• Daliban
    4.1k
    Čerin je osmica.
  • IstokKa96
    892
    @Droljo a istovremeno je u Laziju igrao Paolo Negri :wink:
  • Zagi
    15k
    Meni na EPu izgleda da može komotno igrati solo 6icu.
    Ali OK ako je samo 8ica onda hvala , ne hvala.

Sučić, Vrbančić, Rog
  • scooniepenn
    6.3k

Mišić i Čerin bez ikakvih problema mogu igrati skupa, kao i Sučić i Čerin. Za Mišića možeš dobiti maksimalno 3 milje, a i da mogu dobiti 5 ne bih nikada niti pomislio ga prodavati.
  • Malimis
    6
    Pa kaj nije Marić bil Leki pomocnik?:chin:
  • dumitrumitu
    1.7k
    Do kad Mišić ima ugovor?
  • Captain America
    20.4k
    Čerin je osmica.Daliban

Bio je i Mišić do dolaska u Dinamo.
  • Peškaman
    8.5k
    Ja se stvarno nadam da ne misle pustiti Mišića.
    A ovo da Šutalo i Bulat idu za Liege mi miriše da se želi dovesti stoper Laifis koji se spominjao na prošlom roku.
  • Droljo
    24.8k
    Ja bih mijenjao mišića za čerina.
    Samo što bi nam bilo slično ko u repki kad broz ne može. Mijenjaju ga dvojica (kova, modrić). Možda bi i bilo ok. Čerin - Sučić/ademi/rog/vrba/taj mali pavić... Ovisi o jačini protivnika itd
  • Daliban
    4.1k
    Nama treba single pivot šestica. Nismo neka slučajna radna ekipa. Ni Mišić to prirodno nije, on je isto neki hibrid osmice i šestice. Zato treba afirmirati Pavića i ne smije ga se nipošto razvijati u duplom pivotu.
  • Zagi
    15k
    Mišić i Čerin bez ikakvih problema mogu igrati skupa, kao i Sučić i Čerin.scooniepenn

Sve to teorija trpi ali za mene su samo Sučić i Čerin komplementarni.
  • hardek
    8.6k
    Btw. ako Bulat ide na posudbu od kojih igrača mi mislimo napuniti budžet? Svi neki naši nacrti ovdje na forumu su imali njega kao prihod od cca 5 milijuna eura. Na taj način bi sa ligom prvaka i bez prodaje Baturine mogli izgurati sezonu. Ovako stvarno ne znam kako ćemo to izvesti

Sve u svemu do jučer sam bio optimističan, danas se baš redaju loše novosti jedna za drugom
  • Daliban
    4.1k
    Btw. ako Bulat ide na posudbu od kojih igrača mi mislimo napuniti budžet? Svi neki naši nacrti ovdje na forumu su imali njega kao prihod od cca 5 milijuna eura. Na taj način bi sa ligom prvaka i bez prodaje Baturine mogli izgurati sezonu.hardek

To i mene brine. Ja ne vidim kako Baturina ostaje bez da prodamo Bulata, Perkovića i Špikića, uz rješavanje škarta.
  • Laugreano
    5.1k
    Da mi je opet prozivjeti onaj osjecaj kad smo potpisali Spomenka Bosnjaka. Kakva euforija je to bila.
  • austrijanac
    9.7k
    Sad još da Haza uleti s komentarom nekim i najljepši period svakog forumaša će dosegnut vrhunac.
    Bože što volim off season.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.