • GeneralNapoleon
    2.5k

Treba igrat sa letecim tvrdavama Pericem i Torrenteom kao dvojici napadaca. Pa na beka Bockaja i samo udri po centarsutevima.
  • Neznam
    84
    Ako se kapitalcem može zvati igrač koji ne može zabiti u championshipu jao nama...
  • Daliban
    4.1k
    Ako se kapitalcem može zvati igrač koji ne može zabiti u championshipu jao nama...Neznam

Eventualno kapitalnim promašajem.
  • plavi devet
    736
    objavila stranica koju prati 400 ljudi. Mogu i ja tako pisati. Ko zna možda i dođe Kanga, ali nemojte se hvatati na takve gluposti.

Eto neki bezvezni link i odmah panika krenula.
  • Orc123
    14.9k
    Od trojice koje pratimo po svim navodima, Kanga mi je najbolji izbor....gledao ga i prije nego je spominjan..pamtim ga iz YB...jako dobar napadac i definitivno upgrade na Kuleta....jak ko bik, prosao skolu PSG...nekoliko jako dobrih sezona do sad...pokazao da moze igrati na visokom nivu....YB, Standard Liege, Hertha.....
    Mislim da bi nam i odgovarao po stilu.....nije sad ono kapitalac nad kapitalcima kakvi su se spominjali ali igrac srednje klase koji bi za nas bio pojacanje definitivno!
    Jos uvijek dovoljno mlad!
  • Crni86
    19.7k
    Sad ce sto ovakvih objava jer su 24h jucer izbacila ta imena.
  • Laugreano
    5.1k
    Kanga mi je najbolji izbor.Orc123

Meni je on daleko najgori izbor.
  • Nogo
    10.2k

Znate kako smo očajni kada smo do ovoga došli. :lol:
  • emilperska
    14.5k

Ima tu 1 sezonu ok. Ostalo su brojke žali Bože. Sad ce dio ekipe reć i Petko je tak. Taj argument stoji. S tim da Petko se vratio u Dinamo s 24, ovaj sad ima 27.
    Vjv je bolji od Kuleta u realizaciji.
  • ElDorado
    9.8k
    Meni je dost glupo ocijenjivati igrača na račun brojki. Kanga se u Standardu nazabijao i naigrao, sad u Cardiffu nije. Mogu misliti kakav nogomet igra Cardiff 23. momčad Championshipa.
  • modri-kibic
    1.3k

Kod pretraživanja X-a ispalo mi je još jedno ime, ali to je ne moguće da se ostvari :lol:
  • BPAM
    312
    Pitat još jedno Jurića za Onuachua :)
    Jedini za kojeg sam siguran da bi izdominirao sve.
  • Daliban
    4.1k
    Bolje bi bilo da Majića i RImca ostavimo u kadru i stanemo iza njih bez rezerve. Ako je Petko ozlijeđen ili Kule van forme, neka netko od njih starta i gotovo.

Od dovođenja ovih žnj napadača nema nikakve koristi, bolje da razvijamo vlastite klince i trpimo ih. Ionako ćemo morati trpjeti. Ovako su barem naša djeca, a ne nekakve Kange, Lassine i Čvančare.

Meni je dost glupo ocijenjivati igrača na račun brojki. Kanga se u Standardu nazabijao i naigrao, sad u Cardiffu nije. Mogu misliti kakav nogomet igra Cardiff 23. momčad Championshipa.ElDorado

Zabio gol svakih 300 minuta, bez penala, nije baš da se nazabijao.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    da mi je znati koji je ovo Tomaš sve bi dao kapa do poda . Mislio sam da sam ja bolesnik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.