• blue heart 72
    2.3k
    Kaj se Wakizaka i Astana tiče i tu nisam imal mira pa sam pital ovog mog Japanca. Za Wakizaku kaže, uvjerljivo najbolji igrač sredine terena, odličan tehničar, brz i prodoran. Asano, mlađi brat onog Asana, ističe se brzinom, borbenošću i prodornošću
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Bulat stvarno ima puno neostvarenog potencijala, ali gledao sam ovog Wakizaku i mislim da bi s njim dobili za jako dobru cijenu igrača koji bi radio razliku u borbi za naslov sada. A mislim da zbog našeg japanskog dvojca prilagodba ne bi trajala jako dugo. U svakom slučaju, ako sad ne dođe, onda ga na ljeto uzeti svakako.
  • Nogo
    8k
    Ako se uzme Waki i onaj Asano pa di bi nam bio kraj s marketinške strane. :)
  • Orc123
    12.4k
    Wakizaka bi nama bio ogromno pojacanje, ali bas bas ogromno!
  • Georg Koch
    6.3k
    gledajuci statistiku i ponesto sa yt-a izgleda da bi mogao biti.
    Ali, da li ga je itko gledao, zna nesti vise o njemu?
  • NB86
    16.9k
    Daj tog wakizaku pa da jurišamo po travnjacima
  • Facke
    6.3k
    Teorija zavjere : ak prihvatime ponudu za Rukavinu, Brex dolazi :grin:
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Kaj, i Rukavina je jaka konkurencija koje se Brex i Bara boje?
  • Doktor Kunić
    5.1k
    e jebiga sad, taman se smirilo sve i sad si opet napravio fertutmu
  • Zagi
    10.6k
    Tri japanca su bolja od dva japanca.

-stara zagorska
  • Orc123
    12.4k
    Mislim ok Japanac je ali je igracina i ja mislim da tesko ili cak nikako ne možemo naci boljeg igraca za te novce! Pa covjek je vec 3 sezone u momcadi Japanske lige koja je jaca od HNL....u najboljim igrackim godinama. Nije igrac kojeg ces razvijati nego je gotov igrac od kojeg ces odmah skupljat plodove. Ispred njega su sigurno jos 3-4 prave sezone, sad je na vrhuncu.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Ja bih rađe zadržao Bulata. Dosta su dva Japanca
  • Riot
    2k
    Dosta su dva Japancadumitrumitu

Ne mogu trojica valjat da ga jebeš.. A i ovaj novi Origami tek se ima pokazat
  • marcio amoroso
    43.1k
    Nikakav treći Japanac ne dolazi. Novinari izmišljaju.
  • SAS1987
    17.8k
    Tko je za ovakvu rošadu nek digne dva prsta!San Lorenzo

A tko nije nek digne tri prsta :lol:

Ne mogu trojica valjat da ga jebeš.. A i ovaj novi Origami tek se ima pokazatRiot

Možda drugi ne valja pa to diže statističku vjerovatnost da će valjati treći :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.