• deda
    38.3k
    Gledao sam tog malog na Youtubeu. Opak igrač, danas navršio 18, TM ga procjenjuje na 2 milijuna, zainteresiranih je cijela lista. Nekako sumnjam da ćemo ga mi uhvatiti, ali ajde dao Bog.
  • Krizy
    58.8k
    Novinarski transferi [UPDATE]:

Horkaš - ZRINJSKI (posudba) ✅

Lešković - LOKOMOTIVA (posudba) ✅

Pinto - FAMALICAO (posudba) ✅

Šitum - KAYSERISPOR ✅

Šutalo - Olimpija Ljubljana (posudba)

Gvardiol - Roma

Nikolić - Roma

Ademi - Betis, Monaco

Olmo - Barcelona, Atletico, Chelsea, Tottenham, Milan, Monaco

Moro - Monaco, Ajax, MLS

Majer - CSKA M., Getafe

Gojak - Getafe

Kadzior - MLS, Trabzonspor, Konyaspor

Hajrović - Luton Town, Turska

Oršić - Lyon, Valencia, Dinamo Moskva, WBA, MLS, Kina

Gavranović - Birmingham, Trabzonspor, Hajduk, MLS

Petković - Barcelona

Andrić - Istra, Varaždin (posudba)

Ako sam nešto zaboravio napišite da dodam, zapisao sam većinu onoga što su novinari pisali ovih dana.
  • Infinity
    18.9k
    Neki neostvareni transferi ne moraju biti novinarska laz. Za Kadziora je potvrdjena ponuda iz MLS-a, kao i za Orsica iz Kine i MLS-a. Ponude su odbijene i idemo dalje.

Pisanje o Hajduku i Gavranovicu je izaslo iz ciste provokacije, da tako nazovemo. Netko je iz Hajduka davao interviju i bio je upitan od strane novinara sta misli o Gavranovicu na sta je ovaj rekao da je Gavranovic dobar igrac. Novinari od toga napravili pricu, a forum se zavio u crno, ne moze nam Gavro otici u Hajduk. Smijesno od prvog dana.
  • Krizy
    58.8k
    Naravno da su neki transferi propali a bilo je nečega, ali zapisujem sve, i ono gdje je bilo pregovora i ono što nema smisla (Gavro), ali su i za Gavru prenijele SN iz potpuno izvučenog konteksta
  • Infinity
    18.9k
    Ma za Gavru kazem cisto da se smire oni koji su se uznemirili zbog piskarala :rofl:
  • deda
    38.3k
    Nije mi jasno što je s Vinkom Soldom, nigdje se ne spominje. Čudi me da taj dečko ne dobiva priliku. Ipak je osvojio neko prvenstvo.
  • Eduardo
    24.8k
    United ponudio 12.500.000 funti Birminghamu za klinca od 16.god., Judea Bellinghama.

Prodaju njega pa im Dinamo ne traba tražiti 'simboličnu' odštetu za Gavrana. Iako, i bez toga oni imaju love.
  • Smotanihaker
    882
    Sutra u SN. Bilić kupuje Oršića. Za 10 milijuna.
    Olmu se nudi novi ugovor na pet godina. 1.5 milijuna po godini.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Samo nek nam Oršu ne diraju :pray:
  • deda
    38.3k
    Postoji li neki igrač kojeg SN nisu prodale ove zime, i to po dva puta?
  • deda
    38.3k
    Ovaj Kayserispor gdje su kao otišli Prosinečki, Šitum i Kvržić navodno nema ni za biber. Svi transferi su upitni.
  • SAS1987
    17.8k
    Nije razloga da se proda vise od jedan igrac (npr Olmo) ali ostali trebaju ostati. Navodno imamo love do krova a igrači žele ostati.
  • deda
    38.3k
    Dani Olmo nije meta za Barcelonu u ovom zimskom prijelaznom roku - El Mundo Deportivo
  • Ludovic IX
    9.1k
    čitam krušelja i olmo kao ima 50% od transfera..jel nije rečeno da takav ugovor nikad nije potpisan sa njim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.