• CastAway1986
    5.2k
    Ogiwara odličan prvo poluvrijeme...
    Hoxha također , nadam se da će malo ušutkati dežurne pljuvače..
  • Orc123
    14.9k
    uopce mi nije zao sto smo doveli njega a ne Brekala! Jace se gradi na lopti i imamo ga na 3 i pol godine a Breksa bi imali sam do ljeta...Hoxha danas opet dobar, probija i on i Kaneko samo jos da je jedan igrac koji bi spremao to...
  • Zagi
    15k
    Ima još koji Japanac na lageru?
    Samo rokaj.
  • CastAway1986
    5.2k
    Wakizaka,Matsuta, Asano, Hosoya, Maikuma , Riku Handa , Atsuki Ito samo biraj :lol:
  • DinoLeonix
    2k
    Ziher će pitati Jakira sada za Kavu i ostale transfere.
    Na poslu sam, nemrem gledati nazalost, ako netko može napisati kaj je rekao
  • Orc123
    14.9k
    Ogi jako dobar, bolji u prvom pol. Jer se vidi da jos nije na 100% i da jos nije spreman za 90min u full ritmu...vec sljedece tekme ce biti jos spremniji jer tek od srijede je u punom treningu bio....jako dobri centarsuti, brz, okomit, u obrani dobar!
  • sanjinlego
    4.1k
    Dinamu treba stoper kapitalac. Jak, dobra tehnika, brzina, da zna osjetiti trenutak kad iznijet’ loptu. Nešto poput Šutala!

Ništa protiv Kevina, Perkovića, i svih ostalih stopera.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Kakvi su drugi bekovi tamo u Japanu, ako on nije po ocjenama bija među najboljima. Strah me pomislit! :chin:
  • CastAway1986
    5.2k
    Gledam komentare na dinamovoj stranici i strašno koliko se Mišića pljuje..Ok nije u najboljoj formi ali je danas solidno odigrao..Plus Sučić kojeg se zaziva stalno umjesto njega danas je poklonio dvije ili tri lopte koje srećom napadaci Gorice nisu iskoristili a Kaneko također..Imam dojam da se lako zaboravi sve one sjajne Misiceve partije od prije..Ademiju kapa dolje za borbenost i akciju kod gola..
  • rioda
    13.3k
    Kaže Jakir da se traži stoper i da je cilj da bude pojačanje, a ne popuna
  • wolfgang14
    3.5k
    pitali su jakira ima li kakvih pojačanja novih, kaže jakir: "pa prvo mora proć lječnički pregled" i nasmije se :sweat:
  • Orc123
    14.9k
    Koffi jos nije propao, pregovara se jos i jos se trazenigravi na 2 pozicije
  • Maki2
    1k
    Kolko sam ga shvatio ovo s Kavom jos nije nista sigurno
  • Nogo
    10.2k
    Kaže Jakir da s Kavom nije gotovo i da se gledaju 3 pozicije od kojih je jedna stoper.

Znači desni bek, stoper i najvjerojatnije krilo. Čisto sumnjam da tražimo napadača i veznog ovako po njegovim rječima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.