• Zagi
    15k
    Obračun direktnih konkurenata za repkin dres HNLu?
    Ja sam za.
  • Nogo
    10.2k

+ Pjaca.
    Sva 3 kandidata za titulu i 3 krila za ulaznicu za dres.
    Neka igre krenu :)
  • Doktor Kunić
    6.2k
    Pa perja je miljenik dale, ukoliko imalo stane na noge i krene igrat bit će u prvoj realno
  • sanjinlego
    4.1k
    Ovaj Schiri, Schira, gori insajder od mene. Ja bar ponekad pogodim, a on ..
  • Orc123
    14.9k
    Brekalo je zavrsena prica....
  • NitkoBitan
    35.1k
    gori insajder od mene. Ja bar ponekad pogodimsanjinlego

Tko prizna pola mu se prasta!
  • db-izbjeglica
    19.9k
    Mislim da nam zbilja ne treba, pripreme su gotove, sve je odrađeno i spremno, nema smislamiro

nema smisla dovesti zdravog 25-godišnjaka, sa skoro 200 utakmica u ligama petice, koji je doslovno u ovom trenutku spreman za teren! stvarno?

jbt ponašate se kao da se tu samo pita brekala i da o odlučuje o svemu. čovjek ima ugovor i bez dogovora sve 4 strane nema ničega.

glumiti nekakvo uvrijeđeno dijete nema nikakvog smisla.
    ako se posao uspije dogovoriti - super!
    ako ne uspije - opet dobro, svijet ide dalje...
  • mali M
    9.5k
    Ovaj Schiri, Schira, gori insajder od mene. Ja bar ponekad pogodim, a on ..sanjinlego

Hahhahhaha Sanjine, nikad nam nemoj prestati ulijevati nadu svojim informacijama!
  • Facke
    7.8k
    Ko zna koje tajne nas Sanjin krije. A mozda i MiroVugrinec ?! :love:
  • Mikan86
    5
    Bilo bi dobro jos neko stopera dovest.. i uz to krenit svim silama na Kenta ili Brekala! Cak mozda i na obojicu jer je Kent igrao desno krilo nekad tako da bi nam dobro dosli ali tesko to Dinamo moze financijski podnijet.. I golman naravno treba neki pod hitno jer Zagorac je vec u godinama i treba nam neki kao sto je livi mlad ali dobar.. A realnije je da se od ovog svega ne dogodi bas nista haha
  • Ludovic IX
    10.4k
    99% sam siguran da naši rade na tome da odgovore na perišića. samo ja se nadam igraču..ne imenu
  • Crni86
    19.7k
    ja se toplo nadam da to nije razlog da se ikog dovede. A pogotovo jer trazimo neko zvucnije krilo ala Brekalo/Kent vec mjesec dana. Suludo je povezivat nasu transfernu politiku sa ikim iz HNL-a jer i dalje imamo uvjerljivo najbolji kadar kratkorocno i dugorocno. Kome mi sta imamo odgovarat…..
  • rioda
    13.3k
    Pa ganjali smo Brekala i prije nego su doveli ovog, pojavila se i priča oko ovog Kenta, tako da sigurno da se radi na nekom jačem pojačanju bez obzira na ostale klubove. To je i dobar put za naslov ove sezone, nakon ljetnog prijelaznog roka izgubili smo sve klase osim Petka, fali nam takav profil igrača u momčadi, koja je vrlo dobra, ali nitko ne iskače posebno.

Podržavam čak da to bude i npr samo posudba Brekala, Kenta ili nekog do ljeta jer nas tako i tako čeka remont na ljeto, u odnosu na trenutno očekivanih prvih 11, nakon ljeta očekujem najmanje četiri promjene (golman, stoper, desni bek, napadač), a vjerojatno će biti i peta zbog odlaska Baturine.
  • Ban
    698

S kim bi uopće mogli odgovoriti na to?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.