• Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ako je istina da je Ademi stao PONOVNO iza njega onda mi je čovjek NEVJEROJATNO pao u očima...
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Jel neko vidio kako je Bjelica pukao Ko balón maločas. Eto njega kod nas
  • Papastrumf
    17.6k

Ovo je laž od strane novinara. Sastanak se dogodio, ali ostatak nije istinit. To znam 1/1. To sto ste vi debili pa vjerujete svemu sto netko napise je druga stvar.
  • Crni86
    12.6k
    a kome da vjerujemo kada nitko nista ne prica? I onda smo mi debili u toj prici…. Eto pa je uprava sve fino i jasno iskomunicirala i nitko ne moze uvest metez sa svojim clancima i lazima
  • Jaro
    10.5k
    posto ljudi iz kluba sute ko picke onda mi debili mozemo vjerovati ili ne onima koji nesto pisu...
  • Nogo
    8.3k

Papa, ima li nekih novosti oko Brekala ili je to završena priča?
  • Kreten
    154
    Ja znam razlog. Jako tužna situacija, Igrači su teško bolesni. Neki od simptoma su da nemogu pratiti igru u napadu, nemogu istrčati na ispucavanje svog golmana, ne mogu se otvarati dok se kreira napad, napucavanje lopte u prazno. Ta opaka bolest se zove bolikurac, skoro svi igrači su zaraženi s njom samo neki nisu zaraženi. Lijek se teško nalazi u moderno vrijeme jer zahtjeva "alternativne metode" liječenja koje više nisu prihvatljive.
  • bbb medimurje
    4.2k
    Sastanak se dogodio, ali ostatak nije istinit.Papastrumf

Znaci ademi nije dao podrsku?
  • Peškaman
    7.3k
    Napisao sam već tri puta,Ademi je ikona kluba i kapetan,ali jednostavno godine odrađuju svoje.
    Vrijeme je za mlađe u vezi i za motoričniju igru.
    Isto je bilo i protiv rivala na derbiju na Maksimiru kada se Ademi ne vadi iako se očigledno vidi da je ostao bez snage u 60oj minuti i da je pao ritam igre.
    A ovo ako je istina da su nazvali Brekala i rekli što du rekli,trebaju padat pozicije u upravi.
    Uradili su u jednom danu dvije loše odluke,odbili Brekala zbog toga što kao razmišljaju hoće li Jakir ostat trener,i onda u večernjim satima odlučili da ostaje.
    Direktno oslabili ekipu ne dovođenjem Josipa uz izliku trenera, nevjerojatno.
    Nadam se da Brekalo može preći preko toga i nadam se da sljedeća dva dana postaje igrač Dinama.
  • Juznjak
    4.3k
    Baš me zanima što će Jakirović reći na ovo što je propao riješeni transfer. Zanima me taj razgovor u kojem Perasica i ekipa njemu govore da ipak ništa od Brekala i njegov odgovor na to. Da je frajer prvo bi sam dao otkaz, a kad već ne to, onda ih je trebao sve poslat u neku stvar pa onda makar na taj način zaslužit otkaz. Miš mali jadni.
  • Mali Zeus
    18.7k
    Čekajte, zar koje bilo da Brekalo dolazi ako prevarant ostaje?
  • wolfgang14
    2.6k
    Čekajte, zar koje bilo da Brekalo dolazi ako prevarant ostaje?Mali Zeus

Najbolje od svega je kaj mi ne znamo jel ostaje ili ne, znat ćemo nakon Istre. Pa smo za svaki slučaj odbili Brekala u slučaju ako ne ostane jer ne znamo jel bi novi trener htio Brekala u svojoj momčadi
  • badblueboy86
    23
    Moram ovo napisati. Cijeli dan me muči to što ne mogu ništa zaključiti jer mi je sve jako kontradiktorno. Znači Bara je izjavio kako su Brekalu javili da ne znaju što će biti s njim jer postoji mogućnost smjene trenera i samim time nisu sigurni hoće li ga budući trener željeti u svom kadru, na što je Brekalo rekao da njega zapravo ne želi klub već isključivo trener i zahvalio se. Ono što meni u cijeloj toj priči nije jasno to što se meni ni ta priča ne poklapa jer mi je Jakir zadnjih 10 dana na presicama zvučao kao da je odustao ili ne želi Brekala u svom kadru. Postavlja mi se pitanje tko je na kraju želio Brekala, klub, Jakir ili nitko? Ako ga je isključivo želio Jakir, a klub ne, kako Jakir može dovesti igrača bez pristanka uprave koja ga ne želi? Ali, zašto su onda uopće išli pregovarati s igračem kojeg netko od te dvije strane nije želio? Tko je tu lud?
  • Purger
    360
    Ajde spavat ljudi laku noć sutra ujutro ćemo bit svi pametniji
  • cibona
    5.8k
    Mozda cemo mi biti pametniji, al nasa uprava sigurno nece. I zbog toga ne mogu ici mirno spavati... Danasnji dan je bio vrhunac idiotizma, ali nikad ne podcjenjuj nasu vlatku, mozda vec sada smislja nove poteze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.