• NitkoBitan
    35.2k
    Haha ili nama odgovara da se knjizi prihod iduce godine jer cemo ove biti puni kao brod :sweat:
  • Eduardo
    28.6k
    S obzirom da je Topić toliko forsiran od strane Bišćana malo mi je čudno da ga daje na posudbu. Opet ostaje na Špiki i Menalu kojeg je od njih trojice koristio uvjerljivo najmanje.

Topić mu je igrao u svakoj tekmi koju je vodio prošle sezone. Ima 9 nastupa, tri starta u prvih XI dok Menalo ima 7 nastupa, 118 minuta, dok su svega 33 min. najviše što je proveo na terenu. Zanimljiva odluka osim ako se ne misli dovoditi pojačanje na toj poziciji.
  • Patrik11
    164
    Kakav igrac je ovaj franjo ivanovic iz rijeke dosao je iz augsburga igrao je cetvrti rang njemackog nogometa u drugom timu augsburga zabio je protiv ovog saveza za igrace bez ugovora i sad u pripremnoj utakmici protiv sparataka iz trnave covjek ima sve za jednog napadaca mislim da ce biti bolji od frigana treba baciti oko na njega
  • Orc123
    14.9k
    Kakav Topic ..nek sad pokaze u Istri da li vrijedi ista....
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Kako su mi iritantni ovi "Istrijani" na njihovom forumu. Sad ispada da su Rukavina, Brkljača, Topić kao talenti generacije i igrači koje smo mi ponekad zazivali ovdje "škart" i da bolje da razvijaju svoje. A da razvijaju svoje ispali bi u drugu ligu... Toliko o pameti. Ne kužim od kud tolika mržnja od njih prema nama...
  • NB86
    17.4k

Ne bi ni ja razvijao tuđe igrace tu su 100% u pravu ali moguce da spanjolci rezu troskove, mi cemo sigurno svoj trojici placat placu a oni ustede na sirini kadra, to mi je jedino logicno
  • Mali dioničar
    19.4k
    mi cemo sigurno svoj trojici placat placu a oni ustede na sirini kadra, to mi je jedino logicnoNino Bule

A imamo i kontinuitet upravljanja u vidu člana uprave klubova…
  • Zagi
    15k
    Ne kužim od kud tolika mržnja od njih prema nama...Dragon1Warrior123

Tovarska filijala.
    Frustracije su nagomilale kroz godine.
  • SAS1987
    19.5k
    Ne kužim od kud tolika mržnja od njih prema nama...Dragon1Warrior123

Zašto njemacka mrzi Bayern? Jer je uspješan.
  • Orc123
    14.9k
    Trebalo bi opet upiknuri kojeg Spanjolca mladog...gledam ove mlade u21 koliko su tehnicki dominantniji od nasih pa to je strasno ....
  • Efes Pilsen
    14.7k

https://www.transfermarkt.com/spanien-u21/startseite/verein/9567

To su sve igraci koji vec igraju u dobrim klubovima i vrijede dobru lovu.
  • Orc123
    14.9k

Nisam mislio konkretno na te reprezentativce vec na igrace tako od 18-19g koji su visak u ovim klubovima iz 1. Lige....nesto kao sto i mi ne mozemo sve zadrzati pa se nekad zeznemo tako i oni ne zadrze sve talentirane....trebali bi bise takvih igraca gledati...Francuska, Spanjolska i sl....
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    Ako su visak u klubovima iz prve lige pnda vjerojatno nosu kalibar za Dinamo :wink:

Naravno, uvijek ima iznimki, ali treba reci i da je malo onih kao Olmo koji ce se odluciti za takav potez u karijeri.
  • Ludovic IX
    10.4k
    Ne traži višak već one koji smatraju da im klub ne pruža ono što žele. Olmu je dinamo dao garanciju da će nakon godinu dana u dinamu 2 ući u prvi sastav. I isplatilo nam se.
  • Ludovic IX
    10.4k
    Pozdravljam ovaj odlazak trojice na kaljenje u istru. Istra bi trebala dobit dobar zamah za iduću sezonu I opet borbu za Europu a dinamo minute za tri potencijalna prvotimca iduće sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.