• Crni86
    19.7k
    cijelo vrijeme je dosadan za obranu, svaka duga lopta koja je i bzvz napucana on je tu. Nije tehnicki potkovan kao petko ali donosi neke druge stvari. Zamisljam kako taki lomi desnu stranu a u 16 metara mirrez vreba svaki centarsut. Taki bi srusio rekord po asistovima ja mislim. Ali ne vrijedi vise od 2,5 milijuna eura po meni a za tu lovu ga necemo dobit.
  • CastAway1986
    5.2k
    Ja sam oduvijek za Selahija bio ali mislim da to više nije moguća opcija isto tako šteta i za Uremovića kad već nismo Jedvaja vratili..
  • Crni86
    19.7k
    selahi bi doso kod nas i grijao klupu… a samim time sta se nije razmisljalo o njemu, dovoljno govori o ogranicenosti sportskog sektora skupa sa trenerom da ne vide koji su problemi momcadi i kakve tipove igraca imas.
  • Goran86
    244
    A kako komentirate igru Brekala veceras? Prva tekma vcr i vec se iz vidi da je lik klasa iznad hnl-a. Bojim se da ce u paru sa Livajom dati tovarima dimenziju iznad. Na stranu Bara i sve te kombinacije, ali sve sto valja tj. ima kvalitetilu na kraju ne zavrsi kod nas. I na kraju krajeva kada su isli po njega (nasa uprava) znali su pod cijom je kapom.
  • Zagi
    14.9k
    selahi bi doso kod nas i grijao klupu…Crni86

Zašto?
  • Crni86
    19.7k
    ja bi rekao solidan, ne i da je klasa ispao.
    Da je klasa pobjedio bi sam osijeka veceras, lomio bi omerovica, a vidli smo ga 3 puta u 45 minuta tako da…
  • Crni86
    19.7k
    pa jer imamo i sucica pa trener gura misica i ademija (nije bilo to negativno za selahija vec za trenera)
  • Zagi
    14.9k
    Kaj bi bilo kad bi bilo...
    Da su Čokaja kupili kada se razmatralo, nebi se Ademi vratio i tak...
    Teško da bi Selahi danas grijao Ademiju klupu.
    Tko zna kak bi se sve odvilo.
  • luka modic
    909
    Iako nismo doveli ni Selahija ni Miereza dobro nam pomažu hahaha
  • Mr Anderson
    17.4k

Stari, koju ti utakmicu gledaš? OK, većina kao i ja smo bilibza njegov dolazak. Ali što je Brekalo danas odigrao, kakvu klasu je pokazao? Je, vide se naznake klase u potezima tu i tamo, ali sve skupa je to tanko.
  • Doktor Kunić
    6.2k
    Ma daj 5 milja za ovu Živinu Miereza
  • Kaktus Car
    1k
    Gol po stranu, ali Mierez i danas pokazuje zašto nije igrač za klubove poput Dinama, linkup play 0 bodova, on je napadač za ekipe koje se oslanjaju na prekide i centaršuteve, obično su to ekipe donjeg doma, defanzivne ekipe, a ne ekipe koje teže otvorenoj, napadačkoj igri.
  • Frenky
    1
    Mierez je Ronaldo za našeg Petka nazalost, legao bi nam kao budali šamar.
  • Eternaut
    9
    Da li nekim slučajem debili u upravi Dinama prate Mali vs Obala Bjelokosti...ah daa oni prate Giljani vs Prihstina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.