• Nogo
    7.9k
    Meni je gostujući ipak bolji, iako nije ni plavi loš.
    Sve u svemu sam zadovoljan! :fire:
  • Facke
    6.3k

Normalne da se dres nesi v izlazak. Zake ne? Koj bi trebal kosulju ili neka druga sranja oblaciti? Dres na se pase, najlepse ga je obleci a koj drugi misliju mi se fucka.
    Koj bi trebal onuga konja na kosulje nesiti kad nekam idem? Aha male morgen. Nek se ti sminkeri oblaciju kak oceju. Ja sam v dresu moju zenu upoznal. I kad nekam ideme zna tocne da bum dres oblekel same me jos pita "koji da ti izvadim" :lol:
  • Marley
    4.3k
    Diskriminacija, vodoravne pruge čine debljima one koji ih nose, žene neće kupiti niti jedan prvi dres :razz:duksy
    Ne znam bas, eno vidi tamo na Guzicama i sisama salju zene na janjetinu i odojka da se pojacaju, valjda ono "bolje da ljulja nego da zulja" :wink:

Wrong!
    Evo mali vodič da nisu sve pruge babaroge (pogotovo tanke): https://www.womeninadria.com/pruge-za-svaki-oblik-tijela/#
    mlinchica
    Majki, jesi to ti i sto radis na mlinicicinom accountu?!

I dobro gdje vi vidite golmanske dresove, ja ne mogu naci??? Vidim samo ono malo zutog sto su stavili prekratko u videu :love:
  • El Madrigal
    514

Kasnije sam idio da su sivi.
  • Gradjanski Dinamo
    562
    Gledam ove dresove. I sve su mi bolji. Lajkam oba!

Idemo još jače sljedeće godine!
  • Noel
    12.9k
    Ovo su prvi dresovi koje je birala nova uprava pa sam bio velikih očekivanja. Pogotovo domaći plavi dres. Rezervni je odličan. Cijelu godinu sam jedva čekao da se maknemo tih pruga sa prvog dresa. I onda opet.. baš sam razočaran prvim dresom. Nadam se da će ostat ipak u dobrom sjećanju zbog odlične sezone u njima.
  • Time
    1.3k
    Na prsima su se "skupili"...kao da su nekako napravilno šivani za kragnu...mozda samo tako izgleda na slici
    Plava boja lijepa,naša plava,Sivi je super kupujem ga
  • Dinaminjo
    1.5k
    Nadam se da sivi neve imat bijele brojeve
  • mali M
    7.9k
    Ma dresić ko dresić... sad tu razbijati glavu jel najljepši ikad ili ne mi je svejedno kad iduće sezone već dolaze novi...
    Moram priznati, bez obzira na sve, dobro kažu dečki @Bosskovitz je baš digao ljestvicu sa svojima pa sam se malo sada razočarao :lol: :lol: :lol: :lol:

Nadam se da sivi neve imat bijele brojeveDinaminjo

pa dobro jesi li ti normalan? zašto bi pobogu bila bijela slova i brojevi na sivom dresu ako su sva ostala slova plava???
  • javolimtebejako
    2.5k
    jer je tako kad personaliziras dres na webshopu pa se ekipa boji. mislim da je to samo na webu tako i da ce slova i brojevi bit plave boje jer bijela nema nikakvog smisla
  • miro
    6.8k
    Meni su oba odlična, možda na bijelom da su skroz plave štucne bi mi bio još bolji, ali sve u svemu jako dobro
  • mali M
    7.9k
    jer je tako kad personaliziras dres na webshopu pa se ekipa bojijavolimtebejako

onda moje isprike.. dečko nije napisao da mu je tako kod naručivanja, pa mi pitanje nije imalo veze s mozgom...
  • criticus
    4.2k
    Ja nosim dresove doslovno gdje god mogu, gym, cuge, izlasci, posao, cak i najmanje na utakmice :lol:Paggini

Ci1j-F02-Wk-AADts-P.jpg
    Pagginijev tetak na snimanju spota.

Dvaput iskorištena slika u par minuta :lol:
  • IceMan
    3.3k
    Meni je osobno plavi prošlogodišnji ljepši.

Al ovaj rezervni bijeli plus prugaste štucne je top pogodak! :cool:
  • De Oliveira
    1.6k
    Domaci mi je super. Gostujuci ok. Nadao sam se da ce gostujuci biti bijeli, ali dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.