• NitkoBitan
    35.2k
    Palac gore za dovodenje Milicevica. Ne vjerujem da je skup, a ni los. Nek nam bude standardan. Time bi se rjesile filozofije sa Ljubicicem a za Ukrajinca se ne bi trebali isplacivati bonusi (ionak je sklon ozljedama).
  • jp23
    3.7k
    Marin Leovac je bio sasvim pristojan lijevi bek za sve naše potrebe.
  • i more je plavo
    1.3k

Samo ga malo stisnule godine, sad bu krpal u Loksi ako Milicevic dođe k nama.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Slažem se. Baš sam to nedavno napisao u jednom razgovoru, previše se on gura prema naprijed pa im Krovinovic mora ostajati na njegovoj poziciji čime se guši njegov doprinos u napadu

Edit: Tek sam sad skužio da je ovo tema naših transfera, zamolio bih prebacivanje u temu 1 HNL, isprike...
  • jp23
    3.7k
    Mislim sada svakako više nije za nas, ali dok je tu bio, je bio sasvim dobar.
  • Orc123
    14.9k

Koji ce nam Bog Milicevic iz Loxe? Ako njega dovedu onda ce pokazati da se nista vise ne radi vizijski i planski! Jedino Melnjak iz Hnl ima mjesta u Dinamu i tjt, a njega necemo dovesti...kakav Bozji Milicevic....da dovwdu njega to bi bilo sramotno! Nek nikog onda ne dovode...bolje to nego takve..
  • sanjinlego
    4.1k
    Milicevic nije za Dinamo. Prije dvije i pol godine bio u Željezničaru - kriminalan, disciplina 0 bodova. U Lokomotivi jako loš nazad, jedino ga izvlace centaršut i brzina donekle.
  • Mihaljević
    14.3k
    Najveći kapitalac bi bio da Vidović uspije kao Baturina prošle sezone , da na kraju sezone vrijedi 15-20 milijuna... A ove panic buy igrače zadnjih 15 minuta prije kraj prijelaznog roka nema smisla ni komentirati.
  • i more je plavo
    1.3k
    Nas najveci problem je sto su nam ocekivanja bila velika.
    Da se uslo u ligu prvaka, ja vjerujem da bi i mi zadnje dane iskrcali 10-tak milja za 3 igraca koji bi mogli biti kapitalci, i kolko tolko zamjeniti ovo kaj smo izgubili.
    Ali desilo se kaj se desilo, i sad je mozda i najbolje pricekati do zime, da Jakir vidi sto od ovoga u svlacionici on moze iskoristiti za ono sto on zeli u momcadi.

Pokazal je i u Zrinjskom a posebno u Rijeci da nema problem sa provjerravanjem svlacionice, ali tamo je imao vremena.
    Sad da potpisemo 5 igraca, samo da se veli da se nekaj radilo je glupo.
    Moze ispasti da ce i ti igraci za 2 mjeseca biti teret.

Ja mislim da do zime s ovim kadrom i njegovim gardom mozemo biti konkurentni, a onda nek potera one na koje ne racuna i do tada potrazi ono sto on misli da treba za iducu sezonu.

Mozda nekome od ovih kaj su dosli, bas Jakirova energija da poguranac i pokaze da je dobra kupnja.
  • deda
    43.4k
    Dečki moji neće Jakir imati slobodu provjetravanja svlačionice kao što je imao u Rijeci i Zrinji. Naši igrači imaju ozbiljne plaće, a ne kikiriki. I zato me strašno strah ovog sad već prenatrpavanja rostera. Od Čačketa i njegovih 14 igrača sad se približavamo brojci od 30. A gdje je ta famozna štednja?
  • NB86
    17.4k

Racunaj da dvojici istice ugovor (kule, drmic), trojica ili cetvorica na posudbi s pravom otkupa (kaneko,sosa,vidovic i kacavenda), a i mykhajlicenko je na ugovoru 1+1 godina, ne bi rekao da ce nam biti dugogodisnji teret
  • Orc123
    14.9k
    Ako misle potpisati Milicevica ili nekoga slicnog njemu nek ne dovode nikoga!
    Ak si ne mozemo priustiti i naci nekog postenog beka onda nek sve ide k vragu....od 3mj su imali 6mj skautirati i dovesti....Mika ociro nije dugorocno rjesenje i onda se treba gledati dugorocno. Mika nije los bek ali je pritisnut ozljedama i na njega ne možemo racunati na vise godina....
  • Sbkbbb
    472
    bio u Šibeniku, doveli ga iz vukojebine , dobio priliku, bio dobar, otišao u rijeku, nikad više šibenik nije spomenuo, smeće od čovika što dalje od dinama ga želim
  • Mlađi referent
    15.1k
    Otkud sad Miličević? Sportske ili?
  • Mihaljević
    14.3k
    F5SwAKRW4AAjN5g?format=png&name=900x900
    Odkud su ovi Bornu Barišića izvukli...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.